Święta w TVN
Moderator: Łukasz
ÂŚwiĂŞta Wielkanocne w TVN
W tym roku swiĂŞta zapowiadaÂą sie niezle , bedzie troche powturek takich jak kiler,shrek,goscie w ameryce,maska i inne. hyba hitem w wielkanoc bedzie e.t , poraz pierwszy w telewizi. moÂże swiĂŞta podniosÂą oglÂądalnosc tvn. Ciekawe jaka oprawa graficzna bedzie
.

exstra : jedyny , nie skopiowany ! serwis http://www.fakty.blox.pl
powtĂłrek
wybacz ale jak bym ja tego nie zrobi³a to i tak ktoœ by zrobi³a a ja wprost pa³am ¿¹dz¹ zemsty
Te¿ s¹dzê ¿e œwiêta bêd¹ mia³y du¿¹ ogl¹dalnoœÌ bo banda debili nie maj¹c co robiÌ zasi¹dzie przed tym co Walternia nam zaserwuje... :?
PotĂłrki oczywiÂście standard... i nie zapominajmy jeszzce o tym Âże na 100 % zapodadzÂą ÂświÂąteczne wydania swoich najdurniejszych programĂłw "Ciao-debil" - zajÂące kontra pisanki "Moja krew" - kura i jajko... itp... :?

Te¿ s¹dzê ¿e œwiêta bêd¹ mia³y du¿¹ ogl¹dalnoœÌ bo banda debili nie maj¹c co robiÌ zasi¹dzie przed tym co Walternia nam zaserwuje... :?
PotĂłrki oczywiÂście standard... i nie zapominajmy jeszzce o tym Âże na 100 % zapodadzÂą ÂświÂąteczne wydania swoich najdurniejszych programĂłw "Ciao-debil" - zajÂące kontra pisanki "Moja krew" - kura i jajko... itp... :?
Android <3
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jak to nie bĂŞdzie? Czy ten Walter Dzuinor na gÂłowĂŞ upadÂł
No nie, jak tak moÂżna, trzeba napisaĂŚ list na AugustĂłwkĂŞ z Âżadaniem emisji ÂświÂątecznych wydaĂą super produkcji TVNu.

No nie, jak tak moÂżna, trzeba napisaĂŚ list na AugustĂłwkĂŞ z Âżadaniem emisji ÂświÂątecznych wydaĂą super produkcji TVNu.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
ÂświĂŞta w TVN
Z bolem stwierdzam, ¿e tegoroczne œwiêta w TVn sa beznadziejne, po prostu nie ma co ogl¹dac. Same nieciekawe bzdury albo odgrzewane kotlety i to bynajmniej nie takie, które ponownie chcialoby siê zjeœÌ
na pocieszenie moÂża powiedizec, ze inne stacje nie sa wiele lepsze

na pocieszenie moÂża powiedizec, ze inne stacje nie sa wiele lepsze

to weÂźmy jedynkĂŞ
no jak to? Tomstone, Nagi instynkt i Stara baœù i Czy leci z nami pilot na TVP1?arrow pisze:no jak to? Szrek, Miss Agent, bez tego moje œwieta nie by³y by udane![]()
jak widzisz podobne "atrakcje" atrakcje sÂą wszĂŞdzie.

Masz niesamowit gust jeœli porównujesz Szreka i Miss Agent do Czy leci z nami pilot i Starej baœùi. Jak dla mnie to tak jak by porównywaÌ concorda do awionetki. 
Dobra ktĂłry moderator robi sobie ze mnie jaja nigy nie napisaÂłbym Shreka przez "Szr" ?

Dobra ktĂłry moderator robi sobie ze mnie jaja nigy nie napisaÂłbym Shreka przez "Szr" ?
Ostatnio zmieniony środa 30 mar 2005, 21:20 przez MakAleks, łącznie zmieniany 1 raz.
ÂświĂŞta
A dla mnie to ten sam (doœc niski) poziom!MakAleks pisze:Masz niesamowit gust jeœli porównujesz Szreka i Miss Agent do Czy leci z nami pilot i Starej baœùi. Jak dla mnie to tak jak by porównywaÌ concorda do awionetki.
No sorry, ale porównujesz komedyjke "Miss Agent" ze "Star¹ Baœni¹" i klasyk¹ komedii "Czy leci z nami pilot?" Na g³owe upad³esMakAleks pisze:Masz niesamowit gust jeœli porównujesz Szreka i Miss Agent do Czy leci z nami pilot i Starej baœùi. Jak dla mnie to tak jak by porównywaÌ concorda do awionetki.

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl