WygraÂł juÂż moÂże ktoÂś w Szybkiej forsie lub tele grze???[/b]
Moderator: Łukasz
Wielu ludzi wygraÂło.Anonymus pisze:WygraÂł juÂż moÂże ktoÂś w Szybkiej forsie lub tele grze???
DokÂładnie. PamiĂŞtaÂłem, Âże byÂł taki program wtedy gdy powstaÂła TELE GRA - ta interaktywna. Nie pamiĂŞtam juÂż tylko o co chodziÂło w tym programie... kompletnie zapomniaÂłem. MoÂże mnie oÂświecisz szymcio9szymcio9 pisze:Tele Gra - tak nazwyaÂł siĂŞ wczeÂśniejszy program Zygmunta Chajzera w TVN. LeciaÂł on doÂśc dawno ok 17:30 w dni powszednie. Fajny byÂł nawet.
Wydaje mi siĂŞ, Âże to jest panna, ktĂłra w Dzienniku TV Fedorowicza gra jako reporterka Mazurskiego Radia Regionalnego. GraÂła teÂż ona w "Na dobre i na zÂłe" jako sklepowa i jednoczeÂśnie Âżona faceta, ktĂłry zgwaÂłciÂł w lesie siostrĂŞ BoÂżenkĂŞ. W reklamach wystĂŞpowaÂła w jakimÂś Knorze Winiarach albo Warzywku (gotowaÂła zupĂŞ i doprawiaÂła) i na pewno jeszcze w czymÂś. WyleciaÂło mi z gÂłowy jej nazwisko. Chyba na "S" i brzmi ono bardzo sympatycznie.Grzesioo pisze:Tej pani nie znam ale wydaje mi siĂŞ Âże wystĂŞpowaÂła w jakimÂś serialu lub reklamie.
![]()
O wÂłaÂśnie! Ale wszystko co o niej napisaÂłem, poza tym, Âże chyba na "S", jest prawdÂą.kwiatek pisze:To jest JULITA KOÂŻUSZEK :-)!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość