12 punktĂłw
Jako moderator byÂł Âświetny i - niestety - zauwaÂżam skutki jego nieobecnoÂści. Dyskusje z nim zawsze sÂą interesujÂące, jest dobrym, pomocnym kolegÂą. ÂŻaÂłujĂŞ takÂże, Âże Szymon coraz rzadziej udziela siĂŞ na Forum.
10 punktĂłw
Nie k³ócimy siê, a za to mamy du¿o wspólnych tematów. Myœlê, ¿e Marcin sprawdza siê jako moderator, a tak¿e - co najwa¿niejsze - jako Forumowicz, osoba, z któr¹ mo¿na sensownie porozmawiaÌ.
8 punktĂłw
To dziĂŞki niemu jestem tutaj, kim jestem. A zupeÂłnie na powaÂżnie, to jest on dobrym administratorem, i to gÂłownie dziĂŞki niemu to Forum jest takie, a nie inne. MuszĂŞ jednak przyznaĂŚ, iÂż zszokowaÂła mnie informacja, Âże ÂŁukasz chciaÂł zbanowaĂŚ Faustusa.
7 punktĂłw
Forumowicz, moÂżna by rzec, doskonaÂły. Potrafi rozkrĂŞciĂŚ kaÂżdÂą niemial dyskusjĂŞ. Ponadto, posÂługuje siĂŞ dobrym i barwnym jĂŞzykiem, jego posty dobrze siĂŞ czyta. Chwilami jest nieco zatwardziaÂły w swoich poglÂądach, ale czy My, przypadkiem, wszyscy tacy nie jesteÂśmy, choĂŚ trochĂŞ?
6 punktĂłw
Posiadaczka jednego z moich ulubionych imion.

Przede wszystkim jednak, aktywna Forumowiczka. Podziwiam jej zapa³ w tworzeniu strony internetowej i Forum o Danucie Holeckiej, TVP i innych stacjach. Nie zawsze pisze stylowo i bezb³êdnie, ale jej wypowiedzi s¹ za to merytoryczne, poparte argumentami. W dodatku, stara siê pisaÌ bezb³êdnie, co ju¿ jest godne docenienia.
5 punktĂłw
Ceiakwa osobowoœÌ. Ma du¿o do powiedzenia (a na pewno: do napisania), interesuje siê mediami, w szczególnoœci zaœ "M jak mi³oœÌ", o którym to serialu tworzy stronê internetow¹, docenian¹ nie tylko w œrodowisku TVP. :p Jest niewiarygodnie pomocny, za co niejednokrotnie by³em (i jestem!) mu wdziêczny. To w³aœnie dziêki jego pomocy przy mojej wypowiedzi pojawia siê obrazek - czo³ówka "Taùca z gwiazdami".
4 punkty
Gdzieœ Nam znikn¹³ ostatnio. Ceniê go za osobliwe (i fajne) poczucie humoru. Liczê na szybki
come back.
3 punkty
Za niezwyk³¹ wytrwa³oœÌ. Do dziœ pamiêtam fragmenty jego postów w temacie o Anicie Werner.
2 punkty
Nie znam jej bardzo, ale wiem, Âże o TVN Meteo wie chyba wszystko. Doceniam to szczegĂłlnie z uwagi na fakt, iÂż udziela siĂŞ szczegĂłlnie w moderowanym przeze mnie dziale. :devil2:
1 punkt
Stara siĂŞ jak moÂże i coraz czĂŞÂściej mu wychodzi. :wesoly:
A na koniec: dziĂŞkujĂŞ za wszystkie oddane na mnie gÂłosy.