[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
- Mateusz Sobecki
- Nowicjusz
- Kontakt:
Nie wiem za co Witek dostaÂł tyle punktĂłw
On byÂł po prostu powolny, powolny i jeszcze raz powolny, statyczny, statyczny i jeszcze raz statyczny!!!!!!!!!!!! A bezkonkurencyjny: OLIVIER!!!!!! Tak trzymaĂŚ. ByÂł super!!

"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nie wiem jakÂą szkoÂłe koĂączyÂł pan Olivier J., ale za okreÂślenie "samba jest bardzo seksualnym taĂącem" dostaje zÂłoty mikrofon oraz tytuÂł "prawie mistrza mowy polskiej".
Ostatnio zmieniony niedziela 15 maja 2005, 15:27 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Nie zauwa¿y³em tej pomy³ki, widaÌ skupi³em siê na taùcu. I je¿eli o nim mowa to, podobnie jak wiêkszoœÌ przedmówców, uwa¿am, ¿e wczoraj najlepszy by³ Olivier Janiak. Poza tym uwa¿am, i¿ w tym programie prezenter pokaza³ prawdziw¹, ludzk¹ twarz. Jeszcze pó³ roku temu uwa¿a³em go za permanentnie zakochanego w sobie, a teraz postrzegam jako sympatycznego, normalnego faceta. Myœlê wiêc, ¿e ten program ju¿ odznaczy³ siê w ¿yciorysie Janiaka niezwykle pozytywnie.doktorfaustus1 pisze:Nie wiem jak¹ szko³e koùczy³ pan Olivier J., ale za okreœlenie "samba jest bardzo seksualnym taùcem" dostaje z³oty mikrofon oraz tytu³ "prawie mistrza mowy polskiej".
Co do samego programu, to bardzo podobaÂł mi siĂŞ pomysÂł z walcem taĂączonym przez wszystkich, co nadaÂło programowi sprawiedliwoÂści. Mam tu na myÂśli fakt, iÂż teraz kaÂżdy widz mĂłgÂł zobaczyĂŚ wszystkie pary taĂączÂące te same taĂące. W takiej sytuacji ocena widzĂłw i jury nie powinna byĂŚ krzywdzÂąca.

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
WyjaÂśnij mi proszĂŞ co to jest smaba.doktorfaustus1 pisze:Nie wiem jakÂą szkoÂłe koĂączyÂł pan Olivier J., ale za okreÂślenie "smaba jest bardzo seksualnym taĂącem" dostaje zÂłoty mikrofon oraz tytuÂł "prawie mistrza mowy polskiej".

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Marcinie dobrze wiesz, Âże "mĂłj przypadek" jest normalnÂą pomyÂłkÂą, ktĂłra kaÂżdemu nie wprawionemu w szybkim pisaniu na klawiaturze moÂże siĂŞ przydarzyĂŚ. Tak wiĂŞc daruj sobie takie Âżarty. A jeÂśli nie masz nic do powiedzenia - po prostu nie odzywaj siĂŞ. BĂŞdzie lepiej nie tylko dla Ciebie ale i caÂłego forum.
Natomiast wpadka Oliviera J. klasyfikuje siê pod zupe³nie inny punkt. Rozumiem, ¿e na widok ³adnej kobiety pan J. te¿ powie, i¿ wygl¹da bardzo seksualnie. Rozumiesz teraz jaki b³¹d pope³ni³ J.?
Natomiast wpadka Oliviera J. klasyfikuje siê pod zupe³nie inny punkt. Rozumiem, ¿e na widok ³adnej kobiety pan J. te¿ powie, i¿ wygl¹da bardzo seksualnie. Rozumiesz teraz jaki b³¹d pope³ni³ J.?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
No nie wiem czy to zÂłe okreÂślenie. Pod wzglĂŞdem polszczyzny to nie jestem zbyt dobry, musialbym zrobic maly wywiad ;-). Natomiast moim zdaniem "seksualny" to nie to samo co "seksowny" - tu jednak trzeba by zapytaĂŚ seksuologa 
Dzisiejszy odcinek bardzo mi siĂŞ podobaÂł - prowadzÂący byli wyÂśmienici i wÂłasciwie jestem pewien kto poprowadzi Sopot 2005 ;-) No i te taĂące - boskie!
PS. Doktorze, widze ze tracisz poziom - swojÂą wypowiedziÂą udowadniasz, Âże szukasz dziury w caÂłym. OdnoszĂŞ wiĂŞc wraÂżenie, Âże po prostu twoim zdaniem taka stacja jak tvn nie moÂże mieĂŚ dobrego przeboju w swojej ramowce - takiego programu, ktĂłry nie jest kiczem a'la Ciao Darwin i ktĂłry nie jest tak komercyjny jak chociaÂżby Big Brother...

Dzisiejszy odcinek bardzo mi siĂŞ podobaÂł - prowadzÂący byli wyÂśmienici i wÂłasciwie jestem pewien kto poprowadzi Sopot 2005 ;-) No i te taĂące - boskie!
PS. Doktorze, widze ze tracisz poziom - swojÂą wypowiedziÂą udowadniasz, Âże szukasz dziury w caÂłym. OdnoszĂŞ wiĂŞc wraÂżenie, Âże po prostu twoim zdaniem taka stacja jak tvn nie moÂże mieĂŚ dobrego przeboju w swojej ramowce - takiego programu, ktĂłry nie jest kiczem a'la Ciao Darwin i ktĂłry nie jest tak komercyjny jak chociaÂżby Big Brother...
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Bartku widzĂŞ, Âże pozbawiasz mnie prawa do wypowiedzi. UwaÂżaj - mĂłgÂłbym oskarÂżyĂŚ CiĂŞ o intelektualny totalitaryzm.
Tak siĂŞ akurat skÂłada, Âże nie oglÂądam tego programu - preferujĂŞ inny typ rozrywki. Natomiast wczoraj przez przypadek trafiÂłem na wypowiedÂź pana J. Nie szukam dziury w caÂłym ale zwracam uwagĂŞ na tak interesujÂące wypowiedzi jak pana J.
WskaÂż proszĂŞ fragment mojej wypowiedzi w poprzednich postach, w ktĂłrych negatywnie wyraÂżam siĂŞ o tym programie. Ewentualnie znajdÂź sobie inne zajĂŞcie niÂż pisanie postĂłw na tym forum.
Tak siĂŞ akurat skÂłada, Âże nie oglÂądam tego programu - preferujĂŞ inny typ rozrywki. Natomiast wczoraj przez przypadek trafiÂłem na wypowiedÂź pana J. Nie szukam dziury w caÂłym ale zwracam uwagĂŞ na tak interesujÂące wypowiedzi jak pana J.
WskaÂż proszĂŞ fragment mojej wypowiedzi w poprzednich postach, w ktĂłrych negatywnie wyraÂżam siĂŞ o tym programie. Ewentualnie znajdÂź sobie inne zajĂŞcie niÂż pisanie postĂłw na tym forum.
I juÂż po wczorajszym odcinku "TaĂąca z gwiazdami". Program byÂł caÂłkiem udany, a decyzja widzĂłw zaskakujÂąca. Po raz kolejny przekonaliÂśmy siĂŞ, Âże widowisko to jest nieprzewidywalne.
OdpadÂła Kasia Skrzynecka i Marcin Hakiel. NajwiĂŞcej punktĂłw zgromadzili ex aqueo Olivier i Kamila oraz Andrzej i Magda. Wszyscy taĂączyli i cha-chĂŞ, i walca angielskiego - dlatego teÂż odbyÂły siĂŞ dwie rundy.
MaÂło brakowaÂłoby, a gÂłosowaĂŚ moÂżna by takÂże na Huberta i MagdĂŞ, czyli na prowadzÂących. Hubert miaÂł juÂż gotowy nadruk na tyle garnituru z numerem i treÂściÂą SMS, jednak jego programowa partnerka zaprotestowaÂła. :p
Za tydzieù pó³fina³. Któr¹ parê obstawiacie jako faworytów show? Czy uwa¿acie, ¿e program pobije jeszcze dotychczasowy rekord ogl¹dalnoœci z 23 kwietnia
- 3 621 676 widzĂłw?

MaÂło brakowaÂłoby, a gÂłosowaĂŚ moÂżna by takÂże na Huberta i MagdĂŞ, czyli na prowadzÂących. Hubert miaÂł juÂż gotowy nadruk na tyle garnituru z numerem i treÂściÂą SMS, jednak jego programowa partnerka zaprotestowaÂła. :p
Za tydzieù pó³fina³. Któr¹ parê obstawiacie jako faworytów show? Czy uwa¿acie, ¿e program pobije jeszcze dotychczasowy rekord ogl¹dalnoœci z 23 kwietnia
- 3 621 676 widzĂłw?
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ