Ahhhhhhhh... Kamuii...., gdyby staÂło siĂŞ tak jak piszesz, byÂłoby piĂŞknie
Ale technicznie to siĂŞ nie sprawdzi

Po pierwsze: obawiam siê, ¿e nie zdo³a³bym z³apaÌ i póŸniej utrzymaÌ Anity na rêkach, a gdyby zaczê³a biec i uciekaÌ, to bym jej nie dogoni³... no chyba, ¿e na rowerze :evil2:
Tobi, o udziaÂł Patrycji nie musisz siĂŞ martwiĂŚ. w zeszÂłym tygodniu byÂła 2 albo 3 razy w serwisach, miaÂła teÂż magazyn po 17-stej, w tym tygodniu jest nie inaczej - juÂż 2 razy prowadziÂła popoÂłudniowy magazyn 24h
Z obecnoœci¹ Anity (tradycyjnie) jest znacznie gorzej w tym tygodniu. W tamtym mia³a 2 ranki (wtorek, œroda) i serwisy (bez magazynu) w czwartek. Ten tydzieù zacz¹³ siê fatalnie, minê³y dwa dni i Anity ni widu ni s³ychu :sad: Ju¿ siê bojê, ¿e posz³a na urlop, no bo kiedyœ to musi nast¹piÌ. A mo¿e pojecha³a na koncert U2 do Chorzowa

PrzecieÂż deklarowaÂła siĂŞ, Âże sÂłucha ich muzyki, wiĂŞc...
Na wszelki wypadek trza nastawiĂŚ ptasie gardÂła na budzenie

Kamuii musisz siĂŞ przemĂłc

SprawdŸ proszê o wpó³ do siódmej, czy jest Anita, a jak bêdzie Porada, poœpisz sobie dalej - ja tak w³aœnie robiê
A oto ostatni fragment artykuÂłu z ''PANI":
Czyste sumienie
Ostatnio bardzo trudnym dla nas wszystkich momentem by³a œmierÌ papie¿a. To by³ dla mnie ogromnie smutny i ciê¿ki czas. Tym trudniejszy, bo spêdzi³am go w pracy. Widzia³am ³zy w oczach innych dziennikarzy - przecie¿ jesteœmy zwyk³ymi ludŸmi. Jednak powœci¹gam swoje emocje. Wiem, ¿e widzowie oczekuj¹ nie p³aczki, tylko przewodnika, który z³apie za rêkê i pomo¿e przeprowadziÌ przez ten trudny moment. Gdy jej smutno, przypomina sobie przypowieœÌ bliskiego przyjaciela.
Nad oceanem ros³y piêkne, smuk³e, wysokie palmy. Na jedn¹ spada g³az, dwie pozosta³e rosn¹ dalej i wci¹¿ s¹ piêkne. Ta przygnieciona kamieniem roœnie w szerz. Jest brzydka, nieszczêœliwa, a tamte siê z niej œmiej¹. A¿ któregoœ dnia przychodzi tropikalny huragan, ³amie dwie smuk³e palmy. Pozostaje ta jedna gruba i silna.
Anita Werner ma w sobie duÂżo miÂłoÂści do ludzi. Wierzy teÂż, Âże speÂłniajÂą siĂŞ marzenia. A o czym marzy? O tym, Âżeby byĂŚ szczĂŞÂśliwÂą, zachowywaĂŚ spokĂłj ducha i mieĂŚ zawsze czyste sumienie.