zadra pisze:Kazia radzi sobie Âświetnie, wiĂŞc zachecam do gÂłosowania na Kinge! Od Kasi Nosowskiej dzieli jÂą tylko 10 gÂłosĂłw, wiĂŞc do roboty! do roboty!
A Kinga juÂż wyprzedza ChyliĂąskÂą o dwa punkty,bo wÂłaÂśnie oddaÂłam gÂłosik na niÂą Kazia prowadzi i tak ma byĂŚ,ale czemu Kinga nie moÂże byĂŚ druga Jak siĂŞ postaramy to ma szansĂŞ
anialek pisze: A Kinga juÂż wyprzedza ChyliĂąskÂą o dwa punkty,bo wÂłaÂśnie oddaÂłam gÂłosik na niÂą Kazia prowadzi i tak ma byĂŚ,ale czemu Kinga nie moÂże byĂŚ druga Jak siĂŞ postaramy to ma szansĂŞ
dziĂŞki! bardoz fajnie!
teÂż mysle, Âże Kinga mogÂłaby spokojnie skoczyĂŚ miĂŞdzy KaziĂŞ, a KorĂŞ Ja to mĂłwiĂŞ od dawna: 3xK
anialek pisze:I wreszcie daÂłas fotkĂŞ Kingi pod nickiem fajnie
wreszcie ktoÂś zauwazyÂł! zdjecie Âśliczne, byÂło na stronie Zielonych
To Kinga teÂż naleÂży do nich NiewiedziaÂłam Jeszcze nie zaglÂądaÂłam na portal i ranking 80 kobiet,zaraz lukĂŞ i zagÂłosujĂŞ 3xK. Czyli Kazia,Kinga iCatherine Deneuve(czyli po naszemu Kasia)
anialek pisze:To Kinga teÂż naleÂży do nich NiewiedziaÂłam Jeszcze nie zaglÂądaÂłam na portal i ranking 80 kobiet,zaraz lukĂŞ i zagÂłosujĂŞ 3xK. Czyli Kazia,Kinga iCatherine Deneuve(czyli po naszemu Kasia)
Ps: Fajny wierszyk TwĂłj??
tak, tak, Kinga przede wszystkim No i Kazia teÂż! Obie zielone
a wierszyk nie jest niestety mĂłj, wziety z Przekroju