Fusiak pisze:Jakby ktoœ chcia³, to nagra³em sam g³os z tej parodii i jeœli ktoœ z nie-fanów pani K. chcia³by sobie œciagn¹Ì, to proszê: "Najg³upsze Ogniwo".
dziĂŞki!
ja uwielbiam Kazie, ale zawsze fajnie siĂŞ dowiedzieĂŚ co w trawie piszczy. ale Kiepsy oskaraÂżajacy NO o chastwo to widok doprawdy komiczny ;-)
chodzi Wam ta strona???
muszê przyznaÌ ze Salladynowi uda³a siê rzadka sztuka - jak chcia³am otworzyÌ strone to tak aplet javy siê zdysza³ ze zwiesi³ mi ca³¹ przegl¹darkê i trza by³o restart robiÌ.
tfu, dziĂŞkujĂŞ za takie strony... :mad:
hm... nie widze ró¿nicy...
a co do stronki to zrobi³am ja tylko i wy³¹cznie ze wzglêdu na zadanie zinformatyki, a ze wzglêdu ze html jest dla mnie czarna magia stronka jest niespecjalna... ale pewnie i tak dostane 5 ...
pozdrawiam Anialka
...zerwij kwiatek na Ziemi, a poruszysz najbardziej odległe gwiazdy...
Say_No_To_Compromise pisze:muszê przyznaÌ ze Salladynowi uda³a siê rzadka sztuka - jak chcia³am otworzyÌ strone to tak aplet javy siê zdysza³ ze zwiesi³ mi ca³¹ przegl¹darkê i trza by³o restart robiÌ.
tfu, dziĂŞkujĂŞ za takie strony... :mad:
Ja mam komputerek z czsów króla Ìwieczka,jednak mi dzia³a dobrze stronka,mimo,¿e czasem na inne nie mogê wejŸÌ Stronkê zrobi³ Ficus88
A tak wogĂłle to niewidzialna rĂŞka skasowaÂła mi jednego posta
Taki ma³y szczegó³.To nie ja poda³em link do tej strony.Wiem oczywiœcie ¿e to moja wina choÌ nie mia³em z tym nic wspólnego. Pewnie nied³ugo bêdê odpowiada³ za koklusz,gradobicia i tornada
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
anialek pisze:Salladyn Fcus88 zrobiÂł stronkĂŞ o Kaziuni
no jakos nie wpadÂło mi do gÂłowy ze po setkach bez problemu otwieranych stronach, xhtml'ach, flash'ach, java'ch i tym podobna'ch nagle przy Twojej jedynej bĂŞdĂŞ miaÂła totalnÂą zwiechĂŞ i zwalĂŞ winĂŞ na mojÂą dzielnÂą maszynkĂŞ.
nie wiem, moze Twoja strona nie jest Firefox'o-przyjazna.
Ostatnio zmieniony środa 08 cze 2005, 20:51 przez WeeBastard, łącznie zmieniany 1 raz.
salladyn pisze:Taki ma³y szczegó³.To nie ja poda³em link do tej strony.Wiem oczywiœcie ¿e to moja wina choÌ nie mia³em z tym nic wspólnego. Pewnie nied³ugo bêdê odpowiada³ za koklusz,gradobicia i tornada
nie wspominajÂąc o aids, ptasiej grypie, BSE, Âżydach, homoseksualistach i cyklistach!
a co do stronki to zrobi³am ja tylko i wy³¹cznie ze wzglêdu na zadanie zinformatyki, a ze wzglêdu ze html jest dla mnie czarna magia stronka jest niespecjalna...
salladyn pisze:Taki ma³y szczegó³.To nie ja poda³em link do tej strony.Wiem oczywiœcie ¿e to moja wina choÌ nie mia³em z tym nic wspólnego. Pewnie nied³ugo bêdê odpowiada³ za koklusz,gradobicia i tornada
Nie przejmuj siĂŞ to ja podaÂłam ten link,a zrobiÂła stronkĂŞ Ficuis88 Mam nadziejĂŞ,Âże stronka o Kazi Ci siĂŞ podoba
Tak strona mi siê bardzo podoba³a.Wreszcie ktoœ pokaza³ Kaziê nie tylko od strony Najs³abszego Ogniwa,ale równie¿ jako feministkê,i wielbicielke ksi¹¿ek.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
WÂłaÂśnie na stronce o Kazi sÂą bardzo ciekawe informacje.nie tylko o "NO",bo przecieÂż nie zaczynaÂła swojej "drgi telewizyjnej" od tego programu.Jes tam wiele ciekawych informacji.Mi siĂŞ stronka podoba,zresztÂą zrobiÂła jÂą mÂłoda osĂłbka Ficusec88.MusiaÂła siĂŞ przecieÂż napracowaĂŚ,by pozbieraĂŚ te wszystkie informacje
SÂłuchajcie wie ktos moze kiedy bedzie lecial ten odcinek kiepskich??LubiĂŞ kaziĂŞ ale warto wiedziec jak to wypadÂło.A moÂże ktoÂś nagraÂł ten odcinek?