TVN: sprawy biężące (dyskusja ogólna o stacji i Grupie TVN Discovery Polska)

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Kamuii, a moÂże tak po prsotu link do http://www.tvn.tivi.pl . To samo + 2 inne newsy. W kaÂżdym razie dzisiaj jako jedyni mamy 3 nowe newsy o TVN. Wczoraj teÂż 3 nowe.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

mozna ;) ale
a) nie zauwaÂżyÂłam ze ten news byÂł juz na stronce (nastĂŞpnym razem sprawdzĂŞ )
b)przecieÂż Onet to nie konkurencja :)
Android <3
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

TVN SuperMarkÂą - czym zasÂłuÂżyli?

Post autor: PabloOoOo_90 »

Tak TVN zzosta³ najlepsz¹ mark¹ medialn¹ (moim zdaniem ju¿ od dawna jest) a wiêc pytam Was za co w tym roku TVN-owi nale¿a³o siê to wyró¿nienie ?? 8) 8) 8) 8)
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

za wszystko...
i choĂŚby za Fakty - majÂą najnowsze studnio w caÂłej europie Âśrodkowo-wschodniej a to ma znaczenie na arenie europejskiej, inne paĂąstwa widzÂą, Âże Polska nie jest taka zacofana i nawet nowoczesna ale nie wszystkie telewizje to promujÂą, polsat jest przykÂładem i TVP2, TVP3 gdzie staropolskie studia i nic wiĂŞcej :cry:
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Fakty, Wyprawa Robinson, NajsÂłabsze Ogniwo, kanaÂły tematyczne, ludzie, Na WspĂłlnej, Uwaga, mecze, grafika, muzyka, studia.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

jak dla mnie nie naleÂżaÂło siĂŞ absolutnie za nic... ale ze chwilowo nie ma nic lepszego to dostali oni...
Android <3
Anonymus
Bywalec
Bywalec

ZdobÂądÂź staÂż w TVN! Konkurs

zdobÂądÂź staÂż w tvn

"tvn tylko dla or³ów" to konkurs dla studentów, którzy chcieliby odbyÌ sta¿ w telewizji tvn. Konkurs rozpocznie siê 1 marca i sk³ada³ siê bêdzie z dwóch etapów. Pierwszy etap to napisanie recenzji programu obejrzanego na antenie tvn, w drugim etapie finaliœci przygotuj¹ recenzjê programu, który obejrz¹ w siedzibie tvn.

Konkurs wy³oni piêciu laureatów, a nagrod¹ bêdzie p³atny sta¿ w strukturach tvn. W zwi¹zku z konkursem telewizja tvn uruchomi³a specjalny serwis internetowy http://www.tvn.pl/tdo/, poprzez który studenci mog¹ przyst¹piÌ do udzia³u w konkursie, oraz znaleŸÌ odpowiedzi na wszelkie pytania i w¹tpliwoœci zwi¹zane z konkursem.

Nad przebiegiem kolejnych etapĂłw konkursu bĂŞdzie czuwaĂŚ trzyosobowe jury pod przewodnictwem prof. WiesÂława Godzica - wybitnego medioznawcy.
Jury oceni wartoœÌ poznawcz¹ recenzji, umiejêtnoœÌ wyra¿ania opinii oraz oryginalnoœÌ prac.

Serwis internetowy konkursu: http://www.tvn.pl/tdo/

ÂŹrĂłdÂło - http://www.tvn.pl
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Szkoda, Âże nie jestem studentem... :roll: :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

PomyÂślaÂłem sobie dokÂładnie to samo. :D
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

ja niestety tez - i jestem troche zdenerwowany,bo mnie mama mogla rodziĂŚ wczesniej :lol: Tymbardziej, ze urodziÂłem sie w 10 rocznice slubu rodzicow (a chrzczony bylem dokladnie w rocznice 8) )
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

a ja sobie za³adujê sprawdzanie b³êdów w Wordzie i zabieram siê do pracy :!: :!: :!: :)
Android <3
Anonymus
Bywalec
Bywalec

no ja tez zaÂłujĂŞ, Âże jeszcze nie jestem studentem, bo napewno bym sprĂłbowaÂł siÂł w konkursie. StaÂż w TVN... - teÂż bym chciaÂł... :D

PS. Kamuii masz szanse!!! WeŸ udzia³ :) Napisz recenzjê a my w 1. etapie mo¿emy ci pomóc w poprawieniu ew. b³êdów
:lol:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

:lol: :lol: szczegĂłlnie ortograficznych :) A tak serio to oczywiscie swoje dzieÂło pokazĂŞ na forum :) i moze ktoÂś podsunie jakieÂś pomysÂły :)
PS. Kamuii masz szanse!!! WeÂź udziaÂł
Nie sÂądze ale bĂŞdzie niezÂła zabawa ;) Ciekawe czy program to teÂż Fuckty ?????
No nic ale mam juÂż pomysÂła na program jak by z Fucktami nie wypaliÂło :)
Android <3
Anonymus
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:
PS. Kamuii masz szanse!!! WeÂź udziaÂł
Nie sÂądze ale bĂŞdzie niezÂła zabawa ;) :)
UwaÂżam, Âże na poczÂątku wszyscy startujÂący majÂą rĂłwne szanse :)
Przynajmniej kamuii jakieÂś wyzwanie bĂŞdziesz miaÂła no i satysfakcjĂŞ, Âże berzesz udziaÂł w konkursie TVN :wink:
Artur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Artur »

Anonymus pisze:UwaÂżam, Âże na poczÂątku wszyscy startujÂący majÂą rĂłwne szanse :)
A ja mysle, ze Kamuii ma wieksze szanse niz normalnie, bo tematy zwiazane z tvn (i tvn) sa jej bardziej znane, niz zwyklym ludziom. Powodzenia :*
ODPOWIEDZ