Black Jack '62 pisze:SkÂąd np. wziĂŞÂły u Ciebie podstawy do mierzenia ''paskudnoÂści'' jakoÂściÂą, czy teÂż brakiem uÂśmiechu

TrochĂŞ Ci siĂŞ dziwiĂŞ, Blacku, Âże odczytaÂłeÂś "paskudna" jako zÂłoÂśliwa, zÂła, nie wiem jaka jeszcze. To okreÂślenie odnosiÂło siĂŞ do wyglÂądu tej tam, Werner. No sorry, ale piĂŞkna to ona niestety nie jest

. I uÂśmiechaĂŚ teÂż siĂŞ nie uÂśmiecha, co najwyÂżej krzywi

.
kamuii pisze:Anita Âślicznie na tej fotce wyglÂąda i uÂśmiecha siĂŞ bardzo Âładnie
Wybacz mi Kamuii, bardzo CiĂŞ lubie, serio. Ale gdy to przeczytaÂłem i spojrzaÂłem jednoczeÂśnie na to zdjĂŞcie, wywoÂłaÂło u mnie to napad Âśmiechu

:lol::lol:. Na tym zdjĂŞciu od ÂŁukasza wyszÂła wyjÂątkowo brzydko i z tym nie ma chyba co polemizowac

.
Black Jack '62 pisze:tydzieù dla nas piêknie siê zacz¹³ i trzeci dzieù z kolei mamy ''kontakt z Anit¹, a dzisiaj po raz kolejny mog³em podziwiaÌ Anitê w Poranku i jak zwykle wygl¹da³a piêknie, by³a rzeœka.
Parodujuj¹c tê wypowiedŸ powiem, ¿e ten tydzieù zacz¹³ siê wyj¹tkowo Ÿle i do tego JU¯ trzeci dzieù z rzêdu jesteœmy skazani na ogl¹danie tej no... Wernerowskiej, co zdecydowanie psuje mi humor na ca³e przedpo³udnie. Bo nie doœÌ, ¿e Poranek jest nudny, p³ytki i przewidywalny, to jeszcze prowadzi go ta tam...
---------------------------------------------------------------------------------
¯eby nie "nabijaÌ postów" napiszê od razu, ¿e uwa¿am i¿ bardzo dobrze, ¿e kobieta nazwiskiem Werner nie prowadzi Faktów G³ównych, poniewa¿ siê do tego kompletnie nie nadaje, bo jest sztywna, nadêta i ponura. A Fakty Popo³udniowe prowadzi równie¿ bardzo kiepsko, nieciekawie i wcale nie lepiej od Partycji Redo, która ostatnio wypada w tym programie wyj¹tkowo s³abo

---------------------------------------------------------------------------------
Jesli zaÂś chodzi o programy, ktĂłre Wernerowa mogÂła by udanie prowadziĂŚ, to z pewnoÂściÂą mogÂłaby czytaĂŚ skrĂłty informacji w tvn24, albo czytaĂŚ newsy w poranku, tak, Âżeby nie trzeba byÂło jej zbyt oglÂądaĂŚ. A biegaĂŚ po studiu mĂłgÂłby od biedy rĂłwnie Âświetny Grass, moÂże by siĂŞ trochĂŞ czegoÂś nauczyÂł i wyrobiÂł przed kamerÂą.
MogÂłaby rĂłwnieÂż z powodzeniem robiĂŚ ze swoim drewnianym gÂłosem za Wielkiego Brata, albo dubbingowaĂŚ w jakimÂś filmie o armi jakiegos zatwardziaÂłego generaÂła, czy coÂś w tym stylu.
TVN_FAN pisze:I zastanawi mnie jedno:Dlaczego juÂż dwukrotnie dziÂś zostaÂły usuniĂŞte moje posty. Chyba wiem i to potwierdza mojÂą teoriĂŞ...niestety...
To akurat dziwne, bo jeÂśli chodzi o kasowanie komentarzy na stronie, to owszem, czĂŞsto siĂŞ to zdarza i proszĂŞ o niezaprzeczanie, bo wiem co mowiĂŞ. Krytyczne komentarze sÂą tam zawyczaj kasowane, albo co najmniej przerabiane na pozytywne (dokÂładnie tak), przez co, jak to ktoÂś kiedyÂś napisaÂł wÂłaÂśnie na stronie "(...)manipulowane jak w Radiu Maryja". Ale tu, na forum, nigdy siĂŞ z tym jak dotÂąd nie spotkaÂłem... A to moÂże dlatego, Âże wszyscy siĂŞ bojÂą wyraÂżania otwartej krytyki, bo w kaÂżdej chwili mogÂą dostaĂŚ bana...