Ulubiony(a) prezenter(ka) faktów i serwisów informacyjnych
Moderator: Łukasz
do moderatora: proponujĂŞ umieÂściĂŚ tutaj ankietĂŞ:
TwĂłj ulubiony(a) prezenter(ka) faktĂłw i serwisĂłw informacyjnych TVN 24
Justyna Pochanke
Anita Werner
Piotr Marciniak
Anna KalczyĂąska
Jakub Porada
MyÂślĂŞ, Âże wiĂŞcej osĂłb nie potrzeba dawaĂŚ do tej ankiety (kto by gÂłosowaÂł na a*tomatkĂŞ lub a*tomata. No jak coÂś to moÂże jeszcze moÂżna dodaĂŚ:
Marta Kuligowska
Danuta Kondratowicz
Patrycja Redo
Bogdan Rymanowski
ÂŁukasz Grass
To juÂż wszystko bo za chwilĂŞ Fakty, nie chcĂŞ mi siĂŞ dalej rozpisywaĂŚ.
Od moderatora: JeÂśli bĂŞdzie to mozliwe dam wszytkich - jeÂśli nie - takiej ankiety nie bĂŞdzie.
TwĂłj ulubiony(a) prezenter(ka) faktĂłw i serwisĂłw informacyjnych TVN 24
Justyna Pochanke
Anita Werner
Piotr Marciniak
Anna KalczyĂąska
Jakub Porada
MyÂślĂŞ, Âże wiĂŞcej osĂłb nie potrzeba dawaĂŚ do tej ankiety (kto by gÂłosowaÂł na a*tomatkĂŞ lub a*tomata. No jak coÂś to moÂże jeszcze moÂżna dodaĂŚ:
Marta Kuligowska
Danuta Kondratowicz
Patrycja Redo
Bogdan Rymanowski
ÂŁukasz Grass
To juÂż wszystko bo za chwilĂŞ Fakty, nie chcĂŞ mi siĂŞ dalej rozpisywaĂŚ.
Od moderatora: JeÂśli bĂŞdzie to mozliwe dam wszytkich - jeÂśli nie - takiej ankiety nie bĂŞdzie.
Do WÂłoch
A wedÂług mnie w ankiecie powinni byĂŚ:
Bogdan Rymanowski
Justyna Pochanke
Grzegorz Miecugow
ÂŁukasz Grass
Marta Kuligowska
Anna KalczyĂąska
I wszystko, do WÂŁOCH- Wiesz co chyba ty naprawde nie wiesz kto to jest dobry dziennikarz, z JustynÂą Pochanke itp. TeÂż musi byĂŚ Bogdan Rymanowski chyba raczej wpisz go do tej pierwszej kolumny NIE RACZEJ TYLKO NAPEWNO !!!
Bogdan Rymanowski
Justyna Pochanke
Grzegorz Miecugow
ÂŁukasz Grass
Marta Kuligowska
Anna KalczyĂąska
I wszystko, do WÂŁOCH- Wiesz co chyba ty naprawde nie wiesz kto to jest dobry dziennikarz, z JustynÂą Pochanke itp. TeÂż musi byĂŚ Bogdan Rymanowski chyba raczej wpisz go do tej pierwszej kolumny NIE RACZEJ TYLKO NAPEWNO !!!
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Re: Do WÂłoch
sÂłuchaj userze.. mnie g*wno obchodzi Âże tobie nie pasuje Bogdan Rymanowski i zapewne nie tylko mnie.. ja osobiÂście nie chcĂŞ Âżeby ta sonda i te wypowiedzi byÂły uzaleÂżnione od ciebie a dokÂładniej od twojego widzi-mi-sie :ranting: i nikt nie bĂŞdzie robiÂł sondy jakÂą ty sobie wymyÂślisz :ranting: powinny siĂŞ w niej znajdowaĂŚ wszystkie osoby zajmujÂące siĂŞ danÂą dziedzinÂą (w tym wypadku serwisami info.) i jak tak nie bĂŞdzie to podziĂŞkuje za takie forum i za takie osoby.luki_12 pisze:(...)I wszystko, do WÂŁOCH- Wiesz co chyba ty naprawde nie wiesz kto to jest dobry dziennikarz, z JustynÂą Pochanke itp. TeÂż musi byĂŚ Bogdan Rymanowski chyba raczej wpisz go do tej pierwszej kolumny NIE RACZEJ TYLKO NAPEWNO !!!
luki_12 pisze:
Chyba nie jesteÂś Stalinem tego forum, ÂżebyÂś mi dyktowaÂł warunki. Skoro nie uwaÂżam go za dobrego dziennikarza, to niech tak zostanie. Nie interesuje mnie co Ty o tym myÂślisz. Jak sÂą wszechpolacy Giertycha, to ty jesteÂś takim "wszechpolakiem" Rymana.

P.s. I napisaÂłem ci, Âże jak masz coÂś do mnie to napisz to w prywatnej wiadomoÂści, a nie zaÂśmiecaj tego forum takimi postami.
-
- Czasem tu wpada
DziÂś Anna KalczyĂąska super wyglÂądaÂła. Jest Âświetna. Moim zdaniem to najlepszy prezenter serwisĂłw informacyjnych w TVN24. Jest bardzo, ale to bardzo profesjonalna.
Cieszê, ¿e stacja ostatnio czêsto j¹ daje na ekran. Prowadzone przez nie serwisy s¹ bardzo treœciwe no i zabrzmi to dziwnie ale s¹ ciekawe. Wielu z was pewnie bêdziê kwestionowaÌ moje wypowiedzi, ale ja siê tym nie przejmujê pozostajê przy swoim, ¿e serwisy informacyjne dziêki Pani Ani s¹ poprostu œwietne. Tylko mog³yby potrwaÌ troszeczkê d³u¿ej, a nie po 3, 4, 5 minut. Serwisy co pó³godziny powinny trwaÌ conajmniej 10 - 15 minut. 

~*~
Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24
~*~
Co Wy ode mnie chceta?
:D:D

Co Wy ode mnie chceta?

Kosik pisze:Dziœ Anna Kalczyùska super wygl¹da³a. Jest œwietna. Moim zdaniem to najlepszy prezenter serwisów informacyjnych w TVN24. Jest bardzo, ale to bardzo profesjonalna.Cieszê, ¿e stacja ostatnio czêsto j¹ daje na ekran. Prowadzone przez nie serwisy s¹ bardzo treœciwe no i zabrzmi to dziwnie ale s¹ ciekawe. Wielu z was pewnie bêdziê kwestionowaÌ moje wypowiedzi, ale ja siê tym nie przejmujê pozostajê przy swoim, ¿e serwisy informacyjne dziêki Pani Ani s¹ poprostu œwietne. Tylko mog³yby potrwaÌ troszeczkê d³u¿ej, a nie po 3, 4, 5 minut. Serwisy co pó³godziny powinny trwaÌ conajmniej 10 - 15 minut.
Ja te¿ tak myœlê, wa¿ne jest te¿ ¿e nie ma ¿adnych uk³adów w stacji (w przeciwieùstwie do Anny J, Justyny P, Marty K, Iwony R, itd. Uwa¿am, ¿e powinna prowadziÌ Fakty Popo³udniowe zamiast Anity (ona przesz³aby do g³ównych zamiast a*tomata.
No có¿ zapêdziliœmy siê. Temat o Annie Kalczyùœkiej jest tutaj - http://www.forum.tvn.tivi.pl/viewtopic.php?t=265 i w³¹œnie do niego zapraszam.
-
- Czasem tu wpada
Racja Anna Kalczyùska jest niedoceniana przez dyrektorów TVN24. Co do faktów popo³udniowych to nie wiem ale jestem pewny jednego, ¿e Ania kalczyùska by sobie œwietnie da³a radê. Chêtnie i z wielk¹ przyjemnoœcia bym ogl¹da³ takie fakty. Ciekawe czy poradzi³¹by sobie w g³ównym wydaniu faktów

Od moderatora: Powtarzam po raz kolejny - to nie jest temat o Annie KalczyĂąskiej. KaÂżdy nastĂŞpny post nie na temat bĂŞdzie kasowany. ProszĂŞ pisaĂŚ o niej w odpowiednim wÂątku.

Od moderatora: Powtarzam po raz kolejny - to nie jest temat o Annie KalczyĂąskiej. KaÂżdy nastĂŞpny post nie na temat bĂŞdzie kasowany. ProszĂŞ pisaĂŚ o niej w odpowiednim wÂątku.
~*~
Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24
~*~
Co Wy ode mnie chceta?
:D:D

Co Wy ode mnie chceta?

DziÂś DAanuta Kondratowicz SAMA prowadzi DzieĂą na ÂŻywo od 11-18. POLECAM. dziÂś wyglÂąda tak zwyczajnie....ale ciepÂły gÂłos, dykcja, uÂśmiechy takie Danusiowe
Od moderatora: Tobi - nie wiesz, gdzie jest temat o Danucie Kondratowicz?

Od moderatora: Tobi - nie wiesz, gdzie jest temat o Danucie Kondratowicz?
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
a wiĂŞc tak 
1. ANITA WERNER !!!!!!!!!!!!! mĂłj gÂłos ode mnie dla ciebie Anito
jak zawsze
Poprostu jsteÂś najlepsza ;D
2. Justyna Pochanke - dociekliwoœÌ , œwietne z³oœliwe komentarze