Bogdan Rymanowski

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

mikasur pisze:Z tymi workami pod oczami - on tak ma zawsze. To chyba taka uroda czy cos :?
uroda, he, he, raczej jej brak :wink:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Maciek pisze:W takim razie znam kosmetyk, ktĂłry jeszcze - nie wiedzieĂŚ czemu - nie znalazÂł siĂŞ raczej w rĂŞkach pana Bogdana: :p
Firma "Ziaja" pisze:Lekki, nieperfumowany krem z bogatym kompleksem substancji aktywnych. Rozjaœnia cienie pod oczami oraz wyraŸnie zmniejsza ich widocznoœÌ. Nawil¿a, tonizuje i lekko napina naskórek. Aktywnie od¿ywia i doskonale uelastycznia skórê. Skutecznie wyg³adza drobne zmarszczki.
no to MaĂŚku, trzeba napisaĂŚ do Bogusia i mu poleciĂŚ ;) ale nie wiem czy to bĂŞdzie dobry preparat bo on jak cytujesz - rozjaÂśnia cienie a BoguÂś ewidentnie ma wroki ;)
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

Jutro BoguÂś
"do zobaczenia , do jutra"
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Monika888
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Monika888 »

BoguÂś bĂŞdzie do WTORKU !!!
luki_12
Nowicjusz
Nowicjusz

luki_12

Post autor: luki_12 »

Ej wy Kamil, mikasur, zadra, Maciek co siĂŞ czepiacie do pana Bogdana Rymanowskiego jest on wspaniaÂłym dziennikarzem a on nie potrzebuje Âżadnego kremu podejdzcie do lustra i zobaczcie czy wy jesteÂście tacy piĂŞkni chyba nie dla was potrzebne sÂą wszystkie kremy itd. z AVONU. BHE BHE BHE hehe.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Re: luki_12

luki_12 pisze:(...) podejdzcie do lustra i zobaczcie czy wy jesteÂście tacy piĂŞkni chyba nie dla was potrzebne sÂą wszystkie kremy itd. z AVONU. BHE BHE BHE hehe.
podszedÂłem i co? ja siĂŞ sobie podobam a krem to ew. tylko w celach profilaktycznych :] a przecieÂż uroda nic nie ma do dziennikarstwa
lepiej zajmij siĂŞ tymi co krytykujÂą Bogusia w temacie Ulubiony(a) prezenter(ka) faktĂłw i serwisĂłw informacyjnych
a tak na marginesie to nie kradnij avatarĂłw :ranting:
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

A wie ktos mo¿e co siê dzieje z nasz± wspania³± gwiazd± FAKTÓW (czytaj: RYMANEM)? Znowu ma urlopik czy jak? :?
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Wczoraj...i dziÂś chyba tez ( nie wiem, bo dopiero wszedÂłem do domu) miaÂł Magazyn 24GODZINY po 21.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

tobi pisze:Wczoraj...i dziÂś chyba tez ( nie wiem, bo dopiero wszedÂłem do domu) miaÂł Magazyn 24GODZINY po 21.
tak tak.. dziÂś teÂż bo na stronie widziaÂłem :] a Justynka nadal krĂłluje w Faktach :]
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Dzisiaj musze powiedzieĂŚ Ryman byÂł bardzo dobry w magazynie "24 godziny", Justyna pewnie od poniedziaÂłkiu bĂŞdzie w TVN24. Tylko, Âże wtedy ja bĂŞde na Mazurach i tego niezobacze:(
Wróciłem!!
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

DziÂś sie BoguÂś w Faktach pojawiÂł. WydawaÂł mi sie nieco bardziej opalony ale to chyba zÂłudzenie bo jak sam mĂłwiÂł pogoda nie dopisuje:P.
No i Kajdan miaÂł reportaz....alez on "zarzuca" tÂą gÂłowÂą normalnie patrzec juz nie moge...
....w świecie Faktów....
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

emi pisze:DziÂś sie BoguÂś w Faktach pojawiÂł. WydawaÂł mi sie nieco bardziej opalony ale to chyba zÂłudzenie bo jak sam mĂłwiÂł pogoda nie dopisuje:P.
a ja tam nie widziaÂłem Âżadnej rĂłznicy
emi pisze: No i Kajdan miaÂł reportaz....alez on "zarzuca" tÂą gÂłowÂą normalnie patrzec juz nie moge...
no pojawiÂł siĂŞ i moge powiedziaĂŚ Âże lepiej jest jak szykuje jakieÂś reportaÂże niÂż prowadzi fakty bo w faktach dziwnie wygladajÂą te ruch gÂłowÂą :)
Al
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Al »

Bogdan jest spoko ale ÂżaÂłujĂŞ ze czĂŞÂściej nie widzĂŞ Justysi ... wiadomo czemu :wink:
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

AleÂż dziÂś BoguÂś Âładnie wypowiedziaÂł po tym ostatnim reportazu. :D :D Ale fakt, ma racje, ja chyba rzeczywisĂŚie uzaleÂżnilam sie od FaktĂłw...
....w świecie Faktów....
ODPOWIEDZ