Jak media informują o Paradzie Równości?
Moderator: Łukasz
Aro, ja lubie umiĂŞÂśnione tyÂłki, taki jak ma arrow mi odpowiada, ale w twoim bym pewnie siĂŞ utopiÂł - duÂżo tÂłuszczi ponoĂŚ. :evil2:
Dla normalnych:
ArO umie bardzo rzeczowe rozmowy prowadziĂŚ typu: "UgryÂź mnie w dupe" SkÂądinÂąd kuszÂąca propozycja. Ale do rzeczy, podobno zawsze na tym forum pisze nie na temat albo pierdoÂły.
Có¿, nie mi oceniaÌ, ja sie staram jak moge, zeby by³o merytorycznie
Dla normalnych:
ArO umie bardzo rzeczowe rozmowy prowadziĂŚ typu: "UgryÂź mnie w dupe" SkÂądinÂąd kuszÂąca propozycja. Ale do rzeczy, podobno zawsze na tym forum pisze nie na temat albo pierdoÂły.
Có¿, nie mi oceniaÌ, ja sie staram jak moge, zeby by³o merytorycznie

MAKEPOVERTYHISTORY
Hah, i tu siê pomyli³eœ. Kubs mimo ¿e ciotka- jak to okreœli³eœ, nie dzieli dupy ze wszystkimi. Dzieli z jednym, wspania³ym facetem ( i tu piszê ju¿ o realu) o jakim móg³byœ zapewne tylko pomarzyÌ. ZazdroœÌ !!!
A co do zÂłoÂśliwych i sfrustrowanych ciotek to ty mĂłgÂłbyÂś wiecej powiedzieĂŚ, nie prawdaÂż :>
A co do zÂłoÂśliwych i sfrustrowanych ciotek to ty mĂłgÂłbyÂś wiecej powiedzieĂŚ, nie prawdaÂż :>
MAKEPOVERTYHISTORY
Przecie¿ w³asnie mówie. Wczytaj siê w posta powyzej.Kubs pisze:Hah, i tu siê pomyli³eœ. Kubs mimo ¿e ciotka- jak to okreœli³eœ, nie dzieli dupy ze wszystkimi. Dzieli z jednym, wspania³ym facetem ( i tu piszê ju¿ o realu) o jakim móg³byœ zapewne tylko pomarzyÌ. ZazdroœÌ !!!
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

WaÂłek mam, torebki szkoda :evil2:
Eh ArO, wspó³czuje Ci, naprawdê nie ciekawie...ArO pisze:Przecie¿ w³asnie mówie. Wczytaj siê w posta powyzej.Kubs pisze:Hah, i tu siê pomyli³eœ. Kubs mimo ¿e ciotka- jak to okreœli³eœ, nie dzieli dupy ze wszystkimi. Dzieli z jednym, wspania³ym facetem ( i tu piszê ju¿ o realu) o jakim móg³byœ zapewne tylko pomarzyÌ. ZazdroœÌ !!!
MAKEPOVERTYHISTORY