TVN: sprawy biężące (dyskusja ogólna o stacji i Grupie TVN Discovery Polska)
Moderator: Łukasz
WĂłz powinien byĂŚ juz chyba na ukoĂączeniu, Sopot Festiwal za 2 miesiÂące, jeszcze pewnie to trzeba przetestowaĂŚ, opanowaĂŚ nowoczesnÂą technologiĂŞ itd. Skwarku (:) kurcze co za nick) masz moÂże jeeszcze jakieÂś informacje techniczne odnoÂśnie nowego wozu, co znajdzie siĂŞ na wyposarzeniu, ilu kamerowy to bĂŞdzie wĂłz, czy przystosowany juÂż do technologi HDTV, moze masz jakieÂś zdjecia, jakie wymiary bĂŞdzie miaÂła naczepa (czyli caÂły wĂłz) Czy ewentualnie znasz strony firm ktĂłre zajmujÂą siĂŞ realizacjÂą tego wozu itd.
O TYM, KIM JESTEŚ, NIE DECYDUJE TO, KIM CHCESZ BYÆ, TYLKO TO, CO ROBISZ ...
-
- Czasem tu wpada
Matko i cĂłrko co to jest ! OdraÂżajÂące obleÂśne FEE ! Kto to wymuÂśliÂł mogÂło byĂŚ same sÂłonko .. a nie sÂłonko i polszmat ! CO ONI W TEJ "TLEWIZJI" robiÂą ??Kowal pisze:WidzieliÂście to nowe ochydne logo Polsatu:) Ochyda!! Oby TVN nie poszÂło w tÂą stronĂŞ.
MoÂże jednak niech TVN jakos je zmini bo to juÂż siĂŞ staÂło monotonne. Podoba mi sie pomysÂł Daredevila.
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
o wozu
Jak wiadomo siê robi, ale wróg czówa !!! - wiêc nie mo¿na o szczegó³ach, ato ¿e dostawcy coœ pisz¹ to i tak za du¿o.
Ja teÂż zresztÂą siĂŞ "wysypaÂłem" - tak Âże przykro mi ze zdjĂŞĂŚ nici.
Oficjalne info napewno siĂŞ pokaÂże zanim bĂŞdzie sopot, bo prĂłbĂŞ technicznÂą bĂŞdzie miaÂł juÂż wczeÂśniej na innym programie.
IloœÌ kamer nie du¿a, ale konfigurowalna do wielkiej iloœci - wóz w pe³ni modernizowalny w zale¿noœci od potrzeb - bêdzie dwoma, albo jednym wozem mimo ¿e jest na jednej du¿ej naczepie na ci¹gniku SCANIA.
HDTV to przysz³oœÌ ale nie tak odleg³a.
Jak tylko coÂś ciekawego siĂŞ o nim dowiem to dopowiem.
Ca³¹ jeszcze pust¹ izoterme mo¿na by³o ogl¹daÌ w Kutnie -(przez ostatnie 6 miesiêcy) tam siê szykowa³o wnetrze na przyjêcie elektroniki.
BĂŞdzie tam nawet VIP room z lodĂłwkÂą. :-)
Ja teÂż zresztÂą siĂŞ "wysypaÂłem" - tak Âże przykro mi ze zdjĂŞĂŚ nici.
Oficjalne info napewno siĂŞ pokaÂże zanim bĂŞdzie sopot, bo prĂłbĂŞ technicznÂą bĂŞdzie miaÂł juÂż wczeÂśniej na innym programie.
IloœÌ kamer nie du¿a, ale konfigurowalna do wielkiej iloœci - wóz w pe³ni modernizowalny w zale¿noœci od potrzeb - bêdzie dwoma, albo jednym wozem mimo ¿e jest na jednej du¿ej naczepie na ci¹gniku SCANIA.
HDTV to przysz³oœÌ ale nie tak odleg³a.
Jak tylko coÂś ciekawego siĂŞ o nim dowiem to dopowiem.
Ca³¹ jeszcze pust¹ izoterme mo¿na by³o ogl¹daÌ w Kutnie -(przez ostatnie 6 miesiêcy) tam siê szykowa³o wnetrze na przyjêcie elektroniki.
BĂŞdzie tam nawet VIP room z lodĂłwkÂą. :-)
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Nazwa TVN - dlaczego akurat taka?
SkÂąd wziĂŞÂła siĂŞ nazwa TVN i co oznacza ta literka N na koĂąucu?
-
- Czasem tu wpada
TAKA NAZWA
NIZALEZNA, NOWA,NASZA,
Na poczÂątku , jak pamiĂŞtam takie wÂłaÂśnie sÂłowa byÂły w promocji pisane w celu rozszyfrowania literki "N".
Teraz gdy jest to najbardzie rozpoznawane LOGO wÂśrĂłd innych medialnych marek to kaÂżdy produkt bĂŞdzie nosiÂł taki przedrostek - to normalne i dobre rozwiÂązanie.
Na poczÂątku , jak pamiĂŞtam takie wÂłaÂśnie sÂłowa byÂły w promocji pisane w celu rozszyfrowania literki "N".
Teraz gdy jest to najbardzie rozpoznawane LOGO wÂśrĂłd innych medialnych marek to kaÂżdy produkt bĂŞdzie nosiÂł taki przedrostek - to normalne i dobre rozwiÂązanie.
TV Nasza byla bardzo kiepska miala problemy i w koncowym stadium nawet mila wspolne pasmo z RTL7 ktore tez dogorywalo. Pozniej po³¹czyla sie z ogulnodostepnym Polsat2 ktore zniklo i powstala TV4.
W ogule w nazewnictwie stacji modne jest uzywanie przedtostka tv (tvp, tvn, tv biznes, tv puls, tv4), choc tvn jest fajna ktorka nazwÂą i silna marka w Polsce. Moze kiedys zdradza tajemnice nazwy.
W ogule w nazewnictwie stacji modne jest uzywanie przedtostka tv (tvp, tvn, tv biznes, tv puls, tv4), choc tvn jest fajna ktorka nazwÂą i silna marka w Polsce. Moze kiedys zdradza tajemnice nazwy.
Nazwa TVN - Dlaczego akurat taka?
No to ja rozwieje wasze wszelkie wÂątpliwoÂści.KiedyÂś to byÂło jeszcze bardzo dawno kiedy leciaÂł program "ZWARIOWANA FORSA",jego prowadzÂący trzymaÂł parasol firmowy tvn-u na ktĂłrym byÂło napisane tvn-twoja nowa telewizja.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!