Nowa reklama TP

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Nowa reklama TP

Post autor: :: Kamil »

W³aœnie zauwa¿y³em ¿e wysz³a nowa reklama tp i uwaga.. znów z pani¹ Czubówn¹ :D Teraz mówi jak to w tp ceny spadaj¹ za rozmowy, internet itp. i ¿e o tym wszystkim przeczytamy w ulotce do³¹czonej do rachunku..
no pani Krysia pasuje do takich reklam :)
zadra
Bywalec
Bywalec

reklama

Post autor: zadra »

pierwsze sÂłysze.
Ja natykam siĂŞ tylko ciÂągle na kolejne reklamy TP s.a. z przebojami Maanamu, byÂł juz AnioÂł, Simple story, Kocham ciĂŞ kochanie moje i Zapatrzenie
Templar
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Templar »

TP jest super ich Partline to najlepsza infolinia na Âświecie. Na Partyline moÂżesz kawaÂły poopwiadaĂŚ ;) i wyciÂągnaĂŚ PIN i ID kolegi do Neozdrady :D
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Re: NeoZdrada i serwis neostrada.tp

Post autor: :: Kamil »

Fusiak pisze:Ja w ogĂłle jak dotÂąd tej nowej reklamy z CzubĂłwnÂą nie widzialem... i pewnie juÂż nie zobaczĂŞ
postaraj siĂŞ a zobaczysz.. pewnie jeszcze pare ulotek zareklamuje :D
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

A ja widzia³am. Kolejne okropieùstwo. Strasznie sztuczne to wszystko, ale có¿... nic nie poradzimy. A ju¿ najbardziej œmieszy mnie jak ona mówi: "Sprawdzi³am to" (np. ceny). Nonsens!
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
ODPOWIEDZ