[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
pawell pisze:ja bym wolaÂł aby program wzraz z urbaĂąskim poprowadziÂła Carlosa nie Skrzynecka
Ja teÂż!!! Nie przepadam za p. S. My chcemy CLAUDIĂ!
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
No nie wiem... Dla mnie najgorszÂą byÂło wyrzucenie Lisa i a8utomat w FAKTACH 
edit:
Pawell, co do poniÂższego twojego postu - fakt, nie zauwaÂżayÂłam - sorry.

edit:
Pawell, co do poniÂższego twojego postu - fakt, nie zauwaÂżayÂłam - sorry.
Ostatnio zmieniony środa 10 sie 2005, 20:45 przez mikasur, łącznie zmieniany 1 raz.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Gdyby nie prasa kolorowa i takie programiki jak ten to nie wiem co by siê ze Skrzyni¹ sta³o. Chyba znik³abyMaciek pisze:Myœlê, ¿e pani Skrzynecka na miejscu wspó³prowadz¹cej "Taniec" odnajdzie siê o wiele lepiej od potencjalnie zajmuj¹cej jej miejsce Claudii Carlos. Dla tej ostatniej z pe³nym przekonaniem zostawiam "Sport", i wystarczy. :p
wegÂług mnie Skrzynecka jest tak samo beznadziejna jak MoÂłek, wiĂŞc zmiana nie ma wiĂŞkszego znaczenia

Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
w TaĂącu z gwiazdami 2 wystÂąpi rĂłwnieÂż Piotr Adamczyk:
dlamnie tam to nie jest ¿adna gwiazda powinni wzi¹œÌ kogoœ innego na jego miejscebigbrother.tivi.pl pisze:Piotra Adamczyka znaliœmy dot¹d jako twardego faceta, który kluczem francuskim i ¿abk¹ zawojowa³ Europê remontuj¹c kanalizacjê. Sta³ siê symbolem dobrego, polskiego pracownika. Teraz bêdzie musia³ jednak poluzowaÌ uœcisk. Najprzystojniejszy polski hydraulik w pe³ni wykorzystuje swoje piêÌ minut. Nie doœÌ, ¿e jest rozrywany przez agencje fotograficzne i spore grono wielbicielek, to ostatnio rozpocz¹³ treningi do programu "Taniec z Gwiazdami 2".
wiĂŞc teÂż by pasowalBartek pisze:Adamski, nie Adamczyk- Adamczyk to chyba papieza gral

Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
To mi siê najbardziej podoba! :spoko: Porycza³am siê ze œmiechu- Z³¹cz nogi! - krzyczy Anna G³ogowska, instruktorka i partnerka w taùcu Piotra G¹sowskiego. - Nie mogê! Przecie¿ ja mam jeszcze j¹dra!

No i fajny artykuÂł

TO ONI ZATAĂCZÂĄ JAK IM TVN ZAGRA OD 11 WRZEÂŚNIA
- Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel,
- MaÂłgorzata Foremniak i RafaÂł Maserak,
- Patrycja Markowska i MichaÂł SkawiĂąski,
- Agnieszka Rylik i Marcin Olszewski,
- Hanna ÂŚleszyĂąska i MichaÂł Szuba,
- Piotr Adamski i Blanka Winiarska,
- PaweÂł DelÂąg i Dominika Kublik,
- Piotr GÂąsowski i Anna GÂłogowska,
- Conrado Moreno i Magda SoszyĂąska,
- Kuba WesoÂłowski i Edyta Herbus.