Kamuii mam proÂźbe wprowadz zmiany w moich gÂłosach pomyliÂłem siĂŞ wpisujÂąc 10 dla Kamuii a 12 dla michaÂł641, zamiana miejsc, po prostu stwierdeziÂłem, Âże tak powinno byĂŚ. A was prosze o uwzglĂŞdnienie tych zmian
12 Kowal
10 Przemek - KWIATEK 8 Anonymous 7 Marcin
6 SiM
5 kamuii
4 pablo_lx 3 B@r 2 yotomasz
1 Ewaa
NA czerwono zaznaczyÂłem osoby, z ktĂłrymi najlepiej siĂŞ dogaduje, nie tylko na forum, ale i po za np. na GG. Z miejscami pomaraĂączowymi miaÂłem najwiĂŞkszy problem, najlepiej w ogĂłle nie przyznawaÂł bym tych punktĂłw
Dzienkujemy. A tak w ogóle, to albo mnie pomin¹³eœ, albo mam poni¿ej czterech punktów. :mrgreen: Radzê siê do takich rzeczy zabieraÌ nieco powa¿niej i skrupulatniej.
jak widzê nikt juz nie chce g³osowaÌ wiêc chyba czas og³oœiÌ Wyniki a oto czo³ówka
1. Kamuii - 82 ptk. Miss
2. DoktorFaust - 65 ptk. I v-ce Mister
3. ArO - 57 ptk. II v-ce Mister
Mam nadziejĂŞ Âże policzone gÂłosy siĂŞ zgadzajÂą
Jako ze to ja wygraÂłam to od razu chciaÂłam podziĂŞkowaĂŚ tym ktĂłrzy na mnie gÂłosowali i tym ktĂłrzy nie gÂłosowali za udziaÂł w zabawie Jestem zaszczycona i Gratuluje serdecznie Faustusowi i ArO kolejnych miejsc
MoÂżna powiedzieĂŚ ze skoro ja jestem Miss to Faustus pomimo Âże na 2 miejscu jest Misterem
DziĂŞkujĂŞ wszystkim za gÂłosy, rĂłwnoczeÂśnie gratulujĂŞ Kamuii oraz ArO Wprawdzie to drugie miejsce, ale i tak siĂŞ cieszĂŞ
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....