Miejsce mo¿e znaleŸÌ siê od razu, tak jak doœÌ szybko znalaz³o siê dla Mango24. Wystarczy, ¿e Walter bêdzie dzieli³ siê zyskami z kablarzami. Z tego co wiem w³aœciciel Mang24 co miesi¹c wyp³aca operatorom kablówek jakieœ kwoty.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Bartek pisze:No o dzieciĂŞcym to nawet glosno bylo - mial byc robiony razem z Disneyem i RTL - szkoda ze do tego nie doszlo, no ale moze jeszcze jest szansa ;-).
moÂże taki polski SuperRTL. PamiĂŞtam Âże jak byÂł u mnie w kablu...to fajowe full wypasione baki leciaÂły i w jakoÂści nie do dyskusji
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
nawet fajnie to wygl¹da ale w¹tpie aby tvn zrobi³ takie proste doœÌ logo pewnie bedzie tam jakis detal zwiazany z grami ale jeszcze troche i sami sie przekonamy
Marcin pisze:Sam to zrobiÂłeÂś? SkÂąd to masz? Podoba mi siĂŞ. W stylu NajsÂłabszego ogniwa.
Cieszê siê, ¿e siê podoba moja twórczoœÌ. T¹ grafikê wykona³em spontanicznie, kiedyœ zrobi³em samo logo tvn alla 3d, trochê zmodyfikowa³em i jest. Ale mam nadziejê, ¿e firma, która jest zatrudniona (czy te¿ bêdzie) do realizacji zadania, zrobi to o wiele lepiej.
Ja stawiam Âże w logo bĂŞdzie motyw koÂści do gry.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!