[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

Rekord? Wczoraj byla eurowizja:P
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

ale on mĂłwiÂł o 23 kwietnia
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

no i pozosta³y pary godne fina³u który naprawdê bêdzie interesuj¹cy.. Nejman.. Najman nie nadawa³ by siê do fina³u - ju¿ wczeeeeœniej powinien odpaœÌ a ¿e szczeœcie mu dopisa³o no takoœ doczlapa³ siê do pó³fina³u - nie by³ jakoœ zbytnio przejêty ¿e nie dosta³ siê do fina³u i to mówi samo za siebie ;]
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

Ja sie balem ze odpadna Olivier i Kamila. Na szczĂŞÂście siĂŞ dostali, co mnie niezmiernie cieszy :-)
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

ZostaÂły chyba dwie najlepsze pary. Ja tam gÂłosujĂŞ na Oliviera! :D Jest genialny!!!! Po prostu mogÂłabym patrzeĂŚ jak taĂączy, taĂączy i taĂączy... :D :D :D :D Facet jest naprawdĂŞ w tym Âświetny!!!!!!
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

JuÂż dziÂś na Âżywo ze studia TVN finaÂł TaĂąca z gwiazdami! ZataĂączÂą Olivier Janiak i Kamila Kajak oraz Witold Paszt i Anna GÂłogowska. DziÂś, 21:05 - TVN! Tego nie moÂżna przegapiĂŚ!
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Ja na pewno nie przegapiê. Mo¿e byÌ ciekawie - dwie najlepsze pary. Mam nadziejê, ¿e wygra oczywiœcie Oivier, który, jak ju¿ pisa³¹m, jest genialny.
P.S.
Co dziÂś taĂączÂą?
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

hmm.. na stronie nigdzie nie piszÂą co dziÂś zataĂączÂą albo nie widzĂŞ..

ja rĂłwnieÂż nie przegapiĂŞ.. doh.. kaÂżdy odcinek oglÂądaÂłem :D z tej okazji stworzyÂłem okolicznoÂściowy avatarek.. :D bĂŞdzie ciekawie !!
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Dzisiejszego wieczoru finaliÂści zaprezentujÂą trzy ukÂłady taneczne. Jeden z nich to taniec obowiÂązkowy, ktĂłry intensywnie trenowali przed programem. Kolejny to dowolny, czyli ten, w ktĂłrym pary czujÂą siĂŞ najlepiej. Trzeci natomiast bĂŞdzie improwizacjÂą do muzyki - tu nie bĂŞdzie juÂż czasu na ustalenie krokĂłw i choreografii.
(inf. na podstawie tvn.pl)

W programie majÂą siĂŞ ponoĂŚ pojawiĂŚ takÂże wszystkie pary, ktĂłre odpadÂły w ciÂągu ostatnich dwĂłch miesiĂŞcy. Zapowiada siĂŞ naprawdĂŞ ekscytujÂący wielki finaÂł! :D
Obstawiam, Âże wygrajÂą Witold Paszt i Anna GÂłogowska.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

Olivier i jego partnerka !! :D
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Buuuu........ WygraÂł Olivier i Kamila :!: :evil: A ja tak wierzyÂłem Âże wygra Paszt i GÂłogowska... Szkoda. Ta piosenka na konie c w wykonaniu Kudelskiego, Paszta, Nejmania, Janiaka totalne dno... TYlko W.P. spiewaÂła :wink: :wink:
Żartowałem.
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

Taaa ta piosenka byÂła Âświetna :D
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Dzisiejszy odcinek totalnie mi sie podobaÂł :D TaĂące genialne :D To coÂś pieknego :D :D :D No i cieszĂŞ siĂŞ, Âże Olivier wygraÂł! :D
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Ostatni odcinek by³ naprawdê œwietny. Trzyma³ w napiêciu do ostatniej niemal¿e minuty. Bardzo podoba³y mi siê podsumowania poprzednich odcinków. Spisa³o siê tak¿e jury i prowadz¹cy, chocia¿ Magda mia³a pewne problemy, zaj¹kniêcia pod koniec programu, Hubert zaœ na pocz¹tku dziwnie obwieœci³, ¿e "wygraj¹ Olivier i Kamila". Zaraz póŸniej doda³ "... albo Witold i Anna", jednak wypad³o to jakoœ nienaturalnie. :p

To s¹ jednak szczegó³y. A jak wygl¹da "Taniec z gwiazdami" od kulis? PrzekonaÌ siê mo¿na w specjalnym wydaniu - ju¿ w poniedzia³ek o 22:50, oczywiœcie w TVN. :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
ODPOWIEDZ