[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

zadra
Bywalec
Bywalec

moderator, ktĂłry sam wymaga moderacji

Post autor: zadra »

Maciek pisze:Chamski to jesteÂś co najwyÂżej Ty. Jak w ogĂłle Âśmiesz mnie tak nazywaĂŚ? Brak szacunku - to jedyne co mogĂŞ powiedzieĂŚ o Tobie juÂż teraz. Godne poÂżaÂłowania. :szok:
Szacunek mĂłj masz - jak kaÂżdy. Na wiĂŞcej musisz sobie zasÂłuzyĂŚ :!:

Twoja wypowiedz na moj¹ merytoryczn¹ ocenê programu, zaczynaj¹ca sie od s³ów "Lecz siê" by³a chamska i potrzymujê zdanie w tej kwestii. Mogê je zmieniÌ jedynie po przeprosinach.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Tak samo mogĂŞ ja Ciebie przeprosiĂŚ, jak i Ty mnie. :]
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
zadra
Bywalec
Bywalec

jeszcze...

Post autor: zadra »

Maciek pisze:Tak samo mogĂŞ ja Ciebie przeprosiĂŚ, jak i Ty mnie. :]
ja nikogo nie obraÂżam, nie wysyÂłam na leczenie i nie zachowuje sie chamsko. Jak zacznĂŞ, wtedy bedĂŞ przepraszaĂŚ 8)
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Koniec tematu. Nie dogadamy siĂŞ. Nigdy siĂŞ nie zgodzĂŞ z stwierdzeniem, Âże jestem "chamski". :suchy:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Mam nadziejĂŞ, Âże nie jest to kolejny z koĂącĂłw, a koniec definitywny i wzajemnych zÂłoÂśliwoÂści juÂż nie bĂŞdzie. Bo bĂŞdĂŞ zmuszony je kasowaĂŚ. 8)

Wirtualnemedia pisze:W ostatnim tygodniu program przyci¹gn¹³ przed telewizory 3 259 609 widzów i by³ to najchêtniej ogl¹dany program telewizji TVN.
le napisali na tych WirtualnychMediach. Ten wynik to jest œrednia ogl¹dalnoœÌ dwóch odcinków, a w ubieg³ym tygodniu "Taniec z gwiazdami" ogl¹da³o 3 621 676 widzów.
:)
slaffek1
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: slaffek1 »

Hmhmh wiecie dlaczego taki wiek 55 do 37 lat bo koeibety zawsz maja gorzej w tnacu wiecje figur i obrotow dlatego nie mogla byc za stara bo by jak kloda sie ruszlala
spojdzxice na Korcz ma 37 lat i spore trudnosci ale dobrze sobie radzi jak na sowj wiek
No a Paszt prawie sie nie rusza to jakos mu tam idize partnerka wokol niego sie kreci :D
Obejrzalem progrma ejszcze raz sobotni i ciesze sie z ekudelski odpadl to bylo tragicnz eon nic prawie nei robil tylko rekoma do tylu machal jak hi men kiedy nabiera mocy a nogi staly tylko rece i oczy iie ruszaly
slysze opinie z eprogram jest ustawiony ze jzu jest finalista nie to nie prawda moge reczyc glowa !!!!! Wszystko jest na zywo Jury nie widzi wczesniej wystepow ani nic nie jest ustalone
Gratuluje Wlodarczykowej za jej uklad musiala duzo pracy wlozyc !!!!!! i to widac bylo troche bledow ale i tka superrr Brawo
ps w sobote bed ew programie hehehehe :D :D :D ale sie ciesze
:D :D :D
Awatar użytkownika
Paweł:)
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Paweł:) »

w jakim programie:>?????????????????
slaffek1
Nowicjusz
Nowicjusz

No jak to w jakim :D w tancu z gwiazdami :D :D :D ale niestety tylko na widowni :D
Awatar użytkownika
Paweł:)
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Paweł:) »

aha to raczej ciebie nie zobaczymy w tv :) :) :) :) :)
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

Od dziÂś juÂż wiem dlaczego ten program to hit europejskich stacji :) Program jest Âświetny - i z odcinka na odcinek coraz ciekawszy, zabawniejszy - wprost na sobote, godzina 21. To zdecydowanie najlepszy program emitowany o tej porze :)

"Jak mĂłj kuzyn poszedÂł w tango to po tygodniu go znaleÂźli" - to bylo ciekawe :P
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

tak, faktycznie..

mam nieodparte wraÂżenie Âże dzisiejszy program byÂł najlepszy z dotychczasowych - miejmy nadziejĂŞ Âże taka tendencja bĂŞdzie siĂŞ utrzymywaĂŚ. ByÂła dobra muzyka, mniejwiĂŞcej wyrĂłwnane wyniki.. i ogĂłlnie ok!
slaffek1
Nowicjusz
Nowicjusz

No wiec sie obudzilem wszystko wchlonelem i moge opowiadac
:D
Zdziwilem sie najbardziej parkietem ejst bardzoo maly nie wiem jak te pary walca na tym tnacyzly to jest polowa turniejowego parkeietu
Pod wrazeniem ejstem muzyki brawo moje uklony TO NAPRAWDE JEST NA ZYWO !!!!
Wczoraj najgorszy byl oliwier powinien odpasc za wcozrajszy tnaiec nawet sie potknal co nie blyo widac w tv pozniej zgubil sie i troszke podeptal kamile no wiadomo nie mozna byc idelanym ale niestety poslzo mu wczoraj slabo
Jak wczesniej chcialem zeby Korc zodpadla to teraz jzu nie wiem bo wczoraj naprawd esuper bezblednie rowno nogi stawiala bardzoo ladnie super brawoo
Pasz extra choreografia ale slabo sie ruszal
Brawo dla Nejmana i Wlodarczyk nieslusznie odpadla ;..../////
Carlos bardzo poprawnie jednak choreografia slababa nie bylo tka efektownie :P jak to powiedziala Iwona nie pod publiczke :D
Magda Molek na zywo jak Jessica simpson wyglada cudwonie pod wrazeniem bylem
A najlepszy jest Hubert zartuje w czasie reklam i jes tzabawnie
Mloda ekipa bardzoo fajna atmosfera brawo dla TVN dla wszystkich ktorzy robia ten program bo jest superrr
Pozdro dla Gucia heheheh
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

ChciaÂłem, Âżeby odpadÂła WÂłodarczyk - jak dla mnie ona zataĂączyÂła najgorzej. RĂłwnieÂż w poprzednich odcinkach wypadaÂła gorzej od Janiaka. StaÂło siĂŞ dobrze. Pierwszy odcinek uznaÂłem sÂłabo na 3+, drugi byÂł juÂż dla mnie na 5+. RĂłwnieÂż wczorajszy odcinek byÂł naprawdĂŞ wspaniaÂły. Bardzo podobaÂł mi siĂŞ taniec Klaudii Carlos.
PoKeR
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: PoKeR »

dzieki w imieniu calej ekipy :)
slaffek1
Nowicjusz
Nowicjusz

Dlaczego tak malo pasodoble wszyscy foxtrota wylosowali perwa :|
Dlaczego carlos ;(
Prosze rodizno pani Korcz nie wysylajcie juz smsow i tak jzu wygracie te 10 tysiecy poporstu prawd ajest tkaka ze sa lepsi
I Paszt te zmoglby juz out ... i niehc wroci wlodarczyk i carlos plizzzz
KAsia gratujluje 4x10 wow wow wow to bylo niezle naprawde niezle
ODPOWIEDZ