Moderator: Łukasz
Przepraszam, że odpowiadam po praktycznie 2 tygodniach, ale powiem, że ostatnimi czasy byłem w słabszej formie - najpierw gorączka, potem przedłużający się kaszel, dopiero ostatnio to przeszło - to przez to nie byłem w stanie zmobilizować się na produkcję nowych zdjęć i postanowiłem zrobić przerwę od tego, ale ogłaszam, iż nie kończę ze zdjęciami Beaty, w nieodległym czasie powinien nastąpić powrót do tego, wiem, że mam zaległości na kilkanaście wydań, ale małymi krokami postaram się to nadrobić i powrócić na normalne tory.
Oj to współczujePLTelewizja2016 pisze: poniedziałek 31 paź 2022, 16:50Przepraszam, że odpowiadam po praktycznie 2 tygodniach, ale powiem, że ostatnimi czasy byłem w słabszej formie - najpierw gorączka, potem przedłużający się kaszel, dopiero ostatnio to przeszło - to przez to nie byłem w stanie zmobilizować się na produkcję nowych zdjęć i postanowiłem zrobić przerwę od tego, ale ogłaszam, iż nie kończę ze zdjęciami Beaty, w nieodległym czasie powinien nastąpić powrót do tego, wiem, że mam zaległości na kilkanaście wydań, ale małymi krokami postaram się to nadrobić i powrócić na normalne tory.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości