Otó¿ nie wspomne ju¿ o planach likwidacji programów takich jak goœÌ 1 i Monitor Wiadomoœci ale s¹dzilam ¿e zostan¹ zast¹pione programami takimi jak program Moniki Olejnik.Pomimo to obawiaam siê kolejnej stacji Reality Tv. No i niestety dzisi moje obawy zosta³y rozwiane.Na có¿ robi miejsce w ramówce pan Dworak ? Otó¿ np na programy takie jak "ciep³o zimno" itp, program ten jest konem tvn-owskiej Tele gry..Ja wiem ¿e to tylko 1 program ale obawiam siê i¿ dalsze zmiany pójd¹ w tym kierunku.Tak¿e mam pare pomys³ów na ulepszenie ramówki na pocz¹tkek np Reality Show "Pub" od razu edycja 10 koniecznie nowa seria mody na sukces no i na koniec wywaliÌ ma³o profesjonalnych i nieobiektywnych dziennikarzy jak Jola Pieùkowska,Danka Holecka i Kamil Durczok na pocz¹tek zamieniÌ ich na Shymale,Prokopiuk a potem jak i one oka¿¹ siê za dobre to np.Pon-Wt Rysiu z Klanu Œr-czw Corky Tacher Pt-SB Barbie i Ken (Mo³ek,Kamel) no i na Niedziele Kazimiera Szczuka

A wiĂŞc jak panie Dworak ? jakby to powiedziaÂła Kazia "zagÂłajmy w najsÂłabsze Âłogniwo"