Hmm... nie byÂło mnie przez trzy dni w necie, bo byÂłem na wycieczce szkolnej i nie bardzo wiem o co tu poszÂło . Ale to chyba nieistotne. Nie rozumiem tylko co Filip miaÂł na myÂśli piszÂąc, Âże siĂŞ z nas naÂśmiewa...
Mai³em na myœli takie sobie bimbanie z waszych Wilce Szanownych ty³tu³ów, jak robie to przecie¿ czêsto na gadu-gadu z Tob¹, £ukasz. Poza tym chyba nie macie mi tego za z³e, ja naprawde nie mia³em z³ych intencji... <ironia>
Wydaje mi siĂŞ, Âże do czasu gdy na forum przybywa forumowiczĂłw, gdy panuje miÂła atmosfera, i gdy administrator z moderaotrami nie sÂą ludÂźmi, ktĂłrzy napisali na forum najwiĂŞcej postĂłw, to wszystko jest okej.
Poza tym Krasu jest bardz dobrym moderatorem. Nie by³o mnie kilka dni i jestem bardzo zadowolony z tego, ¿e nastêpnym razem mogê spokojnie jechaÌ na d³u¿ej, wiedz¹Ì ¿e wszystko bêdzie dobrze. Nawet gdy go ktoœ prowokowa³ go do sprzeczki i dyskusji, Krasu zachowa³ spokój i po prostu t³umaczy³ to, co by³o Ÿle. Nie kasowa³ postów - chocia¿ móg³, bo wiele siê do tego tylko nadawa³o.
I na koniec chciaÂłem znĂłw poprosiĂŚ o przyzwoite zakÂładanie tematĂłw. Czemu "kajdanowicz w tvn24"? Tak ciĂŞÂżko napisaĂŚ "Kajdanowicz w TVN24"?
zauwaz kobito ze wiekszosc postow pisze z malych liter, i nie mam zamiaru tego zmieniac z powodu waszych zachcianek, a na forum myslalem ze najwazniejszy jest tvn, a to bzdura, bo wy wieksza wage przywiazujecie do jakis beznadziejnych szczegolow, ludzie wrzucie na luz
red bull pisze:zauwaz kobito ze wiekszosc postow pisze z malych liter, i nie mam zamiaru tego zmieniac z powodu waszych zachcianek, a na forum myslalem ze najwazniejszy jest tvn, a to bzdura, bo wy wieksza wage przywiazujecie do jakis beznadziejnych szczegolow, ludzie wrzucie na luz
To nie s¹ nasze zachcianki, bo w ca³ej Polsce i na œwiecie imiona i nazwiska pisze siê du¿¹ liter¹ , nie chcesz tego zmieniaÌ, poniewa¿ jesteœ leniwy niestety. Owszem forum dotyczy TVN, ale w reguaminie pisze, aby przestrzegaÌ zasad poprawnoœci jêzykowej, a poza tym lepiej siê to czyta, gdy jest prawid³owo napisane.
Na Gieldzie drzewa nie rosną do nieba. =D
Co by to było za życie, gdyby nie było Bilansu?
oraz Firmy i Portfela. http://www.gpw.pl
Popieram Sylwie, a po drugie "Jezus" z maÂłej Rozumiem, Âże jestes taki..., Âże pocztek zdania piszesz z maÂłej, ale "JEzus". DobryÂś, ja sie juz wytpowiadaÂł nie bede.
Po raz pierwszy udaÂło mi siĂŞ zobaczyĂŚ Grzegorza Kajdanowicza prowadzÂącego Magazyn 24 godziny. PrawdĂŞ mĂłwiÂąc spodziwaÂłem siĂŞ czegoÂś lepszego. Owszem dziennikarz FaktĂłw prezentuje siĂŞ doskonale - Âświetnie ubrany, powaÂżna mina i tyle. Reszta pozostawia juÂż wiele do Âżyczenia. Przede wszytkim razi mnie jego dykcja - mĂłwi bardzo niewyraÂźnie, troche "pod nosem" i ma szczĂŞkoÂścisk. (Kto zajmowaÂł siĂŞ kiedyÂś recytacjÂą lub amatorskim teatrem wie jak duÂży to problem ). Na tym jednak nie koniec - rĂłwnieÂż jego zapowiedzi i przede wszytkim pytania zadawane goÂściom w studiu nie wypadajÂą za dobrze. warto chyba nad nimi popracowaĂŚ, aby nie ograniczaÂły siĂŞ tylko do kilku fraz oraz aby nawiÂązywaÂły w jakiÂś sposĂłb do komentarzy wypowiadanych przez zaproszonych do studia goÂści.
Ale ogólnie mówi¹c prezentuje siê dobrze, a wymienione przeze mnie powy¿ej "mankamenty" chyba bêdzie siê da³o usun¹Ì.