Mam do was ogromnÂą proÂśbĂŞ. Czy mĂłgÂłby mi ktoÂś zgrac czolowke i pierwsze 15 sekund sportu TVN24 i wrzucic na jakis serwer i dac linka lub wyslac na [email protected]
ProszĂŞ
ByÂłbym wdziĂŞczny
Ostatnio zmieniony środa 03 sie 2005, 13:47 przez michal641, łącznie zmieniany 1 raz.
michal641 pisze:Mam do was ogromnÂą proÂśbĂŞ. Czy mĂłgÂłby mi ktoÂś zgrac czolowke i pierwsze 15 sekund sportu TVN24 i wrzucic na jakis serwer i dac linka lub wyslac na m.michta2maslow.info.pl
Mam do was ogromnÂą proÂśbĂŞ. Czy mĂłgÂłby mi ktoÂś zgrac czolowke i pierwsze 15 sekund sportu TVN24 i wrzucic na jakis serwer i dac linka lub wyslac na m.michta2maslow.info.pl
Widzieliœcie ju¿ nowe sportowe podsumowanie dnia nazwane Magazyn Sportowy? Maj¹ bardzo fajny stó³, z takim samym logiem TVN24 jak na du¿ej obrotówce.
Tak, nowy Magazyn Sportowy jest bardzo dobry. Fajnie odwróÌony monitor, nowy stó³, goœcie w studiom, cytaty, chyba coœ z gazet. To takie po³¹czenie Sportu przed wieczorem i Sportu wieczorem, udane z reszt¹.
medialink.pl pisze: Do redakcji sportowej TVN24 od przysz³ego miesi¹ca do³¹czy nowa osoba. 1 lutego pracê w tej redakcji rozpocznie Mateusz Bosak, który do niedawna by³ prezenterem Radia Plus. Prowadzi³ w rozg³oœni audycjê "Muzyczny Maraton".
Mateusz Bosak wczeÂśniej pracowaÂł m.in. w Radiu Zet.