Kanały informacyjne na świecie

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Bardzo mi sie podoba oprawa tego czeskiego kanaÂłu:)

UwaÂżam, Âże w TVN24 trzeba przeprowadziĂŚ gruntownom wymiane oprawy graficznej. Ta juÂż siĂŞ staÂła nudna i powinno siĂŞ wprowadziĂŚ jednolitÂą a nie, Âże przy kaÂżdym sondazy w serwisie jest inne tÂło:(
Wróciłem!!
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Ja uwielbiam grafikĂŞ BBCWorld. Ta CT24 nawet Âładna ale coÂś mi tu pachnie podkradzeniem pomysÂły. No moÂże nie, lae mocnym wzorowaniem siĂŞ na BBC. ZresztÂą 'WiadomoÂści' po zmianach desginerskich w 2003r. przy planszach miaÂła podobnÂą grafikĂŞ, tyle Âże w kolorach pomaraĂączowych.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Nowa oprawa "24 godziny" jest nawet fajna, tylko denerwĂłja mnie te napisy duÂżymi literami na belkach.
Wróciłem!!
regoat
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: regoat »

EuroNews ciekawe kiedy uruchomia Polska wersje jezykowa:)?

TVN24 wogule sie powinno powaznie zastanowic nad soba. ten napisik 'na zywo' podkreslony czerwona kreska jest naprawde kiepski. widac ze grafike robila im jakas porzadne zawnetrzna filma a te ich dorobione grafiki nie sa na wysokim poziome. Tak samo z ta grafika przypominajaca o kolejnych wydaniach jakis tam magazynow. Odstaje i to bardzo.
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kanaÂły informacyjne na Âświecie

Post autor: salladyn »

Novo.com zrobiÂł im ÂświetnÂą grafikĂŞ,trochĂŞ mi siĂŞ juÂż znudziÂła ale stoi na najwyÂższym poziomie.Graficy z Wiertniczej zrobili moim zdaniem jedyny fajny projekt.Magazyn 24 godziny.Ale reszta to prawdziwy koszmar.A najgorzej to juÂż wypada chyba plansza imieninowa :cry: Po za tym nie wiem kiedy odnowiÂą tĂŞ grafikĂŞ. Jedyne co pisze to to Âże od wrzeÂśnia pojawi siĂŞ kilka nowych programĂłw i osĂłb,ale ani sÂłowa o grafice :cry:

Aha EURONEWS nie zamierza na razie tworzyc polskiej wersjii jĂŞzykowej :wink:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Kosik :D
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kosik :D »

a wiecie, ze ja mam ramĂłwkĂŞ serwsĂłw in formacyjnych BBC News.. i BBc News 24 :D:D:D i mam ramĂłwki ze przed kilku lat :twisted:
~*~ :) Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24 :) ~*~

Co Wy ode mnie chceta? :D:D:D
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

aha fajnie masz :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

a co nikt tego nie chce?

:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Kosik pisze:a co nikt tego nie chce?
ciekawe po co :? przecieÂż wiadomo kiedy serwisy info lecÂą - to mi bynajmniej wystarcza
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Teraz czas na niemieckÂą stacjĂŞ informacyjnÂą N24.

Program informacyjny N24 zosta³ uruchomiony przez National Media Centre 1 wrzeœnia 2004r. Koszty sprzêtu i urz¹dzeù technicznych poch³onê³y œrodki w wysokoœci 5 mln euro. N24 to ju¿ drugi kana³ uruchomiony przez National Media Centre w tym roku. To nie koniec ekspansywnych planów firmy. N24 nadawany jest na Amosie 4W, gdzie jest niekodowany. Kana³ mo¿na ogl¹daÌ z transpondera 11416 H SR=3327 FEC=3/4 SID 42 PID 33/34. W projekcie N24 uczestniczy popularna dziennikarka telewizyjna, Horia Enasel a szefem wiadomoœci jest Gabriel Klimowicz. W³aœcicielami stacji s¹ Viorel Micula i Ioan Micula. W uroczystym otwarciu kana³u udzia³ wziêli by³a minister komunikacji Aurel Nica, liczni politycy, pracownicy administracji paùstwowej w Rumunii, osobowoœci ¿ycia spo³ecznego, biznesmeni, popularni dziennikarze i przedstawiciele narodowego regulatora rynku medialnego. Kana³ informacyjny to tylko czêœÌ planów, których realizacji podjê³a siê National Media Centre. 1 paŸdziernika ponownie zostanie uruchomiona National TV, która ma stanowiÌ trzeci kana³ prywatnej telewizji w paùstwie. Przed koùcem roku rozg³oœnia National FM ma staÌ siê najwiêksz¹ sieci¹ radiow¹ w kraju. Do tej pory w Europie Œrodkowo-Wschodniej nie funkcjonuje zbyt wiele stacji informacyjnych. Na czo³owe pozycje wysunê³y siê TVN24 i s³owackie TA3.

ÂźrĂłdÂło:Medialink

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Co sÂądzicie o grafice tego kanaÂłu :?:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
pawell

Re: kanaÂły informacyjne na Âświecie

Post autor: pawell »

salladyn pisze:Co sÂądzicie o grafice tego kanaÂłu :?:
jest taka sobie mi sie za bardzo nie podoba
najfajniejszÂą ma BBC WORLD :D
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: kanaÂły informacyjne na Âświecie

pawell pisze:
salladyn pisze:Co sÂądzicie o grafice tego kanaÂłu :?:
jest taka sobie mi sie za bardzo nie podoba
najfajniejszÂą ma BBC WORLD :D
racja BBC Worl ma najlepszÂą grafikĂŞ... :D

salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Dla mnie jest taka nijaka,wtĂłrna.Nie przykuwa uwagi.
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Nie podoba mi siĂŞ. Zbyt maÂło wyzywajÂąca.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

WyzywajÂąca :?: :shock: Nie rozumiem ma siĂŞ pojawiĂŚ logo N24 w stringach :?: :shock:
Ostatnio zmieniony sobota 17 wrz 2005, 21:03 przez salladyn, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ