[Polsat] Wydarzenia

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Przepraszam, nic nie poradzĂŞ na to, Âże Reporterka z WÂąsem faktycznie miaÂła go kiedyÂś, a to, Âże nie ma go w tej chwili (choĂŚ gÂłowy nie dam) jest dla mnie niezauwaÂżalne- tak bardzo wryÂło mi siĂŞ to w pamiĂŞĂŚ z czasĂłw gdy w Panoramie byÂła.
Co do jej profesjonalizmu- widzicie drodzy ArO i tobi- patrze na jej pracê z trochê innej perspektywy i zapewne motywacje oceny jej pracy równie¿ nas ró¿ni¹. Osobiœcie nie cenie jej wogóle jako reporterki newsowej bo bardzo ma³o newsa w jej newsie. To coœ pomiêdzy felietonem a blizej nieokreœlon¹ form¹ przekazu. Jej materia³y s¹ przegadane, takie strasznie przem¹drza³e. Skoro Lis tak trzyma wszystkich za pysk to powinien daÌ Pani Ma³gorzacie lekcje monta¿u- konkretnie opowiadania historii obrazkiem, bo nie sztuk¹ jest przykryÌ swój tekst przypadkowymi zdjêciami. Jej wygl¹d- przepraszam, ale dla mnie jest niedopuszczalny :!: Nie mówie o tuszy, ale polarek czy kamizeleczka to naprawde nie szczyt elegancji newsowej. A chodzenie w czasie stand-upów jest dla mnie potwornie pretensjonalne- nie jest tak¹ gwiazd¹, ¿eby mog³a sobie pozwalaÌ na tak¹ ekstrawagancje. Kanony newsa telewizyjnego s¹ ju¿ dawno ustalone i prochu siê nie wymyœli w tej materii.
No chyba, Âże ktoÂś nie ma czym zwrĂłciĂŚ na siebie uwagi, to zaczyna otaczaĂŚ sie gadÂżetami.
MAKEPOVERTYHISTORY
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Obrazek Obrazek
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

No proszê, proszê - niektórzy wiedz¹ jak siê urz¹dziÌ - 20 letnia smarkata studentka (pewnie pierwszy rok) i starszy o 8 lat pan prawnik z portfelem wypchanym z³otymi kartami kredytowymi. A póŸniej tylko z górki....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

No Âładnie tutaj siĂŞ cenzura rzÂądzi.
NastĂŞponym razem moÂżna by podaĂŚ ÂżrĂłdÂło artykuÂłu skoro zapytania o tytuÂł szmatÂławca sÂą kasowane.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

O ktĂłrej godzinie rozpoczynajÂą siĂŞ Wydarzenia?

O której godzinie rozpoczyna siê g³ówne wydanie Wydarzeù?
SpieszĂŞ z odpowiedziÂą - dzisiaj o 18.50, wczoraj o 18.49, kilka dni temu o 18.52, czasami o 18.51 i tak dalej, i tak dalej.
Czemu inne stacje potrafi¹ rozpocz¹Ì program o 18.30, 19.00, 19.30, 22.00, a minutowe opóŸnienia zdarzaj¹ siê bardzo rzadko. Czy Polsat i Tomasz Lis szanuj¹ widzów? Chyba nie. Gratulacje panie Tomku!

PS chciaÂłem zrobiĂŚ sonde dla czytelnikĂłw forum, ale siĂŞ nie da....
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Fusiak pisze: Ciekawe, czy kiedyÂś u nas bĂŞdzie jak u NiemcĂłw, gdzie programy zaczynajÂą siĂŞ np. 3 minuty... przed czasem :lol:?
¯artujesz :lol: :lol: :lol: Eh, ta niemiecka punktualnoœÌ :wink: :evil2:
MAKEPOVERTYHISTORY
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

tragiczne.. no comment

moÂże coÂś tam Hania z Tomkiem robi Âże siĂŞ wyrobiĂŚ nie moÂże punktualnie? :D:D
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Stres ponoĂŚ nie wpÂływa dobrze na TE sprawy, a Lisek i nadwagĂŞ zÂłapaÂł ostatnio... Czasem jak patrze na wytrzesz oczy Hanki to mam wraÂżenie Âże przeÂżywa nieustanny orgazm prowadzÂąc Wydarzenia :evil2:
MAKEPOVERTYHISTORY
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

prawda jest taka ze caÂła ramĂłwka Polszmaty jest zazwyczaj jakieÂś 15 minut przesuniĂŞta...
a poza tym pamietaj ze moze hania musi przed ka¿dym wystêpem zaœpiewac "rzepko rzepko rzodkieweczko" :D i jeœli nie zd¹¿y to Lisek nie chce jej przerywaÌ wystêpów :D:D :lol: :lol:

no albo mo¿e Hania ma rozregulowany zegar biologiczny :D i ma opóŸnienia w tym wieku to siê zda¿a :D

a jaki orgazm Kubs Âłechtaczkowy ??? z reszta po wÂątku w temacie o misiach mozna by sÂądziĂŚ ze nie tylko Hanie Lisek podnieca :D
Android <3
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Kamuii, sorka, ale o kobiecych orgazmach ze mnÂą nie pogadasz :evil2: A Lisek chyba nie z tych, ktĂłrych chciaÂłbym i umiaÂłbym zadowoliĂŚ :P
MAKEPOVERTYHISTORY
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Faustus ma racjĂŞ. ChoĂŚ muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże nie tylko Wydarzenia majÂąten problem. Ostatnio WspĂłlna zaczĂŞÂła siĂŞ o 20:55, choĂŚ zwqykle zaczyna siĂŞ 20:57-59. Poprostu to tym razem chyba zaleÂży od trwania NO. Czasami trwa 40, a czasami 45 minut i nie majÂąwystarczajÂącej liczby reklam i zapowiedzi. Chyba (?). Jak widze, Âże NO koĂączy siĂŞ o 20:50, to wiadomo, Âże WspĂłlna bĂŞdzie duÂżo szybciej.
No ale dziennik to jednak powinien byÌ co do sekundy punktualny, jak Fakty, Wiadomoœci, a nie 7 minut opóŸnienia. Te¿ to zauwa¿y³em, choÌ Wydarzeù nigdy nie ogl¹dam. Ostatnio tak "niechc¹cy" zauwa¿y³em.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Nie irytuj¹ mnie opóŸniania seriali, czy jakiœ programów rozrywkowych. Ale na Boga program informacyjny (w dodatku staraj¹cy siê przyci¹gn¹Ì widza) powinien zaczynaÌ siê punktualnie. A prawda jest taka, ¿e o 18.44 koùczy siê jakiœ serial potem lec¹ reklamy a¿ do 18.47. Potem zapowiedŸ innego serialu, znowu reklamy i w okolicach 18.51 Wydarzenia (a raczej Wynaturzenia.) Ju¿ po pierwszej turze reklam mam ochotê zmieniÌ kana³, kiedy leci druga - jestem ju¿ przy innym programie.
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

No raz sobiê w³aczam "t¹" telewizjê jest ok 18:40 koùczy siê piêkny :twisted: serial pierwsza mi³oœÌ potem reklamy 18:45 zapowiedzi 18:46 reklamy ok. 18:50 rozpoczynaj¹ sie wysma¿enia ==> zmieniam kana³ :D:D i czekam na PUNKUALNE Fakty :]
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Awatar użytkownika
Paweł:)
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Paweł:) »

Na wspĂłlnej sie zaczynajÂą prawie 3 minuty przed 21 :roll:
Cała prawda,Całą dobę-TVN24
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

PaweÂł:) pisze:Na wspĂłlnej sie zaczynajÂą prawie 3 minuty przed 21 :roll:
No w³aœnie. I to jeszcze pogarsza u mnie sytuacje, bo zawsze ogl¹dam Kulisy M jak mi³oœÌ.
Co do opóŸnieù w Polszmacie :x (tak?) to jest to masakra, brak szacunku dla widza, a program informacyjny to ju¿ w ogóle MUSI zaczynaÌ siê punktualnie chyba, ¿e maj¹ nag³e problemy techniczne.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
ODPOWIEDZ