No to skoro mamy juz zdjecia z "ÂŁĂłdzkich WiadomoÂści dnia" (ktĂłre nie wiem dlaczego niektorzy twierdza, ze sa takie tragiczne), to ja dorzuce jeszcze zdjecia z "WydarzeĂą" naszej lodzkiej telewizji TOYA

Czolowka - Plac Wolnosci z pomnikiem Kosciuszki - centralny punkt ÂŁodzi i studio, ktore jest nawet calkiem niezle.

Monika Czerska i Remigiusz Szwadrowski - prowadzacy.

Faktycznie, nie maja promptera i prezenterzy czytaja tekst z kartki. Wyglada to troche dziwnie, ale nie wyglada az tak zle.

Czesto jest nawet rozmowa z gosciem w studiu miedzy materialami (jak w 24 godzinach).

Jeden z reporterow, SÂławomir Kalwinek i "tragiczne belki", jak twierdzi marcin_pabianice.

No i wreszcie zakonczenie.
I jeszcze jedna zlota mysl dziennikarki tv lodzkiej (pamietacie petle po lodzku), tym razem wlasnie z tv toya: "Ze wszystkich egzaminĂłw, jakie zdawaÂłam w Âżyciu tylko matura Âśni mi siĂŞ jeszcze od czasu do czasu." - Ewa Tyszko.
To milo, bo ja wlasnie w tym roku zdaje mature
A tak przy okazji. Kablowka TOYA jest zdaje sie rowniez poza lodzia (Myslowice, Przemysl), czy tam tez maja wlasny kanal, czy nadaja ten sam, co w Lodzi z lodzkimi wydarzeniami, czy nie ma nic takiego?