RSS - dla rozumiejących bądź userow Firefoxa
Moderator: Łukasz
B³êdów na forum jest niewiele i poprawienie ok. czterech tygodniowo jest wykonalne. Kiedyœ bêd¹c moderatorem dzia³u komunikacja na Forum Pabianice poprawia³em b³êdy ort. spokojnie, zajmowa³o mi to bardzo ma³o czasu, mimo, ¿e userzy robili znacznie wiêcej b³êdów, ni¿ userzy Forum TVN Tivi... Proste - moderator widzi jakiœ b³¹d i poprawia. Nie widzi, to nikt mu przecie¿ nie ka¿e szukaÌ!
Je¿eli ktoœ pope³nia straszny b³¹d w temacie nowego w¹tku, to i owszem poprawiam. Ale je¿eli ktoœ robi byki w postach to ju¿ jego problem - nie mój. Oczywiœcie mogê byÌ z³oœliwy i zaznaczaÌ b³êdy, które siê czesto powtarzaj¹ w cudzych wypowiedziach na czerwono... ale póki co tego nie robiê.
PS: A je¿eli kogoœ niesamowicie denerwuj¹ czyjeœ 'orty' to niech napisze do tej osoby prywatn¹ wiadomoœÌ i wyjaœni... co i jak.
PS: A je¿eli kogoœ niesamowicie denerwuj¹ czyjeœ 'orty' to niech napisze do tej osoby prywatn¹ wiadomoœÌ i wyjaœni... co i jak.

mam nadziejĂŞA moÂże lepiej: "spod"? Nie miej mi tego, Kamuii, za zÂłe - to z czystej sympatii.

PowodzeniaOczywiœcie mogê byÌ z³oœliwy i zaznaczaÌ b³êdy, które siê czesto powtarzaj¹ w cudzych wypowiedziach na czerwono... ale póki co tego nie robiê.

Szymcio czy ty chcesz zeby mi zawalili skrzynke pw ???PS: A je¿eli kogoœ niesamowicie denerwuj¹ czyjeœ 'orty' to niech napisze do tej osoby prywatn¹ wiadomoœÌ i wyjaœni... co i jak.

Android <3
Lubiê osoby, które potrafi¹ siê z siebie œmiaÌ, a to by³o naprawdê dobre.kamuii pisze:Szymcio czy ty chcesz zeby mi zawalili skrzynke pw ???PS: A je¿eli kogoœ niesamowicie denerwuj¹ czyjeœ 'orty' to niech napisze do tej osoby prywatn¹ wiadomoœÌ i wyjaœni... co i jak.![]()
![]()

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
No raczej kaÂżdego posta ze sÂłownikiem pisaĂŚ nie bendĂŞ 
co do worda to i owszem jakby funkcja sprawdzania pisowni na kompie w szkole dziaÂłaÂła bym i skorzystaÂła
to samo siĂŞ outlooka tyczy 
a w domu korzystam a przynajmniej siĂŞ staram
i wtedy raczej b³êdów nie ma 
a co sobie pomyÂśli to i tak juz dawno pomyÂślaÂł
wiĂŞc nie ma obaw
zreszta jak siĂŞ np. rĂŞcznie pisze to word nie pomoÂże wiele 

co do worda to i owszem jakby funkcja sprawdzania pisowni na kompie w szkole dziaÂłaÂła bym i skorzystaÂła

a w domu korzystam a przynajmniej siĂŞ staram

formalnie mi nikt nic nie zrobi bo mam papier na dysleksjĂŞI to naprawdĂŞ dla Twojego przyszÂłego dobra.

Android <3
kamuii pisze:No raczej kaÂżdego posta ze sÂłownikiem pisaĂŚ nie bendĂŞ![]()
bĂŞdĂŞ
Dla Twojego przyszÂłego pracodawcy ten papier bĂŞdzie ogromnym atutem. Ăwicz i staraj siĂŞ przezwyciĂŞÂżyĂŚ. Robisz ciÂągle raczej te same byki. Na przykÂład zawsze, ale to zawsze piszesz "wed³óg". ZapamiĂŞtaj sobie, Âże jest "wedÂług". I tak krok po kroczku.kamuii pisze:formalnie mi nikt nic nie zrobi bo mam papier na dysleksjĂŞmichal pisze:I to naprawdĂŞ dla Twojego przyszÂłego dobra.![]()
![]()
a co sobie pomyÂśli to i tak juz dawno pomyÂślaÂł
wiĂŞc nie ma obaw
![]()
![]()
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
-
- Fan Forum
- Kontakt:
A jak Kamuii sama stworzy sobie miesjce pracy, bĂŞdzie zarabiaĂŚ kokosy i utrzymywaĂŚ rzeszĂŞ wyrobnikĂłw? HĂŞ?!

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Wczoraj w³¹czy³am sobie RSS i mam pytanie Bary³a napisa³ ze mamy 10 linków z ostatnimi postami a u mnie w³¹cza sie owszem 10 linków ale z ca³ymi tematatmi np. jest powiedzmy "Anita Werner" w dziale za³oga i wchodzi 1 strona w¹tku :? nie powinien wskakiwac ostatni napisany post ?Wchodz¹c tam i klikajac na dodany kana³ mamy dostep do 10 linkow z ostatnimi postami. Dla mnie rzecz przydarna - juz korzystam
I druga sprawa niektĂłrych linkĂłw tam nie ma np... DziaÂł o stronie siĂŞ nie pojawia pomimo ze jest tam nowy post o dziale odbiĂłr(nawet po odÂświerzeniu). Dlaczego ?
Android <3
http://forum.tvn.tivi.pl/topics_anywhere.php --> tu mozesz sobie ustawic zeby pojawial sie ostatni post
a co do drugiej sprawy = dostep do dzialu o stronie jest dla zarejerstrowanych o ile dobrze pamietam - also dla zwyklych ogladaczy nie bedzie dostepny also nie ma go tez w rss.
a co do drugiej sprawy = dostep do dzialu o stronie jest dla zarejerstrowanych o ile dobrze pamietam - also dla zwyklych ogladaczy nie bedzie dostepny also nie ma go tez w rss.