Szymon Majewski
Moderator: Łukasz
Szymon Majewski w moim serwisie http://www.mamycie.gag.pl w specjalnym wywiadzie zdradza powody odejÂścia z Radia ZET i charakteryzuje swĂłj nowy program. MĂłwi teÂż, Âże najprawdopodobniej czas "Mamy CiĂŞ!" dobiega koĂąca. MĂłwi o anegdoach zwiÂązanych z tym programem. Ten wywiad dostĂŞpny jest od dziÂś w serwisie http://www.mamycie.gag.pl. Zapraszam do zapoznania siĂŞ z jego treÂściÂą.
Ostatnio zmieniony piątek 17 cze 2005, 14:58 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
nie daÂłeÂś mu do wglÂądu przed publikacjÂą ?? Jak tak moÂżna.. :evil2:Marcin pisze:Nie wiem jak to wyszÂło. On jest trochĂŞ bardziej rozluzowany, ja te odpowiedzi poprzerabiaÂłem, ale Szymon natychmiast interweniowaÂł, Âże poprzekrĂŞcaÂłem.Teraz jest juÂż wersja raczej jego. Teraz poprawki okrojone sÂą juÂż do minimum, tak, Âżeby byÂło wiadomo o co chodzi.
-edit-
chodzi o autoryzacjê - ca³kiem mi ten wyraz z g³owy wyszed³, ile to siê nag³owi³em ¿eby sobie przypomn¹Ì

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Grand Prix imprezy i B³êkitny melonik Charliego dla "Mamy Ciê"
(red., podkr. wÂł.)MediaLink.pl pisze:W sobotĂŞ, zakoĂączyÂł siĂŞ trzydniowy, VI Festiwal Dobrego Humoru w GdaĂąsku.
Grand Prix imprezy i B³êkitny melonik Charliego, przyznano programowi rozrywkowemu prowadzonemu przez Szymona Majewskiego - Mamy Ciê.
Jury pod przewodnictwem Rados³awa Piwowarskiego, po raz kolejny doceni³o oryginalne i interesuj¹ce prowadzenie, ciesz¹cego siê du¿¹ popularnoœci¹ show.
Mimo iÂż, niedawno zdecydowano, o rocznej przerwie w emisji programu, zwiÂązany do niedawna z radiem ZET prezenter, miedzy innymi dziĂŞki kolejnym sukcesom dostanie szansĂŞ dalszej zawodowej realizacji.
We wrzeÂśniu Szymon Majewski pojawi siĂŞ w nowym, autorskim programie, jak udaÂło nam siĂŞ dowiedzieĂŚ nieoficjalnie, w cotygodniowej audycji nadawanej w najlepszym czasie antenowym, bĂŞdzie on na wesoÂło komentowaÂł spoÂłeczne i polityczne aspekty codziennego Âżycia oraz wyÂłapywaÂł absurdy dzisiejszego Âświata.
Kolejny sukces odniosÂło widowisko muzyczno-rozrywkowe Taniec z gwiazdami, docenione za sytuacyjny humor prowadzÂących.
CieszĂŞ siĂŞ, Âże Majewski bĂŞdzie prowadziÂł taki program - bo facet naprawdĂŞ jest Âświetny
i siĂŞ do tego nadaje
Co prawda lubiÂłam "Mamy CiĂŞ!", ale moÂże czas na zmiany? Czekam z niecierpliwoÂściÂą, by zobaczyĂŚ Szymona w nowej roli
:] Pewnie bedzie duuuuuÂżooo Âśmiechu
:jupi: :spoko:

"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Majewski do bani......
Majewski jest beznadziejny !!! :mad: DaÂło siĂŞ jeszcze oglÂądaĂŚ "Mamy CiĂŞ" (gagi super - Majewski - tragiczny) Jego rymowanki i dowcip sÂą na bardzo niskim poziomie. Ten nowy Szymon Majewski Show nie jest do oglÂądania
. Da siê patrzeÌ na "rozmowy w t³oku" i tyle. Majewskiego nie trawie sztucznoœÌ jego zachowania mnie dobija.......
Facet chce byĂŚ Âśmieszny ale mu to nie wychodzi.....

Facet chce byĂŚ Âśmieszny ale mu to nie wychodzi.....
Madzia
Bez przesady
Do mnie Majewski trafia. Jest b. fajny
A jego kaw¹³y ciekawe i zabawne
Ostatnio z tym "Szymon Majewski-prezydentem wszystkich pluszakĂłw" "rozwaliÂł" mnie totalnie
Super

"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)