Moderator: Łukasz
Jedyne co kojarzê trochê, to ta kula z ró¿d¿k¹. A reszta to jakieœ projekty... Mi chodzi³o o prawdziwe - a nie niedosz³e - zapowiedzi reklamowe TVP.Ja AG pisze:Stare czolowki reklam z TVP (to byla wtedy taka kula z rozdzka), Pulsu i innych stacji mozesz znalezc na stronie:
Do diaska, w³¹czy³em "Ociec praÌ" i... nie poznajê tej reklamy? A tam nie by³o przypadkiem tak, ¿e dziewczyna zarzuca³a komuœ chustkê na g³owê krzycz¹c "Mój ci on"? "Ofertê Zrembu zawsze na czasie" pamiêtam, g³ównie za spraw¹ g³osu lektora.Ja AG pisze:Tutaj jest parê starych reklam np. Prusakolep , Polena 2000- Ojciec PraÌ i jeszcze parê.
Ooo, Brodzik? Nie znaÂłem jej z tej strony...Grzesioo pisze:[
Czy poznajecie tÂą paniÂą?
Dziêki za linka!! Od teraz jesteœ dla mnie pó³bogiem.Ja AG pisze:To jest ostatnia czo³owka "KF", wczesniej pamietam, ze byla inna.
No jakos tej melodii nie pamietam, ale to bylo juz tak dawno...Racjonalista pisze:http://members.lycos.co.uk/eftep/kolof.it
Zobaczyc raczej sie nie da, bo mam to nagrane na magnetofon, ale posluchac bedzie mozna.Racjonalista pisze:Co do tej kasety - czekam z wypiekami na twarzy jak tv wyglÂądaÂła 10 lat temu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość