Telenowele
Moderator: Łukasz
Pytanie o telenowele
Mam pytanie o telenowele na TVN Czy nadal TVN ma emitowaĂŚ telenowele z Televisy czy juÂż caÂłkowicie z nich zrezygnowaÂł??
jak wiecie cos na ten temat to napiszcie
jak wiecie cos na ten temat to napiszcie
-
- Czasem tu wpada
Noo Brzydula byÂła fajna ale chciaÂłem zauwaÂżyĂŚ Âża 2 razy na TVn-nie leciaÂła
no ale na TVNsiedem moÂże puszczÂą 
A co do telenowel ogĂłlnie hmmmm to co kobietki miaÂły by w TV oglÂądaĂŚ
aaa ostatnio Grzrznica byÂła w top20 oglÂądanych rogramĂłw TVN no i przy oglÂądaniu moÂżna sie nieÂźle ubawiĂŚ
ps. ja teÂż jestem nowy
:D 

A co do telenowel ogĂłlnie hmmmm to co kobietki miaÂły by w TV oglÂądaĂŚ

ps. ja teÂż jestem nowy

Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Pablo, Brzydula w caÂłoÂści byÂła powtarzana
druga seria jest nakrêcona ale tvn chyba nie kwapi siê do zakupu. Wogóle zauwazy³em jakieœ dziwne opory przy dokupywaniu kolejnych serii seriali które zdoby³y popularnoœÌ. 18 marca koùczy siê 8. seria ER i nie zobaczymy wiecej.
A w NBC leci ju¿ 11 sezon. Szkoda, mo¿e nacisn¹Ì jakoœ
:idea:

MAKEPOVERTYHISTORY
Z tego co wiem TVN na razie nie rozwaÂża emisji Âżadnego kolejnego sezonu ER. Pewnie znĂłw puszczÂą Renegata (ktĂłry to juÂż raz
) i za jakiÂś czas znĂłw obejrzymy Ostry od I sezonu do 8... Hmm, maÂło kto wie Âże...

[UWAGA SPOJLER] Kubs pisze: ...Green kopn¹³ w kalendarz,a Romano zgin¹³ w wypadku w helikopterze![]()
MAKEPOVERTYHISTORY
-
- Czasem tu wpada
No ale po co to piszesz?[SPOJLER] Kubs pisze:Hmm, ma³o kto wie ¿e Green kopn¹³ w kalendarz,a Romano zgin¹³ w wypadku w helikopterze![]()

MoÂże nie kaÂżdy chce znaĂŚ fakty z kolejnych seoznĂłw, ktĂłrych w Polsce jeszcze nie byÂło :|
Ostatnio zmieniony poniedziałek 28 lut 2005, 22:07 przez szym, łącznie zmieniany 2 razy.

No ja np. raczej nie zapomnĂŞ. No chyba, Âże kolejnÂą seriĂŞ serialu puszczÂą jak bĂŞde na emeryturze :]
A ¿eby nikt inny nie natkn¹³ siê na ten fragment to zamkn¹³em go w cytacie i zaznaczy³em bia³ym kolorem i ostrzezeniem. Tak¿e jak ktoœ chce go przeczytaÌ tu niech sobie zacytowany tekst zaznaczy myszk¹
A ¿eby nikt inny nie natkn¹³ siê na ten fragment to zamkn¹³em go w cytacie i zaznaczy³em bia³ym kolorem i ostrzezeniem. Tak¿e jak ktoœ chce go przeczytaÌ tu niech sobie zacytowany tekst zaznaczy myszk¹