TVN: sprawy biężące (dyskusja ogólna o stacji i Grupie TVN Discovery Polska)
Moderator: Łukasz
Casting w TVN
Ostatnio zauwazylem w tvn reklamy castingu na prowadzacych do programow call-tv, czy ma ktos jakies blizsze informacje ? jak sie zgloscic, pod jaki numer ? kiedy ? Bede bardzo wdzieczny za szybkie podzielenie sie ze mna tym info. Pozdrawiam
-
- Czasem tu wpada
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Re: Casting w TVN
jak widziaÂłeÂś reklamĂŞ to wszystko wiesztonieya pisze:Ostatnio zauwazylem w tvn reklamy castingu na prowadzacych do programow call-tv, czy ma ktos jakies blizsze informacje ? jak sie zgloscic, pod jaki numer ? kiedy ? Bede bardzo wdzieczny za szybkie podzielenie sie ze mna tym info. Pozdrawiam
Liczba dziennikarzy i podziaÂł na redakcje
No wÂłasnie potrzebuje informacji na ten temat, chodzi mi dosÂłownie o liczby zaokrÂąglone, w przyblizeniu, Âżadnych konkretĂłw. Ilu dziennikarzy zatrudnia tvn i jake ma redakcje i ile procentowo nalezy do nich dziennikarzy. Dzieki z gĂłry za pomoc.
Zmiany w ramĂłwce TVN
TVN: Zmiany w ramĂłwce
Od 6 czerwca serial "W-11 WydziaÂł ÂŚledczy" i teleturniej "NajsÂłabsze ogniwo" zmieniÂą godzinĂŞ emisji - dowiedziaÂł siĂŞ serwis TV News. Popularny program prowadzony przez KazimierĂŞ SzczukĂŞ z godziny 20.15 zostanie przesuniĂŞty na 17.00. Natomiast serial, dotychczas nadawany o 17.15, pojawi siĂŞ w ramĂłwce o 20.15.
W zwiÂązku z tÂą zmianÂą serial "Na wspĂłlnej" bĂŞdzie rozpoczynaÂł siĂŞ 5 minut wczeÂśniej, czyli o 20.55.
WedÂług naszych informacji, TVN zaprzestaje emisji programu "Uwaga" o godzinie 17.00.
W czerwcu widzowie TVN zobaczÂą m.in. nowe odcinki programu prowadzonego przez MagdĂŞ MoÂłek "Moja Krew" czy serial "Medicopter 117" znany z TVN Siedem.
PoczÂątek czerwca to takÂże zakoĂączenie emisji popularnych programĂłw "Taniec z gwiazdami" (4 czerwca 21.05) i "Dzieciaki z klasÂą" (5 czerwca 20.35)
ÂźrĂłdÂło:www.tvnews.tivi.pl
co o tym myÂślicie???piszcie
Od 6 czerwca serial "W-11 WydziaÂł ÂŚledczy" i teleturniej "NajsÂłabsze ogniwo" zmieniÂą godzinĂŞ emisji - dowiedziaÂł siĂŞ serwis TV News. Popularny program prowadzony przez KazimierĂŞ SzczukĂŞ z godziny 20.15 zostanie przesuniĂŞty na 17.00. Natomiast serial, dotychczas nadawany o 17.15, pojawi siĂŞ w ramĂłwce o 20.15.
W zwiÂązku z tÂą zmianÂą serial "Na wspĂłlnej" bĂŞdzie rozpoczynaÂł siĂŞ 5 minut wczeÂśniej, czyli o 20.55.
WedÂług naszych informacji, TVN zaprzestaje emisji programu "Uwaga" o godzinie 17.00.
W czerwcu widzowie TVN zobaczÂą m.in. nowe odcinki programu prowadzonego przez MagdĂŞ MoÂłek "Moja Krew" czy serial "Medicopter 117" znany z TVN Siedem.
PoczÂątek czerwca to takÂże zakoĂączenie emisji popularnych programĂłw "Taniec z gwiazdami" (4 czerwca 21.05) i "Dzieciaki z klasÂą" (5 czerwca 20.35)
ÂźrĂłdÂło:www.tvnews.tivi.pl
co o tym myÂślicie???piszcie

Ostatnio zmieniony poniedziałek 16 maja 2005, 22:14 przez Paweł:), łącznie zmieniany 2 razy.
Cała prawda,Całą dobę-TVN24
-
- Czasem tu wpada
ciekaw cz NW bêdzie siê zaczynaÌ 55 czy 50 :/ mam nadzieje ¿e 55 bo bêd¹ mieli mniejsz¹ ogl¹dlnoœÌ a tak dobrze im idzie .. W11 zostanie "zeszmacone" spadnie im doœÌ ogl¹daloœÌ do ok 2mln. hmm ale to siê zobaczy jak to bêdzie 

Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
ja byĂŚ za!
jestem za. dobrze, ze w 11 bedzie o 20, bo na 17.15 nie zawsze udalo mi siĂŞ wrocic do domu...
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Wakacyjne powtórki "M jak mi³oœÌ" mia³y wiêksz¹ widowniê ni¿ emitowane wówczas przez TVN premierowe odcinki serialu "Na Wspólnej". Ba. M jak... mia³o wiêksz¹ widowniê ni¿ Fakty. (A przecie¿ by³y to powtórki.) Jednak teraz oba seriale bêd¹ o innych porach - "M jak..." chyba po Panoramie o 18.30.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
a TVN w wakacje nie emitowa³ premier odcinków Na Wspó³nej no tylko raz ale to by³o dawno wiêc ja nie pamiêtam z tamtych miesiêcy wyników ale dobrze ze ty pamietasz
wtedy jeszcze NW nie by³o tak popularne jak dzis mia³o mo¿e gdzieœ z 2mln nie wiêcej a teraz ma ponad 3 mln i dalej roœnie wiêc jak NW bedzie w wakacje a prawdopodobnie bedzie to mo¿e mieÌ spora ogl¹dalnoœÌ tak samo w-11

Cała prawda,Całą dobę-TVN24