anialek pisze:Tak.tak z sympati I to wielkiej Lilka,a Kazia prowadzi juÂż dziewiĂŞcioma punktami.wiem.Âże teÂż dziĂŞki Tobie !Pozdrawiam wiosennie!!
:jupi: Tak, tak mam tam swoj niewielki,codzienny udzialik.Bez ciebie jednak i kilku innych dziewczyn byÂłoby to niemoÂżliwe.Na marginesie-zdominowalyÂście tĂŞ stronĂŞ totalnie. Pozdrawiam.
Mam wraÂżenie, Âże tego tematu nie odwiedza moderator. Tutaj co trzeci post nic nie wnosi do dyskusji. Temat ten przeradaza siĂŞ w czat, nad ktĂłrym nikt nie panuje. :?
marcin_pabianice pisze:Mam wraÂżenie, Âże tego tematu nie odwiedza moderator. Tutaj co trzeci post nic nie wnosi do dyskusji. Temat ten przeradaza siĂŞ w czat, nad ktĂłrym nikt nie panuje. :?
mnie siê wydaje jednak ¿e to nie jest w¹tek-wikipedia na temat Szczuki czy portalu 'kobiety-kobietom.com' i trudno z ka¿dym postem byÌ odkrywczym i donosiÌ na osobê która swój medialny ¿ywot ogranicza niemal¿e wy³¹cznie do obecnoœci w 'Najs³abszym Ogniwie' i 'Wydaniu Drugim Poprawionym'. fora pe³ni¹ jeszcze inn¹ funkcjê oprócz informacyjnej(mo¿e nawet wa¿niejsz¹), mianowicie tworz¹ wiêzi miêdzy cz³onkami i s¹ swoistym 'kó³kiem wzajemnej adoracji'(cokolwiek to znaczy w tym przypadku . odk¹d anialek jest obecna na forum, jakoœ ¿wawiej wszystko tu siê krêci. oczywiœcie nie trywializujê w ten sposób wszystkiego, co by³o wczeœniej. ka¿dy k¹cik dyskusyjny jednak potrzebuje takiego dobrego duszka-animatora wydarzeù. bez sensu by³oby zmuszanie forumowiczów do autocenzury i wt³aczania siê w jakieœ schematy 'w³aœciwej wypowiedzi'.
moÂże mnie z deczka poniosÂło w tej chwili i zapodajĂŞ Wam beÂłkot klasyczny, ale nie bÂądÂźmy tacy restrykcyjni.
to tylko zabawa...
pozdro dla wszystkich Nowych i Starych
DziĂŞki serdeczne Say_No_Compromise
A tak wogóle,to co ma wnieœÌ do tej dyskusji Czy to jest jakieœ powa¿ne forum,czy jednak zabawa,bo mo¿e nie wiem
Dobra to macie panowie:
Kazimiera Szczuka prowadzi -ma 465 gÂłosĂłw,za niÂą jest Angelina Jolie z 458 gÂłosami,Ewa Drzyzga ma 198 gÂłosĂłw i zajmuje 11 miejsce,a Anita Werner ma 63 punkty i zajmuje 52 lokatĂŞ Czy to was zadowala panowie Pozdrawiam wiosennie
Hej!! ja chciaÂłam tylko powiedzieĂŚ Âże portla "kobito kobietom" nie jest strikte lesbijski... kaÂżda kobieta znajdzie w nim cos takiego... wiele miejsca poÂświĂŞcone jest homoseksualizmowi, ale rĂłwnie wiele np. feminizmowi... to jest po prostu swietny portal dla KOBIET...
a ja regularnie gÂłosuje oczywiÂście na KaziĂŞ SzczukĂŞ , KingĂŞ Dunin, AgnieszkĂŞ Graff, Ellen Degeneres i Catherine Deneuve... pozdrawiam
...zerwij kwiatek na Ziemi, a poruszysz najbardziej odległe gwiazdy...
ficus88 pisze:Hej!! ja chciaÂłam tylko powiedzieĂŚ Âże portla "kobito kobietom" nie jest strikte lesbijski... kaÂżda kobieta znajdzie w nim cos takiego... wiele miejsca poÂświĂŞcone jest homoseksualizmowi, ale rĂłwnie wiele np. feminizmowi... to jest po prostu swietny portal dla KOBIET...
a ja regularnie gÂłosuje oczywiÂście na KaziĂŞ SzczukĂŞ , KingĂŞ Dunin, AgnieszkĂŞ Graff, Ellen Degeneres i Catherine Deneuve... pozdrawiam
A juÂż myÂślaÂłam,Âże mĂłj post dÂługo bĂŞdzie ostatni,jak miÂło Ficuscu88,Âże tu zajrzaÂłaÂś i wpisaÂłaÂś siĂŞ na tÂą stronkĂŞ :jupi:
A ja gÂłosujĂŞ oczywiÂście i tu nie bĂŞdĂŞ orginalna,bo nie muszĂŞ na KaziĂŞ WielkÂą,KingĂŞ Dunin i Catherine Deneuve...Dodam,Âże Kazia daleko w tyle zostawiÂła juÂż peleton
ficus88 pisze:Hej!! ja chciaÂłam tylko powiedzieĂŚ Âże portla "kobito kobietom" nie jest strikte lesbijski... kaÂżda kobieta znajdzie w nim cos takiego...
ale bycie portalem lesbijskim to nic zÂłego
pozdrawiam i skoro pozycja Kazi jest mocna zachecam do szczegĂłlnego poparcia dla Kingi Dunin