Czesc! Jestem tu nowa
Postanowi³am odiwedziÌ wasze forum z powodu telefonu jaki ostatnio dosta³am Zadzwoni³a do mnie nie wiem czy dobrze pamiêtam nazwisko, Pani Grajepa? Chodzi o nowy program, którego nagranie ma byÌ w lipcu, bêd¹ zapraszane tam ró¿ne grupy ludzi po 6-8 os, casting do niego ma siê odbyÌ w ten weekend i zosta³am na niego zaproszona. Odcinek programu ma dot. stylizacji paznokci. Wiecie coœ na ten temat
Nie wiem moÂże to jakiÂś Âżart, no bo ja Szara Myszka w Telewizji i to TVN
Fakt. Regoat ma racjĂŞ. Skontaktuj siĂŞ z TVN (moÂże mail?). Lepiej sprawdziĂŚ niÂż potem ÂżaÂłowaĂŚ, Âże daÂło siĂŞ wkrĂŞciĂŚ w takie coÂś. SwojÂą drogĂŞ to dziwne, Âże do Ciebie zadzwonili :? Jak juÂż to dajÂą ogÂłoszenie w tv i wzywajÂą na casting.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
No có¿, to dziwne, ale w sumie cieszê siê, ¿e prawdziwe. Nie traÌ nadziei - a nó¿ siê uda.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
No wiecie nie podniecam siĂŞ jeszcze, bo moÂże nic z tego nie byĂŚ, ale w sumie to bym chciaÂła to zawsze jakieÂś nowe doÂświadczenie i reklama dla mnie jako stylistki paznokci, w sumie chĂŞtnych nie byÂło duÂżo, ale casting trwa jeszcze dzisiaj... Jak siĂŞ odezwÂą to napewno napiszĂŞ o tym i dam wam znaĂŚ
To ma byÌ program do którego w ka¿dym odcinku bêd¹ zapraszane jakieœ grupy ludzi maj¹ce ze sob¹ coœ wspólnego, jeden odcinek ma byÌ poœwiêcony stylizacji paznokci, nie ¿aden talk show, ale taki z przymró¿eniem oka, mi³y, lekki i przyjemny
PowracajÂąc do tematu oto cytat z Wirtualnemedia.pl
Nowa propozycja telewizji TVN. W ka¿d¹ sobotê w programie "Viva Polska"(godz. 10.30) pojawi siê nowy, sta³y element - "Badani - surreality show".Wœród zaproszonych s¹ ludzie o bardzo ró¿nych zainteresowaniach i profesjach: stylistki paznokci, dzia³kowcy, osoby przyznaj¹cej siê do kontaktu z UFO, rycerze, artystki ludowe, nowi Polacy, sobowtóry