Czy Ktos widziaÂł dzisiejszy Poranek i moÂże potwierdzic Âże po raz pierwszy w tym paÂśmie pojawiÂła siĂŞ w serwisach Danuta Kondratowicz Ciekawe czy na staÂłe po przesuniĂŞciu Grassa do MAGAZYNU, to on tam zostanie
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
A no by³a Danuta, ale coœ mi ona nie podchodzi w tej roli. To troche tak jakby Miecugow prowadzi³ codzienne serwisy informacyjne Szkoda, ¿e nie by³o Anny K., kiedyœ musi odpocz¹Ì A co do Grassa, to nawet go lubie (ale tylko w serwisach informacyjnych).
jakoÂś jak Porada jechaÂł do Londynu to normalnie pracowaÂł miaÂł jedynie jeden dzieĂą wolny a pozostaÂłe 4 harowaÂł. Anita potrzebuje aÂż 6 dni wolnego :twisted:
Nie widizaÂłem jej na wizji od 22czerwca :(
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
Ca³kiem nieŸle to wyglad³o, choÌ zastanawiam siê, czy taka namistaka pleneru siê op³aca. Jak ju¿ to iœÌ bardziej na ca³oœÌ.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Bo coÂś tutaj Mikasur mĂłwi o tylko "namiastce pleneru", wiĂŞc jak to doÂładnie wyglÂądaÂło?
Chodzi³o mi o to, ¿e jeden prezenter mia³ serwis ze studia, a drugi z pleneru. Myœla³am, ¿e ca³oœÌ bêdzie z pleneru, a tu ta tylko "namiastka pleneru".
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
mietek pisze:A czemu w wakacje Poranki nie sÂą codziennie nadawane z terenu?
MoÂże dlatego, Âże tylko wtedy majÂą moÂżliwoÂści, a moÂże to zachĂŞca ludzi (Inne dni sÂą maÂło waÂżne, ale w piÂątek Poranek w plenerze, wiĂŞc musisz obejrzeĂŚ!!!!). A moÂże po prostu tylko wtedy majÂą darmowy przejazd .