Moderator: Łukasz
MuszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże nie mam zwyczaju rozmawiaĂŚ na takim poziomieMaciek pisze:Zadra, lecz siĂŞ. Twoje opinie sÂą ÂżenujÂące. A takie Âżarciki o homoseksualiÂźmie to sobie rozprowadzaj w przeznaczonym do tego forum.
NaprawdĂŞ nie wiem, gdzie widzieliÂście to "lizusostwo" Huberta UrbaĂąskiego. Niby coÂś piszecie, ale w ogĂłle nie potraficie tego udowodniĂŚ. Pewnie dlatego, Âże sami nie wiecie skÂąd takie opinie.
A wypowiedzi Urbaùskiego wcale bezkrytyczne nie by³y, tylko trzeba by³o siê dobrze ws³uchaÌ i zrozumieÌ ich przewrotnoœÌ.
i co ? nie miaÂłem racji? A schody - no coz :doktorfaustus1 pisze:Nie wiedziaÂłem, Âże Oficer wzorowany jest na Kryminalnych.... W ktĂłrym miesjcu? A Glina????
ObejrzaÂłem ostatnie 30 minut powtĂłrki programu i prawdĂŞ mĂłwiÂąc to byÂł stracony czas. UrbaĂąski i MoÂłek nie powalili mnie na kolana... MaĂŚku czy Ty czasem nie podchodzisz bezkrytycznie do Huberta? Tym bardziej, Âże jego gÂłupie gatki w pewnym momencie wyraÂźnie zirytowaÂły BeatĂŞ Tyszkiewcz...
Z ostatecznÂą ocenÂą poczekam jeszcze tydzieĂą lub dwa. Ale juÂż teraz bawiÂą mnie te schody do nikÂąd w scenografii.
Przy okazji czemu tak szybko przesuneli te napisy koĂącowe - chciaÂłem to przeczytaĂŚ....
Na szczĂŞÂście, Kolego, nie decydujesz ani o ksztaÂłcie tego Forum, ani o doborze uczestnikĂłw programĂłw TVN. :] I nic nie wskazuje na to, by to miaÂło siĂŞ zmieniĂŚ - bo na pewno nie poziom Twoich postĂłw ani ich intencje...zadra pisze:MuszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże nie mam zwyczaju rozmawiaĂŚ na takim poziomieWszystkie podobne wypowiedzi z tekstami w rodzaju "lecz siĂŞ" powinny zostaĂŚ usuwane!!! moje wypowiedzi nie byÂły Âżartem, uwazam wystawianie jedynie par mĂŞsko-damskich za ograniczajace, Âżeby nie powiedzieĂŚ homofobiczne.
Gatki? Co jak co, ale ja widziaÂłem UrbaĂąskiego tylko w smokingu. MoÂże miaÂłeÂś na myÂśli gadki? JeÂżeli o nie chodzi, to jeÂżeli dla Ciebie wyznacznikiem ich jakoÂści byÂły odpowiedzi pani Tyszkiewicz, to jestem nieco zdziwiony. Ja tÂą paniÂą, owszem, takÂże lubiĂŞ, ale w tym, wczorajszym momencie mocno mnie zaskoczyÂła. Negatywnie, bo przecieÂż pokazaÂła tym samym swĂłj, niepokojÂąco chyba zawyÂżony, poziom samouwielbienia.Tym bardziej, Âże jego gÂłupie gatki w pewnym momencie wyraÂźnie zirytowaÂły BeatĂŞ Tyszkiewcz...
Z ostatecznÂą ocenÂą poczekam jeszcze tydzieĂą lub dwa. Ale juÂż teraz bawiÂą mnie te schody do nikÂąd w scenografii.
zaiste poraÂżajÂące argumenty!Maciek pisze:Na szczĂŞÂście, Kolego, nie decydujesz ani o ksztaÂłcie tego Forum, ani o doborze uczestnikĂłw programĂłw TVN. :] I nic nie wskazuje na to, by to miaÂło siĂŞ zmieniĂŚzadra pisze:MuszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże nie mam zwyczaju rozmawiaĂŚ na takim poziomieWszystkie podobne wypowiedzi z tekstami w rodzaju "lecz siĂŞ" powinny zostaĂŚ usuwane!!! moje wypowiedzi nie byÂły Âżartem, uwazam wystawianie jedynie par mĂŞsko-damskich za ograniczajace, Âżeby nie powiedzieĂŚ homofobiczne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości