Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

O czym wy wogĂłle gadacie :) wszyscy wiemy o co chodziÂło Pochankowej :D i Âże dla niej to byÂła wixa jak cholera ze moÂże wejsĂŚ w takim akurat momencie na wizjĂŞ :D a co do Anitki to pokazaÂła wiele razy ze w kryzysowych sytuacjach jest opanowana i skoncentrowana na newsach a nie na sobie :D

Co do Pochanke to kiedyœ tam siê chwali³a ze chodzi do koœcio³a a w Press g³êboko ubolewa³a ¿e prowadz¹c fakty w dniu œmierci papie¿a :( nie mog³a wiêc moze jest wie¿¹ca i faktycznie siê tym interesuje, co nie zmienia faktu ze nie musia³a siê tak ekscytowaÌ na wizji...
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

kamuii pisze:Co do Pochanke to kiedyœ tam siê chwali³a ze chodzi do koœcio³a a w Press g³êboko ubolewa³a ¿e prowadz¹c fakty w dniu œmierci papie¿a nie mog³a (...)
Nie opatrzê tego komentarzem... szkoda s³ów.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

:D:D co jeszcze mnie rozÂśmieszyÂło Black to to ze caÂły czas w Krakowie byÂł A*tomat ale jak tylko miaÂły byĂŚ Fuckty z Krakowa i z Watykanu nie ze studia to od razu StyÂśka do Krakowa pojechaÂła :D przecieÂż musiaÂła byc na wizji :S
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Z tymi faktami z Krakowa, to by³a jazda. Chyba wczeœniej by³o wiadomo, ¿e bêd¹ z tego miasta, bo kumpel przys³a³ mi sms'a: nasza ''ulubienica'' dziœ w faktach z Kakowa na Franciszkaùskiej 3 w ''oknie papieskim" :lol: I o dziwo ja wzi¹³em p. Pochanke w obronê, stwierdzi³em, ¿e nie - na taki nietakt siê nie zdobêdzie (za³o¿yliœmy siênawet :lol: ). Serce mi bi³o szybciej z niepewnoœci (i troski o bilet na konert, którego utrata mi grozi³a w przypadku przegrania zak³adu) , ale na szczêœcie nie zawiod³a mnie :lol:
OK, zarzÂądam koniec :!: Teraz na temat.
Mam pytanko dotyczÂące programu Kalejdoskop w TVN24. Mianowicie, chodzi mi o to kto go prowadzi - tydzieĂą temu widziaÂłem DankĂŞ Kondratowicz, a dziÂś Jakuba PoradĂŞ. OczywiÂście pytam w kontekÂście Anity, z nadziejÂą na pojawienie jej siĂŞ tam, czy to staÂła para prowadzÂąca ten program :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

1.Black jestem pod wraÂżeniem "p.Pochanke" :D i jeszcze ta obrona :D:D
2.Nie licz na to nasza Anitka cokolwiek poprowadzi co nie jest niszowÂą produkcjÂą tvn 24 :?
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

DziÂś w prawie kaÂżdym serwisie pokazujÂą Anite i wrĂŞczenia jej Wiktora z tamtego roku. Szokda Âże tylko plecy i kawaÂłek policzka widaĂŚ...choc widzÂąc obecnÂą sytuacje i jej goszczenie na wizji to i tak duÂżo.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Tak, te¿ to widzia³em :sad: I zamiast cieszyÌ siê z tego faktu, posmutnia³em, gdy uœwiadomi³em sobie, ¿e to ju¿ piêkna przesz³oœÌ nie maj¹ca potwierdzenia w teraŸniejszoœci :sad: Posmutnia³em, kiedy zobaczy³em archiwalny materia³ z Wiktorów i Anitê odbieraj¹c¹ nagrodê :sad: Cholera, dziwiê siê, ¿e tvn pokazuje moment tryumfu Anity...
Za to nie dziwi mnie, Âże w tym materiale widaĂŚ Waltera seniora, SojkĂŞ, PieczyĂąskiego i MÂłodkowskiego.
zadra
Bywalec
Bywalec

anita

Post autor: zadra »

widzieliÂście ja w czasie gali WiktorĂłw? bardzo fajnie wyglÂądaÂła, natomiast facet obok niej jakiÂś wymiĂŞty 8)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

On zawze tak wyglÂąda :D
Anitka musiaÂła siĂŞ parszywie tam czuĂŚ pewnie ale dziwne ze biÂła brawa Justynie jeÂśli siĂŞ nie lubiÂą... z drugiej strony AnitÂą jÂą bardzo podziwia i moÂże jednak siĂŞ lubiÂą :? kto ich tam wie...
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Obrazek
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Thanx za capsa :)
A czy ktĂłs wie kiedy bĂŞdzie powtĂłrka gali :?: :?:
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

kamuii pisze:(...)dziwne ze biÂła brawa Justynie jeÂśli siĂŞ nie lubiÂą... z drugiej strony AnitÂą jÂą bardzo podziwia i moÂże jednak siĂŞ lubiÂą kto ich tam wie...
Kamuii, kiedy jest siĂŞ pracownikiem tvn-u nie moÂżna nie lubiĂŚ p. Pochanke (a w jednym z dzisiejszych serwisĂłw widziaÂłem jak nawet MeÂłgwa krĂŞciÂł siĂŞ koÂło p. Pochanke) :evil2:
Zastanawiasz siê ponadto, czy Anita czu³a siê tam parszywie - mnie (szczerze mówi¹c) to ju¿ kompletnie nie obchodzi :!: Akurat w tej sprawie sama jest sobie winna :!: A swoj¹ obecnoœci¹ na gali wrêczenia Wiktorów po raz kolejny pokaza³a, ¿e pozwala sob¹ pomiataÌ :twisted: Anita, gdzie Twoje ambicje, gdzie Twoja godnoœÌ :?:
Przypuszcza³em, ¿e pojawi siê na tej miernej imprezie, ale mia³em gor¹c¹ nadziejê, ¿e jednak chocia¿ to zbojkotuje. A tu znowu ¿adnego buntu z jej strony :!: Pojawia siê i jeszcze œwietnie siê bawi. Praktycznie ju¿ w pierwszej minucie by³o j¹ widaÌ wœród publicznoœci (dlatego zdecydowa³em siê kontynuowaÌ ogl¹danie), tak samo zreszt¹ przez nastêpn¹ godzinê, obiektywy kamer zwrócone by³y w du¿ej czêœci na pracowników tvn - to z pewnoœci¹ umówione i kupione, jak statuetki dla zwyciêzców. Chcia³bym, naprawdê chcia³bym wiedzieÌ, jak to siê sta³o, ¿e to akurat Anita - praktycznie rzecz bior¹c jako jedyna z grona dziennikarzy tvn-u - zosta³a wmieszana w Wiktory :?: Czy jest tylko swoistym kontrargumentem w dyskusji na temat ''Wiktory wy³¹cznie dla ¿ony szefa'' :?: Tarzaj¹c siê ju¿ w tym ca³ym koteryjnym bagnie, wiedz¹c ¿e bez wsparcia grup trzymaj¹cych w³adzê w mediach, nic nie mo¿na osi¹gn¹Ì, chcia³bym mieÌ pewnoœÌ, ¿e w umowie Anita ma zaznaczone, ¿e na dwa Wiktory p. Pochanke ona dostaje jednego :roll: Bo jak inaczej wyt³umaczyÌ jej obecnoœÌ wczoraj :?: Wynika³a ona tylko z faktu, i¿ w zesz³ym roku zdoby³a nagrodê i automatycznie przepustkê na nastêpny rok :?: Czy mo¿e to kolejna forma dokopania Anicie :?: Zw³aszcza kiedy przypomni siê te klasyczne ujêcia na tego typu galach. Kiedy nagrodê odbiera laureat kamery pokazuj¹ reakcje ludzi zajmuj¹cych siê tym samym, którzy akurat teraz nie otrzymali wyró¿nienia. I tak by³o wczoraj, gdy nagrodê odbiera³a p. Pochanke: na wizji pokazano reakcjê Anity i Lisa :!: Na powy¿szym capsie Anita jest powa¿na, podczas gdy np. pêka³a ze œmiechu, gdy Malicki opowiada³ na wstêpie o ewentualnych koncertach amerykaùskich orkiestr w Teatrze Narodowym :evil2:

A co do samej imprezy napiszĂŞ krĂłtko - Bida i nuda aÂż piszczy :znudzony:
Licha scena, licha choreografia, liche przygotowanie prowadzÂących itd. A o prestiÂżu tejÂże imprezy Âświadczy choĂŚby maleĂąki fakt, iÂż internetowe serwisy prasowe (kap, pap) ÂśpiÂą. Jedynie onet coÂś tam wspomniaÂł o imprezie. Kilku fotoreporterĂłw siedzÂących przed scenÂą widziaÂłem w tv, ale chyba pozjadali swoje zdjĂŞcia

PS MiaÂłem takÂże nadziejĂŞ, Âże Anita juÂż nie spotyka siĂŞ z MeÂłgwÂą, bo dawno nie byÂło ich widaĂŚ, ani o nich sÂłychaĂŚ, a tu znowu rozczarowanie ;/
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Black Jack '62 pisze:obiektywy kamer zwrĂłcone byÂły w duÂżej czĂŞÂści na pracownikĂłw tvn - to z pewnoÂściÂą umĂłwione i kupione, jak statuetki dla zwyciĂŞzcĂłw.
Tak, a Âświstak siedzi i zawija je w te sreberka. :]
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii, kiedy jest siĂŞ pracownikiem tvn-u nie moÂżna nie lubiĂŚ p. Pochanke (a w jednym z dzisiejszych serwisĂłw widziaÂłem jak nawet MeÂłgwa krĂŞciÂł siĂŞ koÂło p. Pochanke)
To dobrze moze jak siĂŞ z niÂą przeÂśpi to Anitka wrĂłci do Âłask :D w myÂśl zasady "wszystko dla Âżony szefa :D"

Swoja droga teÂż uwaÂżam ze powinna byÂła to gĂłwno zbojkotowaĂŚ :( ale Anitka juz kilka razy pokazaÂła ze daje sobÂą pomiataĂŚ i ma poczucie dumy za nic...

Z drugiej strony Anitka w ten sposĂłb dba o karierĂŞ wiadomo ze musi siĂŞ na tych debilnych rautach pokazywac zeby jej zaupeÂłnie nie zapomniano...
kamer zwrĂłcone byÂły w duÂżej czĂŞÂści na pracownikĂłw tvn - to z pewnoÂściÂą umĂłwione i kupione, jak statuetki dla zwyciĂŞzcĂłw.
tu siê nie zgodzê bo owsze statuetki y³y kupione ale przypominam ze to gala TVP i transmisja te¿ tam wiêc raczej chyba nie dlatego ich pokazywali tylko pewnie dlatego ze wiêkszoœÌ nagród odebrali i moze by³o ich tam du¿o :)

A co do tego jak Anitka siê bawi³a to nie wiem bo nie widzia³am jednak uwa¿am ze mog³a trochê radoœÌ powstrzymaÌ... czy ona nie rozumie ¿e to ona powinna by³a w³axiÌ na scenê po Wiktora ???
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Tego juÂż za wiele :evil2: :evil2: :evil2: :lol:
Obrazek
ODPOWIEDZ