4-ta twarz potrzebna?
Moderator: Łukasz
4-ta twarz potrzebna?
Jak myÂślicie czy "Faktom" potrzebna jest "4 twarz"??
GrzeÂśka Kajdanowicz jest maÂło. MoÂże wogĂłle go nie byĂŚ juÂż o 19:00. Ryman i StyÂśka nie wyrobiÂą caÂły czas 7 dni w tygodniu! Wg. mnie bedzie to ktoÂś znany i "sprawdzony" (Redo, Wernerka). MoÂże postawiÂą na kogoÂś z TVN24 (lansowany Grass, JĂŞdzrejowska. Szare niedoceniane myszki Kuligowska i Kondratowicz*). Albo wykupiÂą kogoÂś z inncyh stacji (Motyl, Siezieniewski...PIEĂKOWSKA, PROKOPIUK-KĂPKA , HOLECKA) A wy co na ten temat sÂądzicie??
* "Szare myszki" bo na wizji pojawiajÂą siĂŞ rzadko...
GrzeÂśka Kajdanowicz jest maÂło. MoÂże wogĂłle go nie byĂŚ juÂż o 19:00. Ryman i StyÂśka nie wyrobiÂą caÂły czas 7 dni w tygodniu! Wg. mnie bedzie to ktoÂś znany i "sprawdzony" (Redo, Wernerka). MoÂże postawiÂą na kogoÂś z TVN24 (lansowany Grass, JĂŞdzrejowska. Szare niedoceniane myszki Kuligowska i Kondratowicz*). Albo wykupiÂą kogoÂś z inncyh stacji (Motyl, Siezieniewski...PIEĂKOWSKA, PROKOPIUK-KĂPKA , HOLECKA) A wy co na ten temat sÂądzicie??
* "Szare myszki" bo na wizji pojawiajÂą siĂŞ rzadko...
Żartowałem.
ByĂŚ moÂże wkrĂłtce na forum ITVN trochĂŞ siĂŞcoÂś wyjaÂśni. Tak, potrzebna jeest 4 twarz.
Ja widzĂŞ to tak:
Werner/Redo do g³ównych i nowa twarz do popo³udniowych, najlepiej Marciniak. Pieùkowska weekendowe to by mog³a prowadziÌ, pytanie czy by chcia³a. Wiêcej w zwi¹zku z Twoim Stylem nie by³aby w stanie. Prokopiuk, Motyl, Holecka i Siezieniewska nadaj¹ siê co najwy¿ej do popo³udniowych. Nawet mimo to wola³bym postaÌ TVN24 - s¹ ciekawsze. Albo Porada albo Kuligowska albo Marciniak, a mo¿e Grzegorz Miecugow.
Ja widzĂŞ to tak:
Werner/Redo do g³ównych i nowa twarz do popo³udniowych, najlepiej Marciniak. Pieùkowska weekendowe to by mog³a prowadziÌ, pytanie czy by chcia³a. Wiêcej w zwi¹zku z Twoim Stylem nie by³aby w stanie. Prokopiuk, Motyl, Holecka i Siezieniewska nadaj¹ siê co najwy¿ej do popo³udniowych. Nawet mimo to wola³bym postaÌ TVN24 - s¹ ciekawsze. Albo Porada albo Kuligowska albo Marciniak, a mo¿e Grzegorz Miecugow.
Oby tylko nie wpakowali o 19. ktĂłregoÂś z a*utomatĂłw - to by byÂło straszne!!!
Bo i po co zastĂŞpowaĂŚ automata (Kajdana) innym automatem (JĂŞdrzejowska, Grass czy kogoÂś tam jeszcze... :? )?!
Jak dla mnie Ryman i Pochanke na zmianĂŞ w tygodniu, a Werner w weekendy. W popoÂłudniowych niech zostanie Redo i dojdzie Porada, bo facet jest naprawdĂŞ fajny. Wtedy mogÂłby prowadziĂŚ raz Poranki, a raz fakty popoÂłudniowe.
ewentualnie zamist porady moÂże Marciniak albo Kuligowska? :?

Jak dla mnie Ryman i Pochanke na zmianĂŞ w tygodniu, a Werner w weekendy. W popoÂłudniowych niech zostanie Redo i dojdzie Porada, bo facet jest naprawdĂŞ fajny. Wtedy mogÂłby prowadziĂŚ raz Poranki, a raz fakty popoÂłudniowe.

"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
-
- Fan Forum
- Kontakt:
A moÂże Dorota Wysocka? :devil2: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :devil: :devil: :devil:
NaprawdĂŞ z ogromnÂą przyjemnoÂściÂą ogÂładaÂłbym jÂą w Faktach.
ZresztÂą juÂż kiedyÂś pracowaÂła dla TVNu, ale wraz ze swojÂą szefowÂą, MonikÂą Olejnik, musiaÂła zmieniĂŚ stacjĂŞ.
NaprawdĂŞ z ogromnÂą przyjemnoÂściÂą ogÂładaÂłbym jÂą w Faktach.

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Ja bym chciaÂła Werer ale nie ma na to co liczyĂŚ :?
Jak nie ona to najlepiej Kalczyùska albo Marciniak anwet Porade przedzier¿ê byle nie ten pajac A*tomat... czy np. Jêdrzejowska...
Co do transferĂłw to nie sÂądze chodz kiedyÂś siĂŞ mĂłwio o Prokopiuk
jak dla mnie pasiÂła by tam Holecka
ale nie ma szans
Jak nie ona to najlepiej Kalczyùska albo Marciniak anwet Porade przedzier¿ê byle nie ten pajac A*tomat... czy np. Jêdrzejowska...
Co do transferĂłw to nie sÂądze chodz kiedyÂś siĂŞ mĂłwio o Prokopiuk

Android <3
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Sandra Walter kÂładzie na Âłopatki DorotkĂŞ WysockÂą - nikt nie jest tak zdolny jak uchonana cĂłrka prezesa.
(no moÂże ekpia prezenterĂłw TV TRWAM
)

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....