Fakty wieczorne
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
cieszĂŞ siĂŞ Âże ciĂŞ rozbawiÂłam
sama teÂż siĂŞ niezgorzej uÂśmiaÂłam piszÂąc tego posta a co do naszej drogiej Anity to jak juÂż mĂłwiÂłam nie mam nic do jej profesjonalizmu no ale niestety mÂłody Walter skompi na specjalistĂłw od visage'u i specjalistĂłw od public relations.I dlatego wÂłaÂśnie nasza Anitka bez uÂśmiechu i z oczami zapadniĂŞtymi jak u narkomana ma urok Helgi z SS albo Hitler Jugend ktoÂś na forum onetu napisaÂł Âże gdyby ona zapowiadaÂła stan wojenny to dzisiaj by siĂŞ nie skoĂączyÂł i to fakt
TrochĂŞ uÂśmiechu cieni na oczy i po sprawie

-
- Fan Forum
SÂądÂźcie sobie o Anicie co chcecie!
Ja uwaÂżam, Âże ona jest zjawiskowa!
To nie jest tylko profesjonalizm!
To jest wÂłaÂśnie, wbrew waszym opiniom, jej charakter!
A czy to Âźle, Âże dystansuje siĂŞ od newsĂłw , Âże nie jest stronnicza, Âże nie wydaje jej siĂŞ (jak np. Lisowi), Âże jest najmÂądrzejsza i do niej musi naleÂżeĂŚ ostatnie zdanie?
Ja uwaÂżam, Âże ona jest zjawiskowa!
To nie jest tylko profesjonalizm!
To jest wÂłaÂśnie, wbrew waszym opiniom, jej charakter!
A czy to Âźle, Âże dystansuje siĂŞ od newsĂłw , Âże nie jest stronnicza, Âże nie wydaje jej siĂŞ (jak np. Lisowi), Âże jest najmÂądrzejsza i do niej musi naleÂżeĂŚ ostatnie zdanie?
-
- Nowicjusz
Re: nie mam problemĂłw z klawiaturÂą poprostu byÂłam wÂściek
Filip pisze:Stu procentowa kobieta? To jak ideaÂłkamuii pisze:(...)a co do mojej pÂłci to jestem 100 % kobietÂą(..)
.
Co do tematu:
Walter faworyzuje swoich dziennikarzy, w przyszloÂści moÂże kaÂżdy bĂŞdzie miaÂł swojÂą dziaÂłkĂŞ. Radziszewska: Style, Wojciechowska: Turbo. Dlaczego same kobiety? No tak, bo w sumie co miaÂłby zrobic "ÂŁysy koĂą".
Zubilewicz: Meteo

Ostatnio zmieniony poniedziałek 27 cze 2005, 18:01 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ciekawe jak od wrzeÂśnia bĂŞdÂą emitowane FAKTY? Nie sÂądzĂŞ, aby g³ówne wydanie FAKTĂW o 19.00 zostaÂło w jakiÂś szczegĂłlny sposĂłb wydÂłuÂżone, ale np mogÂą nie pojawiĂŚ siĂŞ juÂż FAKTY WIECZORNE. Po mimo ostatnich zmian - tj emisja ze studia TVN24, nowi prowadzÂący i rozmowy z goœÌmi w studiu - nie zyskaÂły nowej widowni, zaledwie 3% widzĂłw oglÂądaÂło w tym czasie TVN. Szefowie TVN mogÂą dojœÌ do wniosku, Âże nie warto inwestowaĂŚ w coÂś, co nie przynosi okeÂślonych rezultatĂłw (np w taki sam sposĂłb rozstali siĂŞ z MonikÂą O.). MoÂże zamiast FaktĂłw Wieczornych bĂŞdÂą emitowali jakiÂś serial kryminalny lub dobry film? W kaÂżdym wywiadzie P. Walter podkreÂśla wielkomiejski charakter TVN, wiec moÂże dojœÌ do wniosku, Âże osoby zainteresowane politykÂą i tak majÂą dostĂŞp do TVN24 wiĂŞc po co dublowaĂŚ niektĂłe programy i traciĂŚ czas antenowy, du¿¹ widowniĂŞ i bogatych reklamodawcĂłw? Fakty o 16 chyba siĂŞ utrzymajÂą ale jako przerywnik miĂŞdzy telenowelami, chociaÂż zmiany przeprowadzone w tym wydaniu rĂłwnieÂż nie zwiĂŞkszyÂły widowni.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....