Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Kazimiera Szczuka-fan club

Post autor: salladyn »

TrochĂŞ mi brakuje tej zjadliwoÂści Kazii.Na samym poczÂątku emisjii teleturnieju nie popuszczaÂła nikomu-zÂąb za zÂąb,oko za oko.NiektĂłrzy mĂłwili Âże wyglÂądaÂła jak Âźle opÂłacana nauczycielka polskiego.Mnie siĂŞ podobaÂło.I teraz teÂż mi siĂŞ podoba ale czegoÂś brakuje.A teraz z innej beczki,co z tÂą stronÂą o N.O. o ktĂłrej pisaliÂście na samym poczÂątku??JuÂż powstaÂła??
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Re: Precz z sepleniÂącÂą i szkaradnÂą KazimierÂą!!!!!!

Post autor: Marcin »

Fusiak pisze:a) nie da siĂŞ ukryĂŚ, Âże "Kazia" (a raczej pani Kazimiera) sepleni i nosi aparat na zĂŞbach (w tym wieku!?!?!?)
Kazimiera nie nosi aparatu na zĂŞbach. :]
Dobrze, umówmy siê, ¿e nie obra¿a. Nie, nie obra¿a, tylko poni¿a uczestników. Czasem jest to tak zenuj¹ce, ¿e a¿ ¿al siê robi tych biednych ludzi, którzy dla kasy zdecydowali siê wyst¹piÌ w tym programie. Jak to chocia¿by by³o w przypadku jednej kobitki, której wytknê³a, ¿e ta nie zna Reduty Ordona (pewnie, ¿e mo¿e tego nie znaÌ, bo ju¿ od dawna tego nie ma w programie szkolym, a nikt normalny dla przyjemnoœci takich rzeczy nie czytuje). To by³o tak ¿enuj¹ce, jak ta straszna kobieta pastwi³a siê nad ta biedn¹ zawodniczk¹. Przecie¿ ni ka¿dy musi znaÌ to samo Nie ka¿dy musi byÌ ekspertem w dziedzinie literatury, za którego uwa¿a siê pani Kazimiera. Za³o¿ê siê, ¿e gdyby j¹ ktoœ zapyta³ o zasadê dzia³ania silnika odrzutowego, te¿ by na pewno nie wiedzia³a. Tylko ró¿nica miêdzy ni¹ a zawodnikami polega na tym, ¿e tego jej nikt nie wytyka. Nikt siê z niej nie wyœmiewa i nikt jej za to nie poni¿a. A przecie¿ mog³oby byc tak, ¿e Kazimiera pyta jakiegoœ zawodnika o to, ¿eby powiedzia³ jej z pamieci "Redutê Ordona". A on na to, ¿e nie zna, ale mo¿e raz dla odmiany ona by mu wyt³umaczy³a zasadê dzia³ania ogniwa wodorowego, bo on jest akurat chemikiem i zna siê na tym œwietnie. Zapewniam was, ¿e pani Kazimiera nie odpowiedzia³aby na to pytanie. To by dopiero by³o œmieszne :D:D:D
Czy wytykanie komuœ b³êdów jest poni¿aniem? Po raz kolejny powtarzam, ¿e sytuacja, któr¹ opisa³eœ to uszczypliwoœÌ. Nie kaza³a jej siê przecie¿ rozebraÌ do naga i czyœciÌ studia swoj¹ szczoteczk¹ do zêbów!
A jeÂśli chodzi o pytanie o "RedutĂŞ Ordona", to na pewno odpowiedziaÂłaby na to pytanie, gdyÂż profesor Szczuka wykÂłada polonistykĂŞ na o ile siĂŞ nie mylĂŞ Uniwersytecie JagielloĂąskim. :]
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

Fusiak masz sadysfakcjĂŞ co,bo program faktycznie byÂł w piÂątek :wink: A tak ogĂłlnie to Kazia juÂż dawno nie ma aparaciku,chyba niedokÂładnie oglÂądasz :!: :wink: JeÂżeli Kazia i "NO" Ci siĂŞ nie podobajÂą to nie oglÂądaj :!: MoÂże modelkÂą to Kazia nie jest,ale ma interesujÂącÂą twarz,jest fajnÂą babkÂą :D Jednak tylu ludzi zgÂłasza siĂŞ do tego programu,mimo Âże przecieÂż oglÂądaja ten program i znajÂą zasady i widzÂą jaka Kazia jest :D :!: Dla mnie jest ÂświetnÂą babkÂą :D :D
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Precz z sepleniÂącÂą i szkaradnÂą KazimierÂą!!!!!!

Post autor: WeeBastard »

Marcin pisze: profesor Szczuka wykÂłada polonistykĂŞ na o ile siĂŞ nie mylĂŞ Uniwersytecie JagielloĂąskim. :]
mgr Szczuka wykÂłada gender studies na UW.

poza tym, wszystko siê zgadza(choÌ za ten mgr g³owy œci¹Ì nie dam, jest doktorantk¹, nie wiem czy ju¿ obroni³a tytu³).
...and a Happy New Year!
Awatar użytkownika
lilika
Początkujący
Początkujący

Post autor: lilika »

Jak widaĂŚ bywalec Fusiak nie zmienia poglÂądĂłw i nie zda siĂŞ na nic przekonywanie Go,byĂŚ moÂże nie zna pewnego znanego powiedzenia o krowie i tudzieÂż -poglÂądach :D
Nie zapĂŞdzajmy siĂŞ w tej dyskusji,szkoda siÂł intelektu, bo Âżadna ze stron nie Âłagodnieje.Doprowadzimy do kÂłotni,a to chyba potrzebne nie jest,miaÂła byĂŚ konstruktywna wymiana myÂśli ,a powoli przechodzi to w regularnÂą wojnĂŞ na argumenty,gdzie kaÂżda ze stron uwaÂża,Âże ma ÂświĂŞtÂą racjĂŞ. :D
"...powiedz mi o co ci w ogole chodzi..."
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Przepraszam nie chciaÂłbym siĂŞ narzucaĂŚ ale zapytam siĂŞ jeszcze raz czy jest juÂż ta strona?A tak poza tym to niezamykajcie siĂŞ tylko na swoje grono,bo jeÂżeli ktoÂś oglÂąda fakty to wcale nie oznacza Âże nie oglÂąda NAJSÂŁABSZEGO OGNIWA,a ja jestem tego Âżywym przykÂładem.Pozdrawiam.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Awatar użytkownika
lilika
Początkujący
Początkujący

Re: Kazimiera Szczuka-fan club

Post autor: lilika »

salladyn pisze:Przepraszam nie chciaÂłbym siĂŞ narzucaĂŚ ale zapytam siĂŞ jeszcze raz czy jest juÂż ta strona?A tak poza tym to niezamykajcie siĂŞ tylko na swoje grono,bo jeÂżeli ktoÂś oglÂąda fakty to wcale nie oznacza Âże nie oglÂąda NAJSÂŁABSZEGO OGNIWA,a ja jestem tego Âżywym przykÂładem.Pozdrawiam.
A wiesz,padÂły tu zarzuty,ze Ci ,ktĂłrzy piszÂą w tematach p.Kazi,na inne nie majÂą nic do powiedzenia.Jakby ogladanie danego gatunku programĂłw ograniczaÂło w jakiÂś sposob ludzi,dziwne.
"...powiedz mi o co ci w ogole chodzi..."
anialek
Bywalec
Bywalec

Pace,bo kÂłutnie sÂą niepotrzebne :D KaÂżdy moÂże sobie lubiĂŚ kogo tam chce i oglÂądaĂŚ teÂż co chce.Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko :D
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

PEACE.
do³¹czam siê do Ani.
...and a Happy New Year!
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Fusiak pisze: nie da siĂŞ ukryĂŚ, Âże "Kazia" (a raczej pani Kazimiera) sepleni i nosi aparat na zĂŞbach
- Na aparat zasze jest czas
-JakoÂś nigdy, nikomu nie przeszkadzaÂło Âże lekko seplnie i Âże mam "blache" (bo tak to nazywam) na zĂŞbach.

WogĂłle Fusiak- oceniaj ludzi po wyglÂądzie i (w przypadku P.Szczuki po zachowaniu notabene naÂżuconym przez producenta i licencjĂŞ podczes NajsÂłabszego... .) To daleko zajdziesz :/ GratulujĂŞ i ÂżyczĂŞ powodzenia!
Żartowałem.
anialek
Bywalec
Bywalec

Wada wymowy

Kazia Wielka jest zajefajnÂą babkÂą :D :DZresztÂą co ma wspĂłlnego wada wymowy z urodÂą czy inteligencjÂą :!: :?: Znam pare osĂłb,ktĂłre"sepleniÂą",a raczej majÂą wadĂŞ wymowy, sÂą bardzo fajne i miÂłe :D :DA co by byÂło gdyby wszyscy byli idealni,no nuuuuudno jak nic nuuudno :!: :D A tak jest urozmaicenie w przyrodzie :D
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Czyli nie dowiem siĂŞ czy powstaÂła ta strona o Kazii??
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Kazimiera Szczuka-fan club

salladyn pisze:Czyli nie dowiem siĂŞ czy powstaÂła ta strona o Kazii??
bo najwyrazniej nie powstala :roll:
...and a Happy New Year!
anialek
Bywalec
Bywalec

Re: parodia NO w Âświecie wg. Kiepskich :D

ChciaÂłam Was wszystkich dzisiaj pozdrowiĂŚ,bo jakiÂś taki mam fajniutki dzionek i kaski przybyÂło i Kazia o 17:00 i wogĂłle :D
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

wow Fusiak, chylĂŞ czoÂła. Âże teÂż Ci siĂŞ chciaÂło na to badziewie tyle czasu poÂświĂŞcaĂŚ :wink:
caÂłkiem nieÂźle to wyszÂło jak na "Kiepskich", nawet siĂŞ uÂśmiaÂłam.
najlepszy byÂł motyw:
Kazia Kiepska pisze: Wypierdalaj z programu. I to w podskokach.
szkoda, Âże przeoczyÂłam odcinek, ciekawe jak to wyglÂądaÂło.
:lol: :lol: :lol:
...and a Happy New Year!
ODPOWIEDZ