Ja niestety nie :sad:
Z dwojga zÂłego, to ja wolaÂłbym, Âżeby Anita poprowadziÂła w ÂśrodĂŞ jednak Poranek. Po cholerĂŞ staraÂłem siĂŞ o dostĂŞp do TVN24, skoro Anita pojawia siĂŞ tam nader rzadko, popoÂłudniowe mĂłgÂłbym i tak oglÂądaĂŚ w tvn-ie

Co do Mazura, trzeba byÂło bardziej wytĂŞÂżaĂŚ wzrok

Dla mnie dziÂś grzechem byÂło siedzenie w domu przed telewizorem, kiedy na zewnÂątrz byÂło prawie 30 stopni... A to przygotowywanie siĂŞ Anity za plecami prowadzÂącego serwisy trochĂŞ zaczyna mnie nie tyle ÂśmieszyĂŚ, co zastanawiaĂŚ

Podobno siedzia³a za tym swoim biureczkiem prawie w ka¿dym serwisie, jedynie po ósmej zniknê³a na jakieœ pó³torej godziny. Mo¿na by z tego wnioskowaÌ, ¿e nie ma tak jak np. w przypadku g³ównych tzw. kolegium, chyba ¿e trwa baaardzo krótko. Tak krótko, ¿e zmieœci siê miêdzy serwisami. Id¹c dalej, Anita musia³aby przygotowywaÌ jedynie zapowiedzi do gotowych ju¿ materia³ów, nie konsultuj¹c siê z reporterem przygotowuj¹cym materia³ i tym samym jest pozbawiona jakiegokolwiek wp³ywu na kszta³t i wymowê programu

A moÂże jednak ma wpÂływ, mam nadziejĂŞ. Czasami jak na niÂą patrzĂŞ, kiedy siedzi za biurkiem i przygotowuje siĂŞ do koĂącowego wyjÂścia przed kamerĂŞ, zastanawiam siĂŞ, czy przypadkiem nie chce siĂŞ w pewnym sensie odizolowaĂŚ od czĂŞÂści zaÂłogi tvn-u (nie liczÂąc tych, ktĂłrzy sami ''odwiedzajÂą'' pracujÂącÂą koleÂżankĂŞ)

A moÂże chce - dla nas - pokazaĂŚ siĂŞ dÂłuÂżej na wizji, pokazaĂŚ, jak siĂŞ pracuje w tvn24

No i ³adnie siê przygotowa³a, jej s³owa mia³y jak¹œ - mo¿na by rzec - g³êbiê. Ostatnio dobry nastrój jej nie opuszcza - no i dobrze, przecie¿ o to w ¿yciu chodzi, by byÌ zadowolonym

Anita moÂże siĂŞ pogodziÂła ze swoim losem, nauczyÂła siĂŞ ÂżyĂŚ z poniÂżeniem, ale my nie

Do koĂąca bĂŞdziemy siĂŞ przeciwstawiaĂŚ niesprawiedliwoÂści i obÂłudzie (spokojnie - nie startujĂŞ w wyborach prezydenckich

)

ZaÂś to niesprawiedliwoÂści i 1 maja 2004 wracajÂąc, to nie w Newsweeeku, tylko Twoim Stylu Anita mĂłwiÂła, Âże denerwuje siĂŞ i cieszy, Âże poprowadzi Wtedy fakty. To tak na drodze korekty, zaÂś z konkretĂłw warto jeszcze przypomnieĂŚ, Âże rĂłwnieÂż w TVN24 (1 maja 2004) umniejszono rolĂŞ Anity. DowiedziaÂłem siĂŞ, Âże pozwolono jej zrobiĂŚ zaledwie dwa przeglÂądy prasy i pojawiÂła siĂŞ jeden raz w serwisie o Ăłsmej. Inaczej sytuacja wyglÂądaÂła w przypadku (p. Pochnke, Marciniaka, Miecugowa i Ziemca). I m.in dlatego wÂłaÂśnie dziwi mnie, Âże Anita tkwi w tej stacji i w dodatku widaĂŚ, Âże dobrze siĂŞ tam czuje. A moÂże te uÂśmiechy sÂą tylko na pokaz... - pytanie retoryczne :sad:
PS Tej koszuli, ktĂłrÂą Anita miaÂła dziÂś na sobie ewidentnie brakowaÂło krawacika

Widzia³em ju¿ niejednokrotnie odwa¿ne panie, tak w³aœnie ubrane, ale có¿ to by³by za ewenement w œwiecie dziennikarek