[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
no i pozosta³y pary godne fina³u który naprawdê bêdzie interesuj¹cy.. Nejman.. Najman nie nadawa³ by siê do fina³u - ju¿ wczeeeeœniej powinien odpaœÌ a ¿e szczeœcie mu dopisa³o no takoœ doczlapa³ siê do pó³fina³u - nie by³ jakoœ zbytnio przejêty ¿e nie dosta³ siê do fina³u i to mówi samo za siebie ;]
ZostaÂły chyba dwie najlepsze pary. Ja tam gÂłosujĂŞ na Oliviera!
Jest genialny!!!! Po prostu mogÂłabym patrzeĂŚ jak taĂączy, taĂączy i taĂączy...
Facet jest naprawdĂŞ w tym Âświetny!!!!!!

"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Ja na pewno nie przegapiê. Mo¿e byÌ ciekawie - dwie najlepsze pary. Mam nadziejê, ¿e wygra oczywiœcie Oivier, który, jak ju¿ pisa³¹m, jest genialny.
P.S.
Co dziÂś taĂączÂą?
P.S.
Co dziÂś taĂączÂą?
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Dzisiejszego wieczoru finaliÂści zaprezentujÂą trzy ukÂłady taneczne. Jeden z nich to taniec obowiÂązkowy, ktĂłry intensywnie trenowali przed programem. Kolejny to dowolny, czyli ten, w ktĂłrym pary czujÂą siĂŞ najlepiej. Trzeci natomiast bĂŞdzie improwizacjÂą do muzyki - tu nie bĂŞdzie juÂż czasu na ustalenie krokĂłw i choreografii.
(inf. na podstawie tvn.pl)
W programie majÂą siĂŞ ponoĂŚ pojawiĂŚ takÂże wszystkie pary, ktĂłre odpadÂły w ciÂągu ostatnich dwĂłch miesiĂŞcy. Zapowiada siĂŞ naprawdĂŞ ekscytujÂący wielki finaÂł!
Obstawiam, Âże wygrajÂą Witold Paszt i Anna GÂłogowska.
(inf. na podstawie tvn.pl)
W programie majÂą siĂŞ ponoĂŚ pojawiĂŚ takÂże wszystkie pary, ktĂłre odpadÂły w ciÂągu ostatnich dwĂłch miesiĂŞcy. Zapowiada siĂŞ naprawdĂŞ ekscytujÂący wielki finaÂł!

Obstawiam, Âże wygrajÂą Witold Paszt i Anna GÂłogowska.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
Ostatni odcinek by³ naprawdê œwietny. Trzyma³ w napiêciu do ostatniej niemal¿e minuty. Bardzo podoba³y mi siê podsumowania poprzednich odcinków. Spisa³o siê tak¿e jury i prowadz¹cy, chocia¿ Magda mia³a pewne problemy, zaj¹kniêcia pod koniec programu, Hubert zaœ na pocz¹tku dziwnie obwieœci³, ¿e "wygraj¹ Olivier i Kamila". Zaraz póŸniej doda³ "... albo Witold i Anna", jednak wypad³o to jakoœ nienaturalnie. :p
To s¹ jednak szczegó³y. A jak wygl¹da "Taniec z gwiazdami" od kulis? PrzekonaÌ siê mo¿na w specjalnym wydaniu - ju¿ w poniedzia³ek o 22:50, oczywiœcie w TVN.
To s¹ jednak szczegó³y. A jak wygl¹da "Taniec z gwiazdami" od kulis? PrzekonaÌ siê mo¿na w specjalnym wydaniu - ju¿ w poniedzia³ek o 22:50, oczywiœcie w TVN.

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ