Ewa Drzyzga
Moderator: Łukasz
no a wczoraj Ewa mĂłwiÂła w Rozmowach w toku, ze bĂŞdÂą leciaÂły powtĂłrki rozmĂłw poszerzone o losy bohaterĂłw starszych odcinkĂłw rozmĂłw...
nawet ciekawe...
jak to ona okreÂśliÂła - do wyjasnienia jej prywatnych spraw biologicznych
nawet ciekawe...
jak to ona okreÂśliÂła - do wyjasnienia jej prywatnych spraw biologicznych

Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Wszystkiego najlepszego dla p. Ewy i jej synka. Martwi mnie jednak, ¿e Drzyzga chce ju¿ wróciÌ do pracy. W ci¹¿y nie zabrdzo martwi³a siê swoim potomkiem, bo pracowa³a jak oszala³a, a teraz tak szybko wraca do pracy. Mam nadziejê, ze wie, co robi, bo ja, bym wiecej czsu poswieci³a dziecku. Có¿, zobaczymy...
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
A to przepraszam. AÂż dwa miesiÂące. :oops:baryla pisze:co ty chcesz- dziewczyna 2 miesiace info szuka i znalazla a ty szczekasz - wstydz sie!

Ewa wyglÂąda na osobĂŞ, ktĂłra wie, co robi. Nie przejmowaÂłbym siĂŞ wiĂŞc za wczasu.mikasur pisze:Mam nadziejĂŞ, ze wie, co robi, bo ja, bym wiecej czsu poswieciÂła dziecku.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
hahaha
TVN z powodu RozmĂłw w Toku zostaÂło upomniane
i to nie po raz pierwszy
:D
http://www.media.bo.pl 
Wyemitowali drastyczne opisy przed 23.00

Wyemitowali drastyczne opisy przed 23.00
Android <3