Pewnie, Âże szkoda... :sad:
kamuii pisze:no bo na tych poprzednich jak rozpadajÂący siĂŞ Terminator albo Miecugow
Kamuii...
Przecie¿ widaÌ, ¿e jakoœÌ tego capsa jest nietêga

Anita wyglÂądaÂła piĂŞknie w faktach
Bardzo byÂłem rozczarowany, kiedy okazaÂło siĂŞ, Âże Porada znowu prowadzi poranek. A tak ''zaklinaÂłem'' wczoraj AnitĂŞ, Âżeby to ona pojawiÂła siĂŞ dziÂś odziana w jednÂą ze swoich nowych wystrzaÂłowych porankowych kreacji

Kiepski ze mnie zaklinacz

Niby pojawiÂła siĂŞ, ale na krĂłtko i wÂłoÂżyÂła tĂŞ nie lubianÂą prze nas marynarkĂŞ

I jeÂśli bĂŞdzie w faktach, to teÂż bĂŞdzie jÂą miaÂła na sobie :sad: A chyba na pewno bĂŞdzie w faktach, bo znowu siedzi za tym biurkiem co rano. To miÂłe ze strony Anity, Âże przygotowuje siĂŞ w takim miejscu, Âże gdy kamerĂŞ ustawiÂą odpowiednio, to widaĂŚ jÂą caÂły czas, a szczegĂłlnie w trakcie serwisĂłw

ChociaÂż wtedy czÂłowiek wie, na czym stoi, czego siĂŞ moÂże spodziewaĂŚ.
Funcky, ale Ty jesteÂś niedobra, naÂśmiewasz siĂŞ z pani wiceprzewodniczÂącej sojuszu, a mi jej Âżal

Bidula nie moÂże mieĂŚ wÂłasnego zdania, chce wyborĂłw w maju, a wyÂżej poÂłoÂżeni kumple siĂŞ na to nie zgadzajÂą

Nie wiem dlaczego, gdy sÂłucham wyjaÂśnieĂą politykĂłw lewej strony sceny politycznej, mam w uszach stare porzekadÂło: ''tak, tak mrĂłwka to piĂŞkny ptak"
DziwiĂŞ siĂŞ Anicie, Âże nie wybuchnĂŞÂła Âśmiechem, kiedy po raz trzeci usÂłyszaÂła tĂŞ samÂą odpowiedÂź. Ale podsumowanie byÂło niezÂłe

Co do dÂługoÂści tego wywiadu, to tvn juÂż mnie chyba niczym nie zaskoczy
A z rzeczy tragikomicznych chciaÂłbym nadmieniĂŚ, Âże juÂż chyba cierpiĂŞ na tzw. ''syndrom Porady'' - to chyba z przesytu jego osobÂą, bo nie wiem jak inaczej wytÂłumaczyĂŚ fakt, iÂż ÂśniÂł mi siĂŞ nad ranem

No i na nieszczĂŞÂście wyÂśniÂł mi siĂŞ
PS Teraz znowu Anita siedzi na swoim miejscu - tym razem behind Marciniaka