Chyba pierwszy topic o tej uroczej prezenterce TVN Meteo Wg mnie jest to najladniejsza i najlepsza pogodynka. Co Wy o niej sadzicie? Aha i jeszcze jedno czy ma ktos jej capsy badz mozliwosc ich zrobienia?
pofarbowaÂła wÂłoski, bo ÂściamniaÂły jej bardzo. Ah...a miaÂła taki zÂłocisty blondzik. Jak mĂłj
A wczoraj byÂły Helena i Agnieszka. Zawsze w weekend tylko jedna osoba Tylko z ekipy Meteo, a wczoraj dwie.
capsy byÂły dane przez Grzesia w wÂątkach o Meteo w kanaÂłach grupy TVN, ale od jakiegoÂś czasu sÂą nieaktywne a Grzesia tu nie ma
troche tutaj Agnieszke widaĂŚ http://www.forum.tvn.tivi.pl/viewtopic. ... &start=195.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
Thx za odpowiedz E tam jak dla mnie to kolor wlosow ma najmniejsze znaczenie Ona jest przepiekna. A czy to prawda ze ona tez jest radna Malborka? Jakos mi sie nie chce w to wierzyc, ale z 2giej strony ile A.Cegielskich moze byc w Malborku
antenna pisze:A czy to prawda ze ona tez jest radna Malborka? Jakos mi sie nie chce w to wierzyc, ale z 2giej strony ile A.Cegielskich moze byc w Malborku
Tak, tak, to ona. GdzieÂś na stronie Malborka jest nawet jej zdjĂŞcie, ktĂłre kiedyÂś tu wklejaÂłam.
Co do Agnieszki - po odejÂściu M.Sienkiewicz wedÂług mnie jest najsympatyczniejszÂą prezenterkÂą TVN Meteo.
Dzieki za caps Chcialbym miec ich wiecej ale niestety nie mam mozliwosc, chyba ze bede siedzial przed TV z aparatem Choc w sumie chyba warto A to link do strony Malborka:
Dzisiaj Agnieszka Cegielska prowadziÂła prognozy w TVN24. Dotychczas widziaÂłem jÂą tylko na antenie Meteo. Czy "awansowaÂła" juz wczeÂśniej, a ja tego nie zauwaÂżyÂłem, czy moÂże dopiero teraz zadebiutowaÂła?
nO witam jestem tu nowa ale za to mam niespodziankĂŞ Nasza prezenterka ma Identyczne imiĂŞ i nazwisko jak ja Nie mogÂłam w touwierzyĂŚ i musiaÂłam oglÂądac TVN i sÂłuchaÂłam kiedy sie tylko przedstawi. to niesamowite usÂłyszeĂŚ swoje wÂłasne imiĂŞ i nazwisko w telewizji
Pinky4 pisze: nO witam jestem tu nowa ale za to mam niespodziankĂŞ Nasza prezenterka ma Identyczne imiĂŞ i nazwisko jak ja Nie mogÂłam w touwierzyĂŚ i musiaÂłam oglÂądac TVN i sÂłuchaÂłam kiedy sie tylko przedstawi. to niesamowite usÂłyszeĂŚ swoje wÂłasne imiĂŞ i nazwisko w telewizji
³ojojoj.. ale masz.. pewnie specjalnie siê zarejestrowa³aœ ¿eby siê pochwaliÌ :? a mój kolega ma na nazwisko Kwaœniewski a s¹siad Wiœniewski i co? normalnie same gwiazdy mam wokó³ :?
""³ojojoj.. ale masz.. pewnie specjalnie siê zarejestrowa³aœ ¿eby siê pochwaliÌ a mój kolega ma na nazwisko Kwaœniewski a s¹siad Wiœniewski i co? normalnie same gwiazdy mam wokó³ ""
No pewnie Âże tak a co ja siĂŞ bede.... MusiaÂłam w koĂącu to napisac bo to strasznie dziwne uczucie I miÂłe ono jest nie powiem
Có¿... na pewno fajnie siê s³ucha swojego imienia i nazwiska w tv - nawet w takiej sytuacji Czasami nazwisko jak ktoœ s³awny pomaga. Ja np. mam takie nazwisko jak dyrokterka jednego z liceów i kilka razy ta zbie¿noœÌ siê przyda³a.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Agnieszka Cegielska wraz z Hubertem Radzikowskim poprowadzi weekendowÂą oprawĂŞ dnia ITVN. WiĂŞcej informacji w newsie na stronie http://www.tvn.tivi.pl. Zapraszam.
NapisaÂłem, Âże Cegielska z Radzikowskim poprowadzÂą weekendowÂą oprawĂŞ dnia - i to siĂŞ zgadza. Z kolei WrĂłblewska z Radzikowskim poprowadzÂą godziny magazyn na Âżywo "Polski ÂżywioÂł". :] I to teÂż siĂŞ zgadza - przeczytaj caÂłego newsa.