Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Tak ma³o ¿e zasn¹³em ...
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

TakÂą oto fotkĂŞ zrobiÂłem dziÂś rano Anicie. I nawet bardzo mi siĂŞ podoba moje dzieÂło. :D

Obrazek
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Masz racje Âładne dzieÂło :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

:wink: Anita
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
voti
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: voti »

Ona jest mniamuÂśna :D
Votisław Naczelnik
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Mi siê wydaje ¿ê dzisiaj w poranku wygl¹da ³adniej ni¿ przedwczoraj :D :D :D :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Czy ³adniej... Tê kwestiê wzi¹³bym pod dyskusjê :wink:.
Dziœ nie by³o Ÿle, ale rewelacyjnie równie¿ nie. Chocia¿ nie wiem, czy do koùca mo¿na mieÌ ¿al tylko do Anity. Zaproszono znowu ma³o goœci, to ci¹g³e czekanie na testament, ci¹g³e pytania o podró¿, ³¹cznoœÌ duchow¹, d³ugoœÌ kolejki, itd. Anita by³a w dobrym nastroju, myœlê ¿e ju¿ nie ma sensu na pokaz p³akaÌ, smuciÌ siê - tak myœlê - choÌ nie przesadzaÌ z eufori¹, ale przede wszystkim byÌ sob¹ i Anita wydaje mi siê dziœ by³a sob¹.
To co siê dzieje rano, kojarzy mi siê raczej z biurem turystycznym, ani¿eli ze ''studiem papieskim''. Ewidentnie dla nas - fanów Anity - dziœ by³y dwie czêœci. Pierwsza od wpó³ do siódmej: tutaj by³o tak, jak byÌ powinno w tym paœmie, czyli to Anita jest g³ówn¹ prowadz¹c¹, a ktoœ inny (w tym przypadku Grass) czyta serwisy. Tak na marginesie, czy Anita nie mia³a trochê przykrótkawych spodni :?: :wink: :lol: Nic to i tak prezentowa³a siê rewelacyjnie! A co do prezentacji intelektualnej... nie bardzo mia³a jak j¹ zaprezentowaÌ, ale nie myli³a siê, by³a swobodna.
Zw³aszcza w rozmowach z Jackiem Pa³asiùskim - ten uœmiech po ³¹czeniu, kiedy wiatr porwa³ mu gazetê by³ taki serdeczny! Podoba³ mi siê te¿ pomys³ z rozmowami telefonicznymi z pielgrzymami, fakt - ci¹gle te same pytania, ale tu Anita by³a bardziej ''otwarta'', wczu³a siê w sytuacjê ludzi jad¹cych autobusami, w atmosferê.
A co do drugiej czĂŞÂści, Grass byÂł jakoÂś dziwnie spiĂŞty i siedziaÂł wyÂżej niÂż w sobotĂŞ, bo byÂł prawie rĂłwny Anicie. TrochĂŞ mnie ÂśmieszyÂło jak przedstawiali siĂŞ nawzajem, zwÂłaszcza pod koniec, kiedy juÂż nie patrzyli siĂŞ na siebie... wyglÂądaÂło to tak, jakby Anita byÂła ÂŁukaszem Grassem, a Grass AnitÂą Werner :wink:
Myœlê, ¿e dziœ lepiej siê przygotowa³a pod wzglêdem tematycznym, cytowa³a fragment jednej z encyklik Jana Paw³a II, có¿... przemyci³a tyle ile siê da³o przemyciÌ. Struchla³em, kiedy w rozmowie z Piesiewiczem zaczê³a cytowaÌ fragment maila, który otrzyma³a od widza na adres redakcyjny... ale to nie by³ mój mail :sad: Sama rozmowa (w³aœnie rozmowa, a nie wywiad) przebiega³a w odpowiednim tonie. Mo¿e troche Anita siê zapl¹ta³a pytaj¹c go o testament, no i chyba tematyka teologiczna i d³uga dyskusja w tym temacie by j¹ przeros³a (tak jak przerasta innych pracowników tvn), wiêc nie wdawa³a siê w tak¹ dyskusjê.
Ca³oœÌ, tak jak ju¿ pisa³em, nie powali³a mnie, ale by³o lepiej ni¿ we wtorek.
Ciekawe, czy jutro bĂŞdÂą popoÂłudniowe, a jeÂśli bĂŞdÂą, to czy bĂŞdzie je prowadziÂła Anita, i ciekawi mnie, czy grafik tvn-owcĂłw juÂż powoli wraca do normy :?: :sad:
Ostatnio zmieniony czwartek 07 kwie 2005, 20:32 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ale najwa¿niejsze, ¿e zaraz naprawi³ swój b³¹d :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Templar
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Templar »

Anita jak zawsze cudowna ;), chociaÂż ostatnio jak dla mnie lekko niewyspana ;P
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Jest Grass z goœciem w studio, to pewnie póŸniej bêdzie razem z nim Anita podczas uroczystoœci pogrzebowych. Grass radzi sobie teraz znakomicie.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

A podobno wczeÂśniej byÂła Marta Kuligowska z KubÂą. To ile oni mieli dyÂżur, 2h :?: Czy zaczeli moÂże w nocy.

Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Po Grasie po pogrzebie byÂła Kuligowska z Marciniakiem, Anitkja ma dfzisiaj przynajmniej jak narazie wolne
Wróciłem!!
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

A ja ju¿ myœla³em ¿e przegapi³êm poranek z Anitk¹ :lol: :lol: :lol:
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Niemasz siĂŞ co baĂŚ dzisiaj anitka ma wone niech siĂŞ wrescie wyÂśpi:)
Wróciłem!!
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Kowal pisze:Po Grasie po pogrzebie byÂła Kuligowska z Marciniakiem, Anitkja ma dfzisiaj przynajmniej jak narazie wolne
BzdurYYYYY :mad: Marta Kuligowska :?: pomarzyĂŚ, moÂże i byÂła ale jak tak to bardzo wczeÂśnie rano.Od 13 byÂła ta sama co od 6 ostatnich dni wita nas w poÂłudnie, JĂŞdrzejowska :cry: :cry: :cry:

ODPOWIEDZ