Jacek Pałasiński

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Naprawdê facet jest ze stali - jeœli chodzi o sen, tê jego wytrzyma³oœÌ i jednoczeœnie jest wrazliwy - nie wiem, mo¿e mi sie wydaje, ale on siê chyba nieŸle wzruszy³ czytaj¹c testament Papie¿a.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Albo spaÂł w samochodzie
Wróciłem!!
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

Pan Jacek jest cool ! (nawet moja mama to zauwaÂżyÂła :P )200% profesjonalizmy i wogĂłle NAJLEPSZY :D
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

CzytajÂąc testament miaÂł kilka momentĂłw wzruszenia za ktĂłre przepraszaÂł. GoÂśc naprawde to przeÂżyÂł i sÂądzĂŞ Âże bĂŞdzie o tym mĂłwiÂł jako o jednym z najwaÂżniejszych wydarzeĂą swojego Âżycia.
MAKEPOVERTYHISTORY
selby
Nowicjusz
Nowicjusz

macie racje

Post autor: selby »

PaÂłasiĂąski jest wielki,ale na mnie najwieksze wrazenie zrobilo kiedy on taj bardzo dotÂąd opanowany, nie mogl powstrzymac wzruszenia czytajac testament.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Mam proÂśbĂŞ i pytanko zarazem:Czy wie ktoÂś moÂże coÂś o przeszÂłoÂści p. Jacka gdzie wczeÂśniej pracowaÂł, co robiÂł skÂąd do TVN24 przyszedÂł(prawda to, Âże z Radia Zet??)
OgĂłlnie rzecz ujmujÂąc proszĂŞ o kaÂżde informacje na temat tego wspaniaÂłego dziennikarza.
ZIMA
michal641
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

palasinski

Post autor: michal641 »

Urodzi³ siê w Miêdzylesiu pod Warszaw¹. Od ponad 20 lat mieszka we W³oszech. Za³o¿y³ tam wydawnictwo PSIK, wyspecjalizowane w poezji polskojêzycznej - to jednak nie przynios³o fortuny. Zaj¹³ siê wiêc dziennikarstwem. Przez wiele lat by³ rzymskim korespondentem Radia ZET. W 2004r. przeszed³ do TVN24.

http://www.mareno.pl/rezultat.php?tytul ... ÂłasiĂąski

To jest ksi¹¿ka Pa³asiùskiego

Obrazek
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Cooler pisze:Brawo Panie Jacku - chociaz przykro ze przy tak smutnej okazji rozblyskuje paĂąska gwiazda

na tym polega zawĂłd dziennikarza.

marcin_pabianice pisze:Tak. Jacek PaÂłasiĂąski byÂł znakomity. Innych polskich dziennikarzy biÂł na Âłeb na szyjĂŞ. To profesjonalista i prawdziwy znawca tematu.
byÂł.....a to juÂż nie jest :?:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

ChodziÂło mi o telacje z Rzymu, Âże byÂł w nich Âświetny, choĂŚ moÂże faktycznie powinienem napisaĂŚ jest.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: palasinski

Post autor: TVN_FAN »

michal641 pisze:Urodzi³ siê w Miêdzylesiu pod Warszaw¹. Od ponad 20 lat mieszka we W³oszech. Za³o¿y³ tam wydawnictwo PSIK, wyspecjalizowane w poezji polskojêzycznej - to jednak nie przynios³o fortuny. Zaj¹³ siê wiêc dziennikarstwem. Przez wiele lat by³ rzymskim korespondentem Radia ZET. W 2004r. przeszed³ do TVN24.
GorÂące dziĂŞki !! Sam prĂłbowaÂłem coÂś szukaĂŚ ale niestety...a tak naprawdĂŞ to kunszt i klasa pana PaÂłasiĂąskiego wÂłasnie chyba w tych dniach wyszÂła najlepiej i TVN24 rzeczywiÂście "strzaÂł w dziesiÂątkĂŞ" wykonaÂła pozyskujÂąc Go do dwoich szeregĂłw.

Watykanista "peÂłnÂą gĂŞbÂą"!!!
ZIMA
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Jacek PaÂłasiĂąski

Post autor: salladyn »

Te¿ chcia³em pochwaliÌ Jacka Pa³asiùskiego za jego profesjonalizm i poœwiêcenie(mia³em wra¿enie ¿e on nie spa³).Muszê jednak jedn¹ rzecz powiedzieÌ nie na temat.ByÌ mo¿e mój post zostanie skasowany,ale muszê o tym napisaÌ.Zarówno Justyna Pochanke(któr¹ bardzo ceniê) jak i Bogdan Rymanowski a tak¿e wiêkszoœÌ ekipy tvn24 pochowa³a Papie¿a ¿ywcem.Ca³y czas powtarzali ¿e Papie¿ odchodzi,umiera ¿egna siê z nami.Chlubnym wyj¹tkiem okaza³ sie jedynie (o ile dobrze pamiêtam) Maciej Mazur,który powiedzia³ ¿e przecie¿ ludzie nie pszyszli na plac œw.Piotra poto ¿eby lamentowaÌ nad tym ¿e umiera tylko po to ¿eby go wspieraÌ duchowo i modliÌ siê o to ¿eby nas nie opuszcza³.Rozumiem ¿e media chcia³y nas oswoiÌ ze œmierci¹,ale tego nie robi siê w ten sposób.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

no wreszcie JacuÂś znowu zawitaÂł w TVN24!:) juz sie za nim stĂŞskniÂłam, tak dÂługo go nie byÂło....:P HA! za to dziÂś ma byĂŚ kilka razy ze wzglĂŞdu na rozpoczynajÂącÂą sie beatyfikacje.
:D
KAMA_
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: KAMA_ »

Ja tez musze pochwalic Pana Jacka.Naprawde nie wiem jakbym przezyla te ciezkie dni gdyby nie On i w ogole cala ekpia TVN24 :( .
Od czwartku 31 marca do niedzieli 3 kwietnia mialam prawie 24 godziny na dobe puszczone TVN24...
Naprawde Pan Jacek byl takim dobrym duszkiem w tym wszystkim.Tez sie zastanawialam kiedy i gdzie On spi...ale chyba dawka adrenaliny, ktora sie wtedy w nas wszystkich wytworzyla sprawila,ze chyba wszyscy wtedy malo spalismy...

Teraz mi brakuje Pana Jacka i kazde Jego pojawienie sie z realacja z Watykanu, jest dla mnie naprawde wyczekiwane :)
Dared00

Post autor: Dared00 »

Wszyscy tutaj macie zupeÂłnÂą racjĂŞ. Jacek PaÂłasiĂąski jest wyjÂątkowym czÂłowiekiem, tylko on tak potrafi relacjonowaĂŚ i w tych smutnych chwilach na poczÂątku kwietnia, i w tych lepszych, czyli podczas procesu beatyfikacyjnego papieÂża. On jest jedyny. Jest najlepszym korespondentem w historii TVN i TVN24
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

A dzisiaj Jacek PaÂłasiĂąski nadaÂł relacjĂŞ na Âżywo dla "FaktĂłw" z... Londynu.

Obrazek
:)
ODPOWIEDZ