Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
Aaa widzisz - trzeba by siê przeprosiÌ ze stacj¹ TVN24, bo widzisz Anitê solo raczej trudno upolowaÌ, wiêc albo Anita i TVN24 w duecie, albo wersja ~ MIJAMY SIà ~Black Jack pisze: Trochê póŸno siê o tym dowiedzia³em, ale lepiej póŸno ni¿ wcale![]()

A jednak mia³am racjê, kiedy dzisiaj rano w³¹czy³am na chwilê Poranek, ¿e podczas przegl¹du prasy, czy jakiejœ rozmowy, Anita œmignê³a przez studio! Pracowa³a nad wywiadem! Z dzisiejszej rozmowy mnie najbardziej podoba³ siê pocz¹tek, gdy Anita zapyta³a Krzemiùskiego o prowadzenie Tuska w sonda¿ach prezydenckich, gdy on powiedzia³, ¿e siê cieszy z tego faktu nie tyle jako socjolog, ale jako obywatel, Anita nagle rzuci³a ,,podpytanie'' chc¹c niejako zag³uszyÌ, to co przed chwil¹ powiedzia³ goœÌ, ¿eby póŸniej ktoœ nie pos¹dzi³ stacji o prowadzenie kampanii na rzecz Tuska :evil2: Przerywanie rozmówcom najwyraŸniej wesz³o Anitce w zwyczaj, bo robi³a to wczoraj, robi³a dziœ. Tak jak Black napisa³eœ, musi siê stylowo dopasowywaÌ w zakreœlone przez tych ,,wielkich'' publicystów szablony
na razie nie widaÌ, ¿eby Anita krêci³a siê po studio, wiêc trudno wywnioskowaÌ, czy zaserwuje nam resztê serwisów. Z tego co pamiêtam, gdy Jêdzrzejowska mia³a porann¹ rozmowê, póŸniej ju¿ jej nie by³o

-
- Fan Forum
Ale, ale...Funckyrella pisze:bo widzsz AnitĂŞ solo raczej trudno upolowaĂŚ, wiĂŞc albo Anita i TVN24 w duecie, albo wersja ~ MIJAMY SIĂ ~

Yes

GorÂący skrĂłt dotychczasowych wraÂżeĂą (bo niebawem kolejny serwis)

- powtĂłrka z wczoraj, zwÂłaszcza werwy i dobrego nastroju u Anity;
- doœÌ sensacyjny gor¹cy temat - pobicie polskiego dyplomaty;
- ÂżywioÂłowe serwisy, ostatni nawet z goÂściem w studio, B. Komorowskim - ciekawa rozmowa;
- ''gorÂące'' serwisy - ktoÂś zliczyÂł, ile razy padÂło sÂłowo ''gorÂący'' i w ilu odmianach podczas serwisuo 14-stej
- Anita piĂŞknie wyglÂąda

- znowu podpiera podbrĂłdek, opierajÂąc siĂŞ Âłokciem o biurko

- tvn24 tĂŞtni za sprawÂą serwisĂłw z AnitÂą

Czekamy na wiĂŞcej

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Stały bywalec
DoczekaliÂśmy siĂŞ wiĂŞcej - trochĂŞ wiĂŞcej, myÂśleliÂśmy, Âże bĂŞdzie znacznie wiĂŞcej
UspokoiÂł siĂŞ oczywiÂście na widok Anity, nawet przestaÂł wkuszaĂŚ orzeszki
- dobrze, bo zosta³ mu zapas na póŸniej, na konferencjê PZPN-u i wtedy tarczow¹ dziesi¹tk¹ stali siê ten starszy pan i Listkiewicz :evil2: Ale na szczêœcie ktoœ poszed³ po rozum do g³owy i przed siedemnast¹ przerwa³ tê konferencjê (na której ja - z rêk¹ na sercu to piszê - nie zdo³a³am wysiedzieÌ!) konferencjê, która trwa³a jeszcze podczas magazynu, i nast¹pi³ powrót do studia i rozmowa Anity z J. M. Nowakowskim z WPROST. Jedna rzecz spodoba³a mi siê dzisiejszego dnia - jak do tej pory - najbardziej i wpisujê j¹ na listê, w poczet ogromnych plusów w dorobku dziennikarskim Anity. Chwalê j¹ za to z jak¹ determinacj¹ wypytywa³a swoich goœci o to, i jak nakierowywa³a ich na odpowiedŸ na pytanie, jak powinny siê zachowywaÌ polskie najwy¿sze w paùstwie w³adze! Jedni jej odpowiadali, drudzy (Komorowski) nie, ¿e w takim momencie brak stanowiska prezydenta i ministra Spraw Zagranicznych, to jest po prostu skandal polityczny!
Nowakowski powiedzia³, ¿e panowie w koùcu powinni przestaÌ siê opalaÌ i zaj¹Ì sprawami krajowymi! 
Podpisujê siê pod wszystkim, co napisa³ Black wy¿ej. Sporo pad³o tych ,,gor¹cych' s³ów z ust Anity i nie tylko jej
Mo¿e by³o gor¹co w studio? A mo¿e ten zi¹b na zewn¹trz natchn¹³ Anitê, a mo¿e czasem tak jest, ¿e jak jakieœ s³owo siê uczepi, to nie chce siê odczepiÌ
Uroczy to byÂł widok: Black'y od 12 z minutami siedziaÂł metr od telewizora i bombardowaÂł pana marszaÂłka orzeszkami ziemnymi :evil2: mamrotajÂąc przy tym niecenzuralne sÂłowaBlack Jack pisze:Yes:wesoly: A jednak Anita :super: przez Cimoch i jego konferencjĂŞ
trochê póŸniej siê pojawi³a

Podpisujê siê pod wszystkim, co napisa³ Black wy¿ej. Sporo pad³o tych ,,gor¹cych' s³ów z ust Anity i nie tylko jej

Nie zgadzam siĂŞ z puentÂą dowcipu, do takiej sytuacji nigdy nie dojdzie! A poza tym, co z Faktami ,,on location'' ? :evil2:Marcin pisze:http://www.heyah.pl/kapturek/kod/d4d3bc ... c4c6ab9512 - szymcio juÂżwklejaÂł w innym temacie, ale ja rĂłwnieÂż sobie pozwolĂŞ. ObejÂżyjcie do koĂąca.
-
- Fan Forum
Psyt, psyt, to ja Black Jack, jakby kto pytaÂł, to mnie tu nie byÂło, ok
Mama daÂła mi szlaban na internet, dopĂłki nie posprzÂątam swojego pokoju
A jest trochĂŞ zarzucany... kwoli ÂścisÂłoÂści rzucaÂłem w telewizor nie tylko orzeszkami, ale i chipsami, dÂługipisami, fragmentami mebli, resztkami obiadu... :evil2: WykorzystaÂłem chwilkĂŞ mamusinej nieuwagi :evil2: i wpadÂłem na net, by sprawdziĂŚ kto jutro bĂŞdzie gospodarzyÂł w poranku, no i ... bĂŞdzie Anita :super:

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Stały bywalec
ÂŁadne dzieÂła, bardzo wymowne 
ByÂła, byÂła
I tradycyjnie byÂła w wybornej formie. I tak miaÂłam wstaĂŚ na Poranek - bez wzglĂŞdu na to, kto miaÂł go prowadziĂŚ, bo wczoraj przecieÂż w trakcie Poranka Anita przygotowywaÂła siĂŞ do wywiadu
Ale nie ukrywam, Âże wolĂŞ tĂŞ formĂŞ jej autoprezentacji
ProwadziÂła program bez zarzutu, bez wiĂŞkszych, czy mniejszych wpadek!
Zanosi siĂŞ na to, Âże trochĂŞ dziÂś pospekulujemy (a to lubimy robiĂŚ) na temat jutrzejszego plenerowego Poranka! Bo podczas jednego ze spotkaĂą Anity i Agnieszki GĂłrniakowskiej, Anita dopytywaÂła siĂŞ pogodĂŞ w Zakopanem
AnalizowaÂła, Âże w Karpaczu w Âśrodku lata jest Âśnieg - czyÂżby jutro w Poranku wypad w gĂłry? Wypad z udziaÂłem Anity?
Ona, tradycyjnie ju¿ Ìwicz¹c nasz¹ wytrzyma³oœÌ, na koniec nie da³a ¿adnego nawet sygna³u, ¿e j¹ bêdzie mo¿na jutro zobaczyÌ w Poranku

ByÂła, byÂła
Zanosi siĂŞ na to, Âże trochĂŞ dziÂś pospekulujemy (a to lubimy robiĂŚ) na temat jutrzejszego plenerowego Poranka! Bo podczas jednego ze spotkaĂą Anity i Agnieszki GĂłrniakowskiej, Anita dopytywaÂła siĂŞ pogodĂŞ w Zakopanem

Ona, tradycyjnie ju¿ Ìwicz¹c nasz¹ wytrzyma³oœÌ, na koniec nie da³a ¿adnego nawet sygna³u, ¿e j¹ bêdzie mo¿na jutro zobaczyÌ w Poranku

-
- Fan Forum
Funcky, Anita dawaÂła nam dziÂś znaki, ale nie do koĂąca pozwoliÂła uÂświadomiĂŚ w przeÂświadczeniu, Âże to ona wÂłaÂśnie przywita nas z gĂłr..., chciaÂła siĂŞ z nami podroczyĂŚ i oczywiÂście jej siĂŞ to udaÂło - Wy kobiety, to potraficie
Za jakiÂś czas opiszĂŞ, co mi wyszÂło z kart tarota a propos jutrzejszego poranka :evil2:
No dzisiaj przynajmniej nie przesiedzĂŞ caÂłego dnia przed telewizorem :wesoly: Lekcja juÂż odrobiona
No dzisiaj przynajmniej nie przesiedzĂŞ caÂłego dnia przed telewizorem :wesoly: Lekcja juÂż odrobiona

-
- Stały bywalec
UwaÂżaj, bo Anita jutro CiĂŞ z niej odpyta, byÂłeÂś pilny na lekcji? :evil2:
Co
Ty i tarot? A podobno nie czytujesz nawet horoskopĂłw
NastĂŞpnym razem przy wyborze telewizyjnego obiektu westchnieĂą, postaraj siĂŞ wybraĂŚ bardziej ,,otwartÂą'' gwiazdĂŞ, a nie takÂą, ktĂłra w kwestiach jej pojawiania siĂŞ na wizji - przepraszam za okreÂślenie - milczy jak grĂłb 
Co

-
- Fan Forum
MaÂło o mnie wiesz
:wesoly:
Zanim jednak wyniki tarota
, ustosunkujê siê do tych s³ów:
Lecz smucÂą sÂłowa takie, jak Twoje, bo gasisz nimi nawet ten 1% nadziei, jaki w nas pozostaÂł. Co wiĂŞcej, gasisz pÂłomieĂą radoÂści z 2, a teraz juÂż 3 dni, podczas ktĂłrych mogliÂśmy cieszyĂŚ siĂŞ obecnoÂściÂą Anity 

Zanim jednak wyniki tarota
Drogi ''MaÌkuw'', nie bardzo o czym mamy zapominaÌ, bo niby ktoœ z nas coœ tam wczeœniej napomkn¹³ o tym, ¿e skoro zdjêto Najsztuba z tvn-owskiej ramówki, to mo¿e w to miejsce wstawi¹ program Anity, ale pragnê Ciê poinformowaÌ, ¿e stosunkowo to prezentowa³o siê tak 1% : 99% , przy czym szans¹ na to, ¿e to Anity program wype³ni lukê po ''Najsztub pyta'' by³ ten 1% oczywiœcieMaciekw pisze:Kochani fani Anity W. o Jej programie publicystycznym mo¿ecie chyba zapomnieÌ.