Eh, te kobietykamuii pisze:No wiesz co a mĂłj post bez odpowiedzia tak siĂŞ namĂŞczyÂłam

A wiĂŞc dobrze.
Ja tam akurat jej fanem nie jestem, bo Faktow ona wcale jakos rewelacyjnie nie prowadzi, lepiej wypadal w 24 godzinach, no ale te znajopmosci....Ale widze Âże fanĂłw StyÂśki draÂżni wszystko co jest z AntkÂą zwiÂązane...
JeÂśli siĂŞ nie mylĂŞ, to jÂą tam zastÂąpiÂła wÂłaÂśnie Pochankowa, a Kajdanowicz pojawiÂł siĂŞ chyba wczeÂśniej, ale sprzeczac sie nie bede, bo to juz dawno bylo.a zastÂąpienie jej palantem Kajdanowiczem byÂło ciosem ponizej pasa...
Jakos nie zauwazyle, zeby w czasie relacji z Bieslanu zrobila cos szczegolnego, jak narazie to ze wszystkich nietypowych programow tvn24 najbardzj zachwyciÂło mnie powitanie roku 2004 w wykonaniu Anny KalczyĂąskiej, ktĂłra byla wtedy poprstu uroczaproponuje sobie przypomnieĂŚ BiesÂłan czy z resztÂą jakie kolwiek inne wydanie z AnitkÂą...

Ja przeciwnie, kiedys ja lubilem, a teraz mam na nia alergie i poprosstu patrzec na nia nie moge, chociaz kiedys, kiedy nie uwazala sie za gwiazde i byla jedna z wielu prezenterek, byla bardzo fajna.Co do wyglÂądu Anity to kaÂżdy lubi coÂś innego tez kiedyÂś za niÂą nie przepadaÂłam i bynajmniej raczej nie zanosiÂło siĂŞ na to ze bede jej fankÂą.Jej uroda byÂła dla mnie dyskusyjna... teraz juÂż tak nie jest poprostu trzeba jÂą pozanaĂŚ i pooglÂądaĂŚ w poranku gdzie prezentuje siĂŞ bardziej na loozie a to pare fotek z nasza AntkÂą
Czyli Michos sie pojawi znowu? Bo nie ma go juz od 25.02.2005Spokojnie Kamuii nad wszystkim czĂłwa i konsultuje sie z Michosem takÂże on zbiera siÂły nie przeszedÂł do konkurencji.... ZresztÂą ja i Black sami teÂż sobie damy radĂŞ

A jesli chodzi o te zdjecia, to tez wcale jakos rewelacyjnie na nich nie wysza, tylko na tym pierwszym udaje troche, ze sie usmiecha, na drugim to juz nie. Jedynym zdjeciem na ktory wyszla ladnie, jest to (akurat ze strony kolegi michosa):

Szkoda, ze juz teraz nie ma takiej fryzury