kamuii pisze:(...)dziwne ze biÂła brawa Justynie jeÂśli siĂŞ nie lubiÂą... z drugiej strony AnitÂą jÂą bardzo podziwia i moÂże jednak siĂŞ lubiÂą kto ich tam wie...
Kamuii, kiedy jest siĂŞ pracownikiem tvn-u nie moÂżna nie lubiĂŚ p. Pochanke (a w jednym z dzisiejszych serwisĂłw widziaÂłem jak nawet MeÂłgwa krĂŞciÂł siĂŞ koÂło p. Pochanke) :evil2:
Zastanawiasz siĂŞ ponadto, czy Anita czuÂła siĂŞ tam parszywie - mnie (szczerze mĂłwiÂąc) to juÂż kompletnie nie obchodzi

Akurat w tej sprawie sama jest sobie winna

A swojÂą obecnoÂściÂą na gali wrĂŞczenia WiktorĂłw po raz kolejny pokazaÂła, Âże pozwala sobÂą pomiataĂŚ

Anita, gdzie Twoje ambicje, gdzie Twoja godnoœÌ
PrzypuszczaÂłem, Âże pojawi siĂŞ na tej miernej imprezie, ale miaÂłem gorÂącÂą nadziejĂŞ, Âże jednak chociaÂż to zbojkotuje. A tu znowu Âżadnego buntu z jej strony

Pojawia siĂŞ i jeszcze Âświetnie siĂŞ bawi. Praktycznie juÂż w pierwszej minucie byÂło jÂą widaĂŚ wÂśrĂłd publicznoÂści (dlatego zdecydowaÂłem siĂŞ kontynuowaĂŚ oglÂądanie), tak samo zresztÂą przez nastĂŞpnÂą godzinĂŞ, obiektywy kamer zwrĂłcone byÂły w duÂżej czĂŞÂści na pracownikĂłw tvn - to z pewnoÂściÂą umĂłwione i kupione, jak statuetki dla zwyciĂŞzcĂłw. ChciaÂłbym, naprawdĂŞ chciaÂłbym wiedzieĂŚ, jak to siĂŞ staÂło, Âże to akurat Anita - praktycznie rzecz biorÂąc jako jedyna z grona dziennikarzy tvn-u - zostaÂła wmieszana w Wiktory

Czy jest tylko swoistym kontrargumentem w dyskusji na temat ''Wiktory wy³¹cznie dla ¿ony szefa''

Tarzaj¹c siê ju¿ w tym ca³ym koteryjnym bagnie, wiedz¹c ¿e bez wsparcia grup trzymaj¹cych w³adzê w mediach, nic nie mo¿na osi¹gn¹Ì, chcia³bym mieÌ pewnoœÌ, ¿e w umowie Anita ma zaznaczone, ¿e na dwa Wiktory p. Pochanke ona dostaje jednego

Bo jak inaczej wyt³umaczyÌ jej obecnoœÌ wczoraj

WynikaÂła ona tylko z faktu, iÂż w zeszÂłym roku zdobyÂła nagrodĂŞ i automatycznie przepustkĂŞ na nastĂŞpny rok

Czy moÂże to kolejna forma dokopania Anicie

Zw³aszcza kiedy przypomni siê te klasyczne ujêcia na tego typu galach. Kiedy nagrodê odbiera laureat kamery pokazuj¹ reakcje ludzi zajmuj¹cych siê tym samym, którzy akurat teraz nie otrzymali wyró¿nienia. I tak by³o wczoraj, gdy nagrodê odbiera³a p. Pochanke: na wizji pokazano reakcjê Anity i Lisa

Na powyÂższym capsie Anita jest powaÂżna, podczas gdy np. pĂŞkaÂła ze Âśmiechu, gdy Malicki opowiadaÂł na wstĂŞpie o ewentualnych koncertach amerykaĂąskich orkiestr w Teatrze Narodowym :evil2:
A co do samej imprezy napiszĂŞ krĂłtko - Bida i nuda aÂż piszczy :znudzony:
Licha scena, licha choreografia, liche przygotowanie prowadzÂących itd. A o prestiÂżu tejÂże imprezy Âświadczy choĂŚby maleĂąki fakt, iÂż internetowe serwisy prasowe (kap, pap) ÂśpiÂą. Jedynie onet coÂś tam wspomniaÂł o imprezie. Kilku fotoreporterĂłw siedzÂących przed scenÂą widziaÂłem w tv, ale chyba pozjadali swoje zdjĂŞcia
PS MiaÂłem takÂże nadziejĂŞ, Âże Anita juÂż nie spotyka siĂŞ z MeÂłgwÂą, bo dawno nie byÂło ich widaĂŚ, ani o nich sÂłychaĂŚ, a tu znowu rozczarowanie ;/