Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

ale bzdury wypisujecie! :evil: daliÂście sie nabrac Faktowi na ten manipulatorski i prostacki tekst! :?: :?: :?:

Moge sie zalozyĂŚ, Âże Fakt sam wymyÂśliÂł cala historiĂŞ, spytal sie kilku kobiet czy faceci w autobusach ÂśmierdzÂą (oczywiscie Âśmierdza, nie trzeba przeprowadzac badan, stan higieny PolakĂłw jest ogĂłlnie znany, nie jest tez tajmnica, Âże pot mĂŞski jest mocniejszy, a panowie mniej korzystajÂą z dezodorantow i perfum niÂż panie). Potem jeszcze spytano sie co sadza w ogĂłle o japoĂąskiej mozliwosci wyboru autorbusu koedulkacyjnego lub nie (wybor oczywiscie dobra rzecz), a potem napisali gÂłupituki tekscik, ktory ma potwierdzac stereotypy o feministkach, ktĂłre nienawidza mĂŞÂżczyzn.

A fe! Stare konie, obserujace media, a dajÂą sie nabierac na takie g.... :cry: wstyd!! :twisted: :!:
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

Rozumiem CiĂŞ Zadra i podzielam TwojÂą wiarĂŞ w zdrowy rozsÂądek naszych feministek, ale z chĂŞciÂą dowiedziaÂłabym siĂŞ takich zapewnieĂą od samych poszkodowanych... :)
Nie mam wÂątpliwoÂści, Âże w tym przypadku uÂżyto 'tfurczych' posuniĂŞĂŚ w redakcji by przygotowaĂŚ tekst taki, jaki autor miaÂł na myÂśli :roll: (btw, przypomina to manipulacje rodem z filmu Fahrenheit 9/11, gdzie Moore interpretowaÂł sobie i dobieraÂł fakty jak chciaÂł). Wiem, Âże Âśrodowiska feministyczne majÂą waÂżniejsze sprawy do zaÂłatwiania niÂźli dementowanie gÂłupawych plotek w brukowcach, ale...
Ale to jest chyba doœÌ powa¿ne pomówienie i trzeba by coœ z tym zrobiÌ bo to jest jawna prowokacja i uderza w dobre imiê i z trudem wypracowywany wizerunek kobiet zaanga¿owanych na tym polu. Widzê ¿e plota ju¿ ¿yje w³asnym ¿yciem i jest szeroko komentowana na ró¿nych forach(np. ju¿ widzia³am w¹tki na stronie forum 'Wybiórczej').
Takie artyku³y dzia³aj¹ niczym kwasy na konstrukcje - powoli wy¿eraj¹ i os³abiaj¹ ca³oœÌ.
...and a Happy New Year!
zadra
Bywalec
Bywalec

Say_No_To_Compromise pisze:Rozumiem CiĂŞ Zadra i podzielam TwojÂą wiarĂŞ w zdrowy rozsÂądek naszych feministek, ale z chĂŞciÂą dowiedziaÂłabym siĂŞ takich zapewnieĂą od samych poszkodowanych... :)
gÂłupich, chamskich, kÂłamliwych tekstĂłw na temat feministek jest tyle, Âże gdyby sie przejmowac nawet brukowcami to nic tylko zwariowaĂŚ! 8)

wiem zreszta, ¿e jak siê próbuje zrobic sprostowanie to od razu przylega do ciebie ³atka k³ótnicy bez poczucia humoru.

A osobne autobusy? gdyby jakas prywatna firma wpadÂła na taki pomysl i wprowadziÂła takie autobusy to czemu nie? :wink: niech by byly! 8) dlatego proponuje daĂŚ temu spokĂłj, a rewelacji Faktu nie braĂŚ na powaÂżnie. A przynajmniej z duuuuÂżym przymruÂżeniem oka :wink:
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

zadra pisze:
Say_No_To_Compromise pisze:Rozumiem CiĂŞ Zadra i podzielam TwojÂą wiarĂŞ w zdrowy rozsÂądek naszych feministek, ale z chĂŞciÂą dowiedziaÂłabym siĂŞ takich zapewnieĂą od samych poszkodowanych... :)
gÂłupich, chamskich, kÂłamliwych tekstĂłw na temat feministek jest tyle, Âże gdyby sie przejmowac nawet brukowcami to nic tylko zwariowaĂŚ! 8)

wiem zreszta, ¿e jak siê próbuje zrobic sprostowanie to od razu przylega do ciebie ³atka k³ótnicy bez poczucia humoru.

A osobne autobusy? gdyby jakas prywatna firma wpadÂła na taki pomysl i wprowadziÂła takie autobusy to czemu nie? :wink: niech by byly! 8) dlatego proponuje daĂŚ temu spokĂłj, a rewelacji Faktu nie braĂŚ na powaÂżnie. A przynajmniej z duuuuÂżym przymruÂżeniem oka :wink:
PrzecieÂż wiadomo co to za pisemko :wink: Podejrzewam,Âże Kazia takiego tekstu nigdy nie wypowiedziaÂła,sami pomyÂślcie toĂŚ to jakiÂś kretynizm :wink: A wiadomo,Âże latem jedni siĂŞ nie umyjÂą, inni wyperfumujÂą i tÂłok :cry: Czasem niestety waniajet :cry:
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Podejrzewam,Âże Kazia takiego tekstu nigdy nie wypowiedziaÂła,sami pomyÂślcie toĂŚ to jakiÂś kretynizm
mo¿e jestem bezgranicznie naiwna, ale nie chce mi siê wierzyÌ ¿e nawet taki dziennik jak "Fakt" jest w stanie posun¹Ì siê do tak ohydnej rzeczy, jak¹ jest frywolne sygnowanie pogl¹dów czyimœ nazwiskiem bez zgody zainteresowanej/-go.
...and a Happy New Year!
anialek
Bywalec
Bywalec

Wypowiedzia³a,nie wypowiedzia³a,dajmy temu ju¿ na luz:wink: Po co ten temat dalej dr¹¿yÌ,jedni bêd¹ pisaÌ,powiedzia³a inni,¿e to bzdura i tak w kó³ko :!: :wink:
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

ok, to zapodaj ciekawszy temat
??
...and a Happy New Year!
anialek
Bywalec
Bywalec

Say_No_To_Compromise pisze:ok, to zapodaj ciekawszy temat
??
Moze nie dziÂś,bo jakoÂś nie myÂślĂŞ,to chyba ten upaÂł :wink: A ciekawe jak Kazia spĂŞdza wakacje :?:

Ps: W "LAPIE" ciekawy artykuÂł o Kazi-gazeta do dostania w Empikach

www.lampa.art.pl
anialek
Bywalec
Bywalec

Fusiak pisze:
anialek pisze:www.lampa.art.pl
:arrow: http://www.lampa.art.pl

:/
A napisz jak to zrobiÂłeÂś,bo mi siĂŞ nie udaÂło :!: :wink:
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

anialek pisze:A napisz jak to zrobiÂłeÂś,bo mi siĂŞ nie udaÂło :!: :wink:
[ url]www.adresstrony.pl[/url] - bez spacji ;]
anialek
Bywalec
Bywalec

DziĂŞki,dziĂŞki,dziĂŞki wow to dziaÂła :!: :!: :!: :D :jupi:
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Fusiak pisze:P.S. To do mnie byÂło to pytanie :ranting: :p
biedny Fusiak nigdy nie przepuÂściÂłby okazji napisania referatu "Jak z adresu www zrobiĂŚ link" w dodatku w temacie jak najmniej temu odpowiadajÂącym :evil2: nie popÂłakaÂłeÂś siĂŞ Âże ja CiĂŞ uprzedziÂłem??

ÂżartowaÂłem oczywiÂście :D jaknajbardziej rozumiem Âże jeÂśli pytanie byÂło skierowane do Ciebie Fusiaku wÂłaÂśnie Ty masz najwiĂŞksze jeÂśli nie jedyne prawo do odpowiedzi ;)

wracajÂąc do tematu..
rĂłwnieÂż myÂślĂŞ Fakt nie mĂłgÂł dopuÂściĂŚ siĂŞ do tak bezczelnego czynu jakim jest podpisywanie wÂłasnych lub zmyÂślonych poglÂądĂłw nazwiskiem innej osoby bez zgody wÂłaÂśnie tej osoby.. ale gdyby juÂż to Kazia pewnie by to w odpowiedni sposĂłb zaÂłatwiÂła ;)
zadra
Bywalec
Bywalec

:: Kamil pisze: rĂłwnieÂż myÂślĂŞ Fakt nie mĂłgÂł dopuÂściĂŚ siĂŞ do tak bezczelnego czynu jakim jest podpisywanie wÂłasnych lub zmyÂślonych poglÂądĂłw nazwiskiem innej osoby bez zgody wÂłaÂśnie tej osoby.. ale gdyby juÂż to Kazia pewnie by to w odpowiedni sposĂłb zaÂłatwiÂła ;)
nie chidzi o wymyÂślanie calkowicie wypowiedzi, ale wymyÂślanie tematu, odpowiednie pytanie, przerabianie odpowiedzi, a potem odpowiednie jej zestawianie by wyszÂło to co ma wyjÂśc! :!:
anialek
Bywalec
Bywalec

:: Kamil pisze:
Fusiak pisze:P.S. To do mnie byÂło to pytanie :ranting: :p
biedny Fusiak nigdy nie przepuÂściÂłby okazji napisania referatu "Jak z adresu www zrobiĂŚ link" w dodatku w temacie jak najmniej temu odpowiadajÂącym :evil2: nie popÂłakaÂłeÂś siĂŞ Âże ja CiĂŞ uprzedziÂłem??

ÂżartowaÂłem oczywiÂście :D jaknajbardziej rozumiem Âże jeÂśli pytanie byÂło skierowane do Ciebie Fusiaku wÂłaÂśnie Ty masz najwiĂŞksze jeÂśli nie jedyne prawo do odpowiedzi ;)

wracajÂąc do tematu..
rĂłwnieÂż myÂślĂŞ Fakt nie mĂłgÂł dopuÂściĂŚ siĂŞ do tak bezczelnego czynu jakim jest podpisywanie wÂłasnych lub zmyÂślonych poglÂądĂłw nazwiskiem innej osoby bez zgody wÂłaÂśnie tej osoby.. ale gdyby juÂż to Kazia pewnie by to w odpowiedni sposĂłb zaÂłatwiÂła ;)
A ja sie caÂły czas nad tym jednak zastanawiam i do Âżadnego wniosku jednak nie doszÂłam :wink:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

a dziÂś z KaziÂą siĂŞ widziaÂłem osobiÂście na Kongresie SDPL+UP+Zieloni2004.
Nawet w ramach witania siê z ka¿dym kto tam by³ mia³em zapewne mo¿liwoœÌ, ale jakoœ mnie ta przyjemnoœÌ ominê³a. Za to Kazie ...zupe³nie inny wizerunek. Ma³a czapeczka na czêœci g³owy, bez okularów, œwietnie jak zwykle nale¿a³oby powiedzieÌ-gustownie ubrana. Bardziej casual ni¿ formalnie. Podziwiam j¹ wka¿dym calu.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
ODPOWIEDZ