To ja tak siĂŞ nie bawie bo ja tylko na AnitkĂŞ mogĂŞ gÂłosowaĂŚ
Niesatty Anitka zniknie z tego rankingu bo juÂż ma aÂż 14 minusĂłw
Teraz kiedy prawie wszystkim jej los jest obojĂŞtny i kiedy Âłatwiej jest jÂą obraÂżaĂŚ objawia siĂŞ najwiĂŞcej przeciwnikĂłw.
Ja tam sobie daje spokĂłj z tym rankingiem.
a co to ma za znaczenie ,Âże to lesbijski portal,to juÂż inni nie mogÂą gÂłosowaĂŚ na KaziĂŞ czy co?A wogĂłle proszĂŞ o wiĂŞcej tolerancji.To przecieÂż wolny kraj pace
[quote="Fusiak]zgoda,ale je¿eli Kazia jest na trzecim miejscu to nie tylko lesbijki,czy ludzie z tej stronki na ni¹ g³osuj¹. A wogóle to Kazia broni praw kobiet-a ja jestem kobiet¹.G³osujê na Kaziê ,bo g³osujê na ,,Brakuj¹ce ogniwo".Ka¿dy mo¿e wejœÌ na t¹ stronkê i to nie ma znaczenia czy jest les,czy nie.Przecie¿ nikt tego nie sprawdzi,a wiêc bêdê g³osowa³a na Kaziê,bo j¹ zwyczajnie lubiê A ty za³óz tam konto i g³osuj na Anitê
Fusiak pisze:Ale zauwaz, ze to jest strona dla lesbijek, czyli kobiet kochajacych jakby inaczej. Czy jestes pewna, ze zwyciestwo w tym konkursie jest zaszczytem??
Fusiak, czy Ty nie jesteÂś czasem homofobem, ktĂłry sÂądzi Âże ktoÂś z innego 'szablonu' jest 'be' i patykiem go trÂącaĂŚ nie naleÂży?
Poza tym jeÂśli siĂŞ nie mylĂŞ, Szczuka nigdy jednoznacznie nie zdefiniowaÂła swej orientacji. Zatem "scio me nihil scire". Wiem natomiast Âże takie sondy online sÂą do niczego - nie sÂą reprezentatywne dziĂŞki garstkom oddanych fanĂłw-oszoÂłomĂłw uprawiajÂących naÂłogowo sport "nabiÂłem 351 gÂłosĂłw, Kazia rules!"
ÂŻenada.
Jak siĂŞ na tym forum kÂłucÂą,bo oczywiÂście sÂą teÂż przeciwnicy Kazi,ale ogĂłlnie spoko.To dobrze,Âże Kazia wzbudza tyle emocji i kontrowersji
WidaÌ nie jest nijak¹ plastikow¹ laseczk¹.Od zachwytów,po nienawiœÌ
Ja jÂą lubiĂŞ
Ulubiony dzień tygodnia-poniedziałek,
a potem-wtorek,środa i czwartek!
maÂła pisze:Jak siĂŞ na tym forum kÂłucÂą,bo oczywiÂście sÂą teÂż przeciwnicy Kazi,ale ogĂłlnie spoko.To dobrze,Âże Kazia wzbudza tyle emocji i kontrowersji
WidaÌ nie jest nijak¹ plastikow¹ laseczk¹.Od zachwytów,po nienawiœÌ
Ja jÂą lubiĂŞ
OczywiÂście,Âże dobrze,a co by byÂło gdy by siĂŞ wszystko wszystkim podobaÂło nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda Musi byĂŚ urozmaicenie w przyrodzie I zgodzĂŞ siĂŞ,Âże z Kazi kontrowersyjna babka jest A na pierszym jakaÂś lala z dmuchanymi ustami fuuuuuuuj
anialek pisze:A na pierszym jakaÂś lala z dmuchanymi ustami fuuuuuuuj
a czytaÂłaÂś kiedyÂś wywiad z tÂą lalÂą?
Angelina Jolie to m¹dra kobieta, wie czego chce od ¿ycia. Nie jest mo¿e w stanie prowadziÌ dyskusji na akademickim poziomie i ubieraÌ swe myœli w zgrabne frazy prze³adowane ³acin¹, ale to co mówi to nie s¹ zbiory komuna³ów, które nader czêsto padaj¹ w wywiadach z gwiazdami szo³biznesu.