Fakty z dwoma prowadzącymi
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
- Kontakt:
Dwoje prowadzÂących?
Pamietacie jak kiedys wekeendowe Fakty prowadzila dwojka prowadzacych? Szkoda ze juz tak nie jest:( a jak wy myslicie czy jest nadzieja aby fakty byly prowadzone w duecie? P:ozdrawiam
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Niektórzy nawet w tak trudnych chwilach potrafi¹ wysiliÌ siê na jakiœ ¿art. I w³¹œnie za to podziwiam tego pana z £odzi 

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Ale o jakich trudnych chwilach my mówimy? ¯e odesz³o dwóch reporterów? Bêd¹ nowi, jeszcze lepsi. Trzeba sie cieszyÌ z tego, ¿e to z TVN wychodz¹ wszystkie talentydoktorfaustus1 pisze:Niektórzy nawet w tak trudnych chwilach potrafi¹ wysiliÌ siê na jakiœ ¿art. I w³¹œnie za to podziwiam tego pana z £odzi

A trudne chwile to byÂły w 1981 jak prowadzÂący DTV zaÂłozyli wojskowe mundury.
PS. NaprawdĂŞ bym chciaÂł zobaczyĂŚ ten duet w Faktach. Kazdy powinien dostaĂŚ swojÂą szansĂŞ. Anita teÂż zanim w Faktach sie nie zjawiÂła to maÂło kto jÂą znaÂł czy lubiÂł.

idea z AnitÂą i StysÂławÂą (ja nazwe to AnitkÂą i PleĂŚPleciugoByleDÂługo) to istnie szatanski pomysÂł 
obawiam sie ze polalaby sie krew
panie ruszylby na siebie z pazurkami 
a co do pomyslu z dwoma prezenterami to oczywiscie ma to sens i tak jak juz ktos napisal - tak jest na zachodzie
"nasi" musieli by sie jeszcze nauczyc - przyklad gdy pochanke i rymanowski prowadzili fakty z Wawy i Rzymu to nawet ladne zakonczenie im nie wyszlo bo i tak weszli w sobie w slowo <maskara>
nie mowiac juz o tym ze to sporo kosztuje - ale fakty chyba na to stac?

obawiam sie ze polalaby sie krew

a co do pomyslu z dwoma prezenterami to oczywiscie ma to sens i tak jak juz ktos napisal - tak jest na zachodzie
"nasi" musieli by sie jeszcze nauczyc - przyklad gdy pochanke i rymanowski prowadzili fakty z Wawy i Rzymu to nawet ladne zakonczenie im nie wyszlo bo i tak weszli w sobie w slowo <maskara>
nie mowiac juz o tym ze to sporo kosztuje - ale fakty chyba na to stac?
Misiu napisaÂł:
- przyklad gdy pochanke i rymanowski prowadzili fakty z Wawy i Rzymu to nawet ladne zakonczenie im nie wyszlo bo i tak weszli w sobie w slowo <maskara>
hehe pamietam to! ale to byÂło raczej miÂłe...ja sie przynajmniej zaÂśmiaÂłam. Przynajmniej cos ciekawego wnoszÂą...
ach...i tak sie Âładnie wtedy uÂśmiechneli...hehe..
- przyklad gdy pochanke i rymanowski prowadzili fakty z Wawy i Rzymu to nawet ladne zakonczenie im nie wyszlo bo i tak weszli w sobie w slowo <maskara>
hehe pamietam to! ale to byÂło raczej miÂłe...ja sie przynajmniej zaÂśmiaÂłam. Przynajmniej cos ciekawego wnoszÂą...
ach...i tak sie Âładnie wtedy uÂśmiechneli...hehe..